André

image
Response rate86 %
Response timeabout 1 hour
Rating
Member sinceMarch 2016

E-mail Phone number BankID Facebook Driver's license

is verified

Hej jag är från Stockholm som bor i Oslo född 1991. Leier ut bilen då jag aldrig använder den.

Reviews

image

Bilen er god å kjøre og Andre er en hyggelig utleier, men jeg vil ikke leie bilen igjen før den har vært på service. Speilet var ikke fikset, og i tillegg begynte bilen å lage rare lyder som høres ut som det kommer fra hjulopphenget. Dette påvirket ikke kjøreegenskapene, men gjorde oss likevel usikker som sjåfør.

Kristina - Aug 2018
image

Hyggelig type, svarer raskt og bilen er okey. Kan anbefales!

Ørnulf Nyberg - Jul 2018
image

Communication was very good, very quick responses from Andre. He was also flexible with the pick-up time. The car drives fine. The mirror on the left side was still not fixed, but it did the job.

Anna - Jul 2018
image

Bilen var ok. Speilet på førersiden var ødelagt og vinduet på samme side fungerte litt dårlig. Tom for vindusspylerveske. André kom og leverte bilen på kort varsel, som var veldig kjekt.

Mina - Jun 2018
image

Andre er både hyggelig og høflig, men fremstår som litt surrete. Han hadde ikke sjekket på forhånd hvor bilen står, så jeg tok t-banen for å møte ham ved tilbakelevering for å gjøre det enklere for ham. Han ble forsinket, og ga ikke beskjed om det, så jeg ble stående i regnværet i et kvarter. Han hadde lite strøm på telefonen og fikk ikke levert leveringsskjemaet, men lovte å gjøre det med en gang han kom hjem. To dager senere var det fremdeles ikke gjort, og jeg fikk heldigvis hjelp av nabobil. Det ble litt unødig stress i forbindelse med denne utleien. Men bilen så bra ut, og gutten er hyggelig, så jeg håper det går bedre hos neste utleier :-)

Sunniva - May 2017
image

Tipp topp leietaker! Høflig

Kim - Nov 2016
image

Ingenting å utsette på Andre! Veldig ryddig og punktlig leietaker :)

Qamar - Aug 2016
image

Alt gikk bra med André. Anbefales

guillaume - Aug 2016
image

André og jeg var ganske nye på Nabobil begge to, så det ble noen misforståelser med antall kilometer og dieselforbruk (dette ble ryddet opp i etterkant med Nabobil). Han leverte til avtalt tidspunkt, og bilen så fin ut.

Helene T. - Aug 2016