Martin Henrik

image
Response rate100 %
Response time6 minutes
Rating
Member sinceSeptember 2015

BankID Phone number Facebook E-mail Google Driver's license

is verified

Jobber som prosjektleder ved Handelshøyskolen BI i Nydalen. Bor på Adamstuen. Tar buss eller løper til og fra jobb, og bruker derfor bilen lite mellom mandag og fredag. I ukedagene kan jeg overlevere fra Nydalen eller Adamstuen. Har barn på Bolteløkka og Fagerborg skole. Løper og sykler for Sportsklubben Rye. Eide en liten del av Nabobil.no AS.

Reviews

image

En leietaker jeg anbefaler på det sterkeste! God kommunikasjon hele veien!

Glenn Håvard - May 2020
image

Jeg kan anbefale å leie bil av Martin. Martin har vært fleksibel og åpen for gode løsninger.

John  - Aug 2019
image

En veldig fin opplevelse! Martin er tydelig, ryddig, og ikke minst tilgjengelig med informasjon og hjelp. Bilen var en drøm å kjøre, velholdt og i topp stand! Leier gjerne igjen!

Espen - Apr 2019
image

Bilen, med piggdekk og skistativ, var perfekt for en familietur til hytta. Veldig fleksibel henting / levering - Martin kom faktisk til meg ved henting og plukket opp bilen her. Han svarte raskt når jeg hadde spørsmål og ga meg en god introduksjon til bilen før avreise. Anbefaler varmt å låne bil fra Martin Henrik.

Andreas - Apr 2019
image

Veldig hyggelig å leie bil frå Martin! Ryddig og punktlig og bilen var rent og fint å kjøre. Supert!

Rocco - Mar 2019
image

Å leie bil av Martin Henrik var helt topp. Ved henting ga han en stødig og inspirerende innføring i Telsa både som kjøretøy og kultur. Og for den som er opptatt av slikt, kunne han abstrahere leie-situasjonen til refleksjon rundt Nabobil-teknologiens potensial for framtidens byutvikling - perspektiver som ga en ekstra dybde til leie-opplevelsen. Vi kjørte tur-retur Sørlandet, ikke uten spørsmål til uteleier underveis, og han var alltid hyggelig og tilgjengelig på telefonen. Bilen var vasket innvendig og utvendig ved henting, føltes som å rulle ut av bilforhandleren.

Knut - Jan 2019
image

Great owner, perfect car , just take it :)

Igor - Dec 2018
image

Veldig god bil, ren, pen og god å kjøre. Leier gjerne igjen!

Are - Sep 2018
image

Martin er en superhyggelig fyr. Kommunikasjonen i forkant og etterkant gikk smidig. Han tok seg også god tid til å gå gjennom de viktigste funksjonene på bilen!

Marianne - Jun 2018
image

Også min andre leie i nabobil ble av Martin. Også det ble en god opplevelse! Fleksibel på hentested og -tid. Jeg leier gjerne av deg igjen Martin! Anbefales!

Sigurd - Jun 2018
image

Dette var første gang jeg benyttet nabobil.no, og dette var en positiv erfaring! Martin bidro godt til det! Hyggelig og seriøs, i kommunikasjon både på forhånd, ved overlevering og tilbakelevering! Han ga god introduksjon om bilen, i tillegg til at han hadde sendt meg link til en god norsktalende introduksjonsvideo på forhånd. Martin anbefales på det varmeste! Jeg leier gjerne av ham igjen!

Sigurd - Jun 2018
image

Super engasjert utleier av en fantastisk Tesla!! Flink til å informere om bilens mange finesser. Anbefaler Martin Henrik som en trygg utleier

Børge  - Jun 2018
image

Nok en gang har jeg leid av Martin, og det er som alltid en sann fonøyelse! Alltid hjelpsom og punktlig! Anbefales!

Jørn Eiris - Jun 2018
image

Veldig fornøyd med leieforholdet til Martin. Han er ryddig, hyggelig og fleksibel. Bilen var helt topp på langtur. Anbefales!

Joakim - Jun 2018
image

Topp å leie av Martin, som alltid!

Jørn Eiris - May 2018
image

Som vanlig, alt meget bra. Rask, presis og alt på stell

Ingolv - May 2018
image

Det er utrolig fint å leie bil av Martin, han er utrolig hjelpsom, ryddig og punktlig. Vi har leid bilen ved flere anledninger til bruk i en tv-serie, så da er det ekstra godt å vite at bilen alltid er strøken med fullt batteri. Vi bruker nabobil flittig i jobbsammeheng, og jeg kan si at dette er den beste leieopplevelsen vi har hatt på nabobil.no 6 stjerner!

Jørn Eiris - May 2018
image

Anbefales! Flott bil. Hyggelig og effektiv utleier som var fleksibel med tanke på henting og levering, og stilte med takgrind for ski. Topp!

