Rona Destina

image
Response rate100 %
Response timeabout 2 hours
Rating
Member sinceFebruary 2016

Phone number E-mail Driver's license

is verified

Reviews

image

En väldig punktlig, trevlig å flexibel person. Avtalte leie med Rona ca 1 måned i forkant å alt gikk supert. Leier gjerne igjen.

Pavel - Apr 2017
image

Rona Destina er en utmerket utleier med en topp bil. Hun er alltid hyggelig og rask i kommunikasjonen, samt veldig ålreit med tanke på henting/levering av bil. Anbefaler alle å leie av henne!

Annhild - Mar 2017
image

Rona er utrolig behagelig å leie av. Stilte opp på kort varsel. Fleksibel og alt fungerte knirkefritt ved overtagelse og tilbakelevering. Bilen er grei å kjøre, med grei plass i for- og baksetet, men minimalt med bagasjerom.

Helge Olav - Oct 2016
image

Ryddig og greit leieforhold. Bilen fungerte fint t/r Kristiansand, virket i god stand og var ryddig. Rona kunne ikke overlevere/motta bilen selv, men det løste seg greit likevel.

Henning - Sep 2016
image

nice

Gabriel - Aug 2016
image

Ryddig og imøtekommende bileier, som stilte opp på kort varsel (med hyggelig stedfortreder ettersom hun var bortreist) etter at en annen bileier i siste liten likevel ikke kunne leie ut bilen som jeg hadde bestilt dagen før. Bilen funket helt fint til en liten fjelltur, men egner seg nok enda bedre til kortere kjøring. Leier den gjerne igjen.

Denise - Sep 2016
image

Lett å gjøre avtaler med og lett å forholde seg til. Fleksibel ved henting og levering av bil. Bra bil til god pris. Anbefales.

Eirik - Aug 2016
image

Fin og ren bil, problemfri kommunikasjon. Brukte veldig lite bensin:) Anbefales!

Eivind - Aug 2016
image

Fungerte optimalt!

Chris - Aug 2016
image

Veldig fint leieforhold, lett med avhentning og levering, fin velfungerende bil.

Kristin - Aug 2016
image

En herlig bil å kjøre! Rona Destina var veldig fleksibel mtp henting og levering av bilen. Anbefales!

Espen Klouman - Jul 2016
image

Bra bil å kjøre. Lett å få tak i eier. Ingen ting å klage på.

Halmat - Jul 2016
image

Hele leieforholdet var veldig greit på alle måter. Veldig rask til å svare på spørsmål. Bilen var veldig fin å ha på en tur ut av Oslo, brukte veldig lite drivstoff (5-5,5l per 100km) og føltes stor på innsiden selv om bilen er ganske liten. Et fint touch å få bilen med en USB ladder for mobil og en AUX-kabel!

Hákon - Jul 2016
image

Veldig fornøyd!

Mads - Apr 2016
image

Rona var hyggelig og lett å gjøre avtaler med. I tillegg var bilen ren og ordentlig, så hele leieforholdet var en positiv opplevelse.

Dan - Mar 2016
image

Veldig hyggelig dame, svarte raskt på forespørselen og var lett å forholde seg til og ingenting å utsette på bilen.Anbefales :)

Petroiu - Mar 2016