Forsinkede eller utestående utbetalinger

Artikkel oppdatert ‪27/02/2024‬

Du vil bli betalt via bankoverføring senest 3 virkedager etter endt leieforhold. I tillegg må du beregne 1–2 virkedager før pengene er på din konto. Dette betyr at beløpet vil være synlig i din bankkonto 4-5 virkedager etter et endt leieforhold.

Hvis du har aktivert månedlig utbetaling, vil du i begynnelsen av hver måned motta alle betalinger i én bankoverføring. Merk at denne utbetalingen bare gjelder leieforhold som er avsluttet minst 48 timer før overføringen blir sendt ut. Du kan endre denne innstillingen fra Din konto > Betalingsinstillinger.

For å se kommende betalinger går du til Dine betalinger.

Sjekk følgende dersom du ikke mottar utbetalinger:

• Sørg for at betalingsopplysningene dine er registrert og bekreftet Din konto > Betalingsinnstillinger.
  • Sjekk e-poster og spamfilter. Det hender at vi har bedt om ytterligere bekreftelse på dine opplysninger i henhold til EU sitt hvitvaskingslovverk.