Håvard - Apr 2018
image

Martin var veldig hyggelig og bilen hans var helt supert. Anbefales!

Paul - Apr 2018
image

Er meget fornøyd med bilen, første gang vi kjørte tesla og det gikk helt supert! Ikke bompenger og gratis lading ved teslastajonene gjør det meget rimelig. Martin er veldig hyggelig og fleksibel. Svarte veldig raskt på meldinger. Anbefales!

Anders - Apr 2018
image

Prima

Ingolv - Apr 2018
image

Alt var perfekt, god info, alt som avtalt og hyggelig kommunikasjon.

Ingolv - Apr 2018
image

Presis og hyggelig utleier og perfekt bil. Anbefales!

Ole Kristian - Mar 2018
image

Helt topp å leie av Martin, anbefales!

Henrik - Jan 2018
image

Godt fornøyd med både bil og leieforhold. Utleier sørget bl.a. for ekstra lading siden vi hadde behov for noe mer rekkevidde og ordnet med tidligere innlevering enn avtalt når vi kom tidlig tilbake. Veldig bra!

Bjørn Olav Grøv - Jan 2018
image

Martin er helt super! Tesla-entusiast som overførte gleden og kunnskapen til en førstegangs elbilsjåfør på en smidig måte. Svarer raskt og er fleksibel. Kan definitivt anbefale å låne bil av han!

Klaus - Jan 2018
image

Hadde bilen til Martin i to veker for å køyre til Vestlandet. Fikk masse nyttig informasjon om bilen før turen, og hadde ryddig kommunikasjon undervegs. Veigrepet på vinterføret var så som så, så måtte køyre forsiktig over fjellet. Men alt i alt svært nøgd. Kan definitivt anbefale andre å leige bil frå Martin.

Jon Olav - Jan 2018
image

Meget hyggelig opplevelse. Stor fleksibilitet og punktlig. Anbefales på det sterkeste.

Pål André - Dec 2017
image

Kjempehyggelig og leie fra Martin. Raskt svar og god oppfølging. Bilen fungerte kjempefint og var god og kjøre.

Johan Christer - Dec 2017
image

Flott bil og hyggelig utleier. Anbefales varmt!

Henrik - Dec 2017
image

Fantastisk fyr å leie av! Og bilen er jo som kjent helt topp!

Jørn Eiris - Nov 2017
image

Utmerket bil, og meget proff, rask og hyggelig oppfølging.

Jonas - Oct 2017
image

Fantastisk fyr og fantastisk bil!

Jørn Eiris - Oct 2017
image

Fikk bilen levert i Nydalen, noe som passet perfekt. Bilen var ren og pen og de grunnleggende funksjonene ble gjennomgått. Brukte bilen tur-retur fra Oslo til Ålesund noe som fungerte helt ypperlig med Tesla sine hurtigladere rundt om i Norge. Tilbakeleveringen gikk knirkefritt og jeg vil anbefale Martins Tesla Model S på det varmeste. Takk for lånet :)

Ole Andreas - Oct 2017
image

Jeg leide en Tesla S85 av Martin i en hel uke. Han var svært rask til å svare, imøtekommende og hjelpsom; blant annet leverte han bilen hjemme hos meg, på kveldstid, fordi han "likevel skulle ut å jogge". Etter en hyggelig prat og gjennomgang av bilen, var det bare å kjøre avgårde på tur. Fantastisk! Bilen er i god stand, både visuelt og mekanisk. Teslas økosystem gjør at det er en sann drøm å kjøre på langtur. Ved tilbakelevering gjenopptok vi den gode samtalen og jeg konkluderer med at jeg gjerne leier bil av Martin ved en senere anledning. Han er ryddig, personlig og smart. Takk!

Erland - Oct 2017
image

Martin was super helpful from start to finish. The car was in near perfect condition. He had set up a profile for me ahead of time and even took the time to familiarise me with the various controls and options available. Would highly recommend Martin and his Tesla to others.

Oisin - Sep 2017
image

Dette var en veldig positiv opplevelse. Flott bil, og ekstremt god service! Fikk grundig innføring i hvordan få mest mulig glede av en Tesla og henting og levering var veldig fleksibelt, pålitelig og enkelt for meg. Kan anbefales på det varmeste.

Jørund Magnus - Sep 2017
image

Martin er opptatt av å skape tilbakevendende kunder. Tilbakevendende fordi de blir godt tatt hånd om og overelverer en kvalitetsvare forutsigbart. presise avtaler som etterleves. Kunden mottar topp kvalitet for pengene. Martin forventer gjensidig etterettelighet og skikkelig behandling av bilen, selvfølgelig... God leieopplevelse via Martin!

Knut - Sep 2017
image

It was a great experience driving Martin's Tesla. Car was very good but more than that Martin was helping with many details and suggestions which made the trip even more great. Awesome trip!!!

Arun - Aug 2017
image

Martin Henrik er en sann glede å leie bil av! Vi trengte å leie bil til en firmatur - Martin Henrik responderte svært raskt, og tilbydde seg til og med å kjøre bilen til kontoret vårt, noe vi satte stor pris på. Da vi møttes for å hente bilen, gav han meg en grundig gjennomgang av bilens systemer og tips og råd til turen, noe som var nyttig for å mest mulig glede ut av bilen. Han var også tilgjengelig for spørsmål dersom vi skulle lure på noe mens vi hadde bilen. Underveis gav han oss også oppdatering, og var fleksibel med hensyn til tidspunkt for både henting og avlevering av bilen. Eminent service og en svært god, ren og velholdt bil gjør at jeg ikke vil nøle med å leie hos Martin også neste gang, i stedet for å benytte utleieselskaper. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale å leie bil av Martin!

Stein-Olav Hagen - Aug 2017
image

Det var problemfritt å leie bil fra Martin. Martin er hyggelig å lett å kommunisere med. Fikk nødvendig opplæring om bilen ved overlevering. Martin var punktlig og pliktoppfyllende ved henting og levering av bilen. Super bil med masse plass til bagasje. Kan trygt anbefale å leie Teslaen til Martin.

Helge - Aug 2017
image

Super utleier. Betryggende bileier som er tilgjengelig hvis man lurer på noe. Bilen er ren og fin. Anbefales på det sterkeste.

Johan Aslak Johansen - Aug 2017
image

Altså, for en fyr! Strøken nyvasket bil, bedre overlevering og demonstrasjon enn du får i bilbutikk og super fleksibilitet. I tillegg har Martin priset bilen svært fornuftig. Kommer til å leie av han igjen - anbefaler alle andre å gjøre det også.

Magnus Frøshaug - Aug 2017
image

Dette var en topp opplevelse og Martin er 100% Seriøs mvh Trond Svendsen

Trond - Aug 2017
image

Veldig god kommunikasjon og veldig fleksibel. Anbefales!

Kenny - Jul 2017
image

Martin Henrik är mye rask på og svara og är lett att ha og gøre med! Fin og bra bil! Det va en super nabobil upplevelse. Anbefalles vireligen! Bara positivt.

Sara - Feb 2017
image

Tredje gang jeg leide fra Martin. Veldig hyggelig bil for vår tur og Martin også anbefalt noen steder i nærheten av våre reisemål. Jeg anbefaler fortsatt dette.

Tim - Sep 2016
image

Fin liten bil med en presis, hyggelig og serviceinnstilt eier. Anbefales!

Erik - Sep 2016
image

Det var andre gang jeg leide Martins bil. Veldig fornøyd igjen med bilen og kommunikasjon med Martin. Vil anbefale dette leieforholdet.

Tim - Sep 2016
image

Meget god og fleksibel service. Bilen et veldig behagelig å kjøre.

John - Aug 2016
image

Både bil og utleier levde opp til forventingene. Martin Henrik var hyggelig og behjelpelig både ved henting og levering av bilen. Det var overraskende god plass i bilen. Den brukte også svært lite drivstoff, selv med en sykkel på taket. Anbefales på det sterkeste.

Christian Waagan - Aug 2016
image

Kjempehyggelig kar. Fleksibel og veldig rask på å svare på meldinger. Serviceminded og bilen var lett å kjøre. Bruker han gjerne igjen.

Rune - Aug 2016
image

Ren og pen bil! Veldig rask tilbakemeldinger. Veldig flexibel og kunne ikke fått bedre service hos Avis. Og det mest snedige var at Martin også er min nabo rett over gaten. Leier her igjen.

Øivind - Jun 2016
image

Meget hyggelig og pålitelig. Veldig fleksibel og svarte på telefon og mail med en gang. Anbefales på det sterkeste!

Andreas - May 2016
image

Rented Martin's car for a weekend trip. The car has a lot of storing space, and a bike rack on the roof perfect for my mtb. Perfect car to bring a lot of stuff for our camping trip. Martin was helpful and easy going. Definitely will consider renting again when the opportunity rises.

Tim - May 2016
image

Kjempe bra!

Anja Karoline - May 2016
image

Martin var veldig flink, hurtig til å svare og god til å ordne alt. For ikke fuld pott for renslighet, sådan går det når det er familiebil ;-) Men det gjorde ingenting, bare småting. Anbefaler Martin som utleier.

Hafdis - May 2016
image

Bilen var i god stand og levert til avtalt tid. Anbefales videre!

Jon - Feb 2016
image

Martin var veldig hyggelig og imøtekommende. God plass i bilen og behagelig å kjøre. Jeg vil anbefale Martin videre!

Mikkel - Jan 2016
image

Martin leide oss en perfekt familiebil med barnesete og lydbok for barna i cd-spilleren. Full tank, ryddig bil, bra fyr, leier gjerne bilen igjen.

Markus Ivan - Sep 2015