Jo Simen

image
Response rate80 %
Response timeabout 3 hours
Rating
Member sinceApril 2016

Driver's license Facebook E-mail Phone number

is verified

Bor på Halse i Oslo i det nye området Marienfryd. 43 år og har en datter på 13. Er aktiv på ski, sykkel, løp og friluft. Jeg bruker bil ganske lite både på hverdager og i helger, så den står ofte tilgjengelig. Utstyr som sykkelfeste og skiboks er derfor tilgjengelig. Sykkelstativet tas av og på etterbehov og festes til tilhengerfestet - Thule 2 x sykler.

Reviews

image

Strålende bil å kjøre. Ren og fin bil med god plass og godt utstyrt. Jo Simen er svært serviceinnstilt, fleksibel og hjelpsom! Anbefales absolutt!

Robert - Apr 2018
image

Høflig og imøtekommende, men til tider treg å svare på spørsmål.

Aleksander - Mar 2017
image

Stilte opp med bil på kort varsel, og var veldig hyggelig og imøtekommende. Anbefales:)

Sigbjørn - Jan 2017
image

Det var på alle måter en meget positiv opplevelse å leie Volvo'en til Jo Simen! Bilen var velholdt, ren og en drøm å kjøre! Jo Simen var meget fleksibel, hyggelig og på alle måter lett å forholde seg til. Kan anbefales på det sterkeste!

Rolf - Jan 2017
image

Det gikk veldig greit å låne bil av Jo Simen. Han var presis og hyggelig, samt at bilen var en drøm å kjøre. Absolutt å anbefale.

Haakon - Aug 2016
image

Veldig fin bil. Seriøs og pålitelig utleier. Kan anbefalles.

John - Aug 2016
image

Utrolig bra bil og hyggelig eier!! Anbefales!

Espen - Jul 2016
image

Det var en fin opplevelse for meg. Fikk kjempegodt å få leke bilen av ham. Jeg var kanskje litt uortodoks i.o.m at der var første gangen min, men det gikk fint ned god hjelp fra Jo Simen. Alt i alt kjempefornøyd med hjelpen, leia å , At denne ordningen finnes. Genialt👍😀💪 Takker jo Simen Mvh Thomas Frank

Thomas - Jul 2016
image

Rask respons, hyggelig fyr og meget god bil. Fikk uoppfordret tilbud om biltransport til nærmeste t-bane stasjon. Alt i alt en særdeles god opplevelse. Anbefales!

Rune - Jun 2016
image

Leide bilen av Jo Simen for andre gang og det var en like god, om ikke bedre opplevelse en forrige gang. Jo Simen møtte frivillig opp på T-banestasjonen for å hente meg. Super service!! Anbefales på det sterkeste.

Alexander - Jun 2016
image

Han var presis , hyggelig og veldig imøtekommende . Absolutt en jeg vil anbefale og bilen er strøken! Trenger jeg bil igjen så kommer jeg til å leie denne igjen:)

juan - May 2016
image

Lånte Jo Simen sin flotte Volvo for å hente en venn på Gardermoen. Bilen er utrolig praktisk, komfortabel og en fornøyelse å kjøre. Jo Simen var lett å forholde seg til, og ingen problemer med levering eller henting av bilen. Neste gang jeg trenger bil så låner jeg gjerne denne igjen

Knut - May 2016
image

Super service og veldig hyggelig utleier! Anbefales absolutt på det sterkeste:)

Alexander - May 2016