Espen

image
Response rate100 %
Response time3 minutes
Rating
Member sinceMay 2016

Driver's license Google BankID Facebook Phone number

is verified

50 år gammel trebarnsfar - opprinnelig fra Toten. Har en svart 2011 Ford S-Max 2,0 TDCI Titanium 7-seter med automat i god stand - og med ny Packline skiboks - til leie. I garasjen står en BMW i3, en pen 1973 VW 1303 S Gullboble med soltak og en klassisk Honda VFR 750F som brukes flittig når S-Maxen er på turné.

Reviews

image

Leide bilen over en helg. Espen var veldig hjelpsom og fleksibel på henting. Bilen var veldig fin og passer godt selv når man er 6 -7 stk.

Ka Leung David - Apr 2021
image

Espen er meget hyggelig, imøtekommende og serviceinnstilt. Det var ikke noe problem å laste inn langrennsutstyr, bagasje og en del mat for fem personer.

Johan A Nordstrand - Feb 2021
image

Espen was responsive and very pleasant to rent from, and made pickup and delivery smooth and easy. The Ford that he lent us had a wonderful ski box that fit more than eight pairs of cross-country skis and boots, including some long classic skis owned by my tall friend. Although we had a minor electrical issue on the drive home, Espen was quick to offer us advice and help us address the issue. The only thing that we were lacking was a snow brush and ice scraper to help us clean those frosty windows on those frigid mornings at Sjusjøen, though I forgot to ask if it there was one in the car. I would rent from Espen again in a heartbeat and would love to use the car again for another ski trip this winter.

Craig William - Jan 2021
image

Veldig bra bil and super easy communication with Espen! Anbefaler :-)

Lisa - Dec 2019
image

Fornøyd med bilen. Kommunikasjon og overlevering fungerte knirkefritt.

Sindre Martin - Aug 2019
image

Espen stilte opp på kort varsel og hjalp oss i nødende stund da SAS-pilotene streiket! Strålende leieforhold!

Øyvind A - Apr 2019
image

Super bil og super utleier👍

Stina - Apr 2019
image

Amazing car! Perfect for big family and safe :) 5/5

mahmoud - Apr 2019
image

Svarte raskt, enkelt å hente og levere bil, super og anvendelig bil - alt i alt helt topp!

Jon  - Mar 2019
image

Espen er en seriøs og hyggelig utleier

Hans Olav - Mar 2019
image

Perfekt bil for helgetur! Espen svarte også veldig raskt!

Cathrine - Mar 2019
image

Veldig greit å leie bil av Espen. Anbefales 😊

Morten Hovind - Mar 2019
image

Fin og god bil å kjøre. God service fra utleier. Veldig fornøyd!

Emilie - Mar 2019
image

Great car, and Espen very easy to communicate with. Would definitely rent again.

Phillip Andrew - Feb 2019
image

Ukomplisert og hyggelig utleier. Fin bil til 6 personer og bagasje!

Angelika Miriam - Feb 2019
image

Flott bil til hyttetur på vinterføre! Romslig og god å kjøre. Leier gjerne igjen.

Øyvind - Feb 2019
image

Raskt svar, bra bil med god plass

David - Feb 2019
image

Fantastisk å leie av Espen! Så enkel å ha med å gjøre, fikk bytte dag rett før og utrolig hyggelig! Vil absolutt leie igjen :-)

Christina - Jan 2019
image

Great car for the mountain with loads of space, clean and comfortