Gurkan

image
Response rate40 %
Response time13 minutes
Rating
Member sinceJanuary 2016

BankID Phone number

is verified

Hei!

Volvo V50 diesel bil er 2008 modell, Det er veldig fin familie bil den passer perfekt til lang ferie tur.

Reviews

image

Veldig hyggelig. Bilen var fin og funket akkurat som den skulle. Gurkan var fleksibel på tidspunkt både på ut- og innlevering av bilen som var veldig fint for oss.

Peter Herman - Jul 2019
image

Gurkan var en väldigt bra person att leie av och jag skulle absolut göra det igen! Han kom och levererade bilen kvällen innan och det var inga problem alls. Om någon ska leie en bil så rekommenderar jag att du/ni gör det av Gurkan.

Linus Mikael Olof - Aug 2018
image

Gurkan var utrolig snill og veldig serviceinnstilt! Han kjørte og leverte bilen kvelden før, og jeg hadde en super kjøreopplevelse til Sverige :) Jeg leier gjerne av han igjen!

Tonje - Aug 2018
image

Veldig hyggelig møte med Gurkan. Han var veldig hyggelig og i møtekommende og kom til og med å leverte bilen, samt kjørte oss tilbake ved levering. Vil definitivt anbefale han videre!

Irgen Wiig - Aug 2018
image

Utrolig hyggelig og hjelpsom! Flott lettkjørt bil! Anbefales👍🏻

Monika Drevland - Aug 2018
image

Helt fantastisk hyggelig utleier. Kom og hentet og kjørte oss hjem da vi hadde levert. Veldig veldig lett å kommunisere med, superbra bil. Anbefales på det varmeste, beste utleieren vi har hatt! :)

Eva Rosa Hollup - Aug 2018
image

Gurkan var ekstremt hjelpsom, kjørte bilen til oss, gikk med på å levere tidligere enn avtalt og tilbudte å kjøre oss hjem. Bilen er knall å kjøre, ren, og i god stand. Anbefales på det varmeste.

Julian Kirkeby - Jul 2018
image

Gurkan er veldig hyggelig og imøtekommende. Bilen var ren utvendig og innvendig, og fungerte uten noen problemer. Perfekt til tur. Leier gjerne igjen av Gurkan :)

Sondre Gjerdevik - Jul 2018
image

Helt fantastisk å låne bil av Gurkan! Kom å hentet meg hjemme når jeg skulle leie bilen, og var utrolig hyggelig gjennom hele leieforholdet! Anbefales på det sterkeste! :)

Henrik Heika - Jul 2018
image

Kommer absolutt til å leie av Gurkan igjen. Ren, pen bil. God service og hyggelig fyr.

Eivind - Jul 2018
image

Det var en fornøyelse å leie bil av Gurkan. Hyggelig fyr, rask å svare og god bil. Brukte denne på langtur og det fungerte den ypperlig til. I tillegg både hentet han meg og kjørte meg hjem igjen - for en service! Leier gjerne bil av Gurkan igjen.

Vegard Wergeland - Jul 2018
image

Gurkan var utrolig hyggelig, serviceinnstilt og profesjonell. Han kjørte bilen til meg da jeg skulel hente og kjørte meg hjem da jeg leverte. Bilen hans var ren, nyvasket inni og utenpå, i tipp topp stand og utrolig god å kjøre. Dette har vært min desidert beste opplevelse på Nabobil hittil og jeg har bare hatt positive opplevelser så det sier litt om hvor bra Gurkan har vært å ha med å gjøre. 11/10! Kommer garantert til å leie av Gurkan igjen!

Martin - Jul 2018