Thomas

image
Response rate25 %
Response timeabout 21 hours
Rating
Member sinceSeptember 2015

Phone number Facebook BankID E-mail Driver's license

is verified

Familiefar bosatt på Vålerenga med 2 små og samboer.

Reviews

image

Når jeg blir gammel skal jeg sette meg foran peisen sammen med barnebarna mine. Jeg skal tenne pipen min og fortelle dem om Thomas. Forretninger med denne mannen er en glede! Jeg anbefaler denne person!

Dawid - Sep 2017
image

Thomas var veldig hyggelig. Hentet og leverte bilen til avtalt tid. Anbefales

John Hilmar - Aug 2017
image

Veldig hyggelig og ryddig å leie ut bil til Thomas. Bilen ble levert tilbake nyvasket og fin. Leier gjerne ut til han igjen!

Kristin - Aug 2017
image

Thomas var ryddig og punktlig. Bilen kom tilbake i samme stand som da han hentet den.

Kjetil - Aug 2017
image

Veldig hyggelig kar. Tok godt vare på bilen og leverte den tilbake skinnande rein. Kan trygt anbefalast og eg leiger gjerne ut bilen til Thomas igjen :)

Kjell Magne - May 2017
image

Leier gjerne ut til Thomas igjen. Veldig hyggelig og ryddig kar! Anbefales!

Stian - Apr 2017
image

Fantastisk å leie ut bilen til Thomas. Kom til avtalt tid,hadde vasket bilen og var bra kommunikasjon under hele leieperioden. Leier gjerne ut til han igjen!

Thomas Erichsen - Feb 2017
image

Dette er andre gang Thomas låner bilen min, og denne gang for en langhelg. Thomas var nok en gang punktlig og ryddig. Bilen ble levert tilbake nyvasket og ryddig. Thomas er en super fyr å leie ut bilen til og anbefales på det sterkeste.

inge - Jan 2017
image

Thomas er en veldig hyggelig fyr og behandlet bilen min meget bra. Han lånte bilen min litt på rappen, så jeg rakk ikke å vaske den ukegamle byskitten. Overraskelsen var noe stor da Thomas leverte tilbake nyvasket bil! Tusen takk for den Thomas! Jeg anbefaler Thomas på det sterkeste, men håper aller helst at han velger bilen min neste gang også... Tipp topp tommel opp!

inge - Dec 2016
image

Thomas er kjempe hyggelig, presis og veldig ryddig, Thomas kom tilbake med ny vasket bil, noe han strengt talt ikke hadde trengt, jeg anbefaler Thomas på det sterkeste og jeg håper han booker igjen hos meg.

Kim Olav  - Nov 2016
image

Veldig hyggelig fyr, leverte bilen i god stand og til avtalt tid :)

Thorbjørn - Oct 2016
image

Pliktoppfyllende, presis og hyggelig leietager. Leier gjerne ut til han igjen hvis behov.

Bjørn - Jul 2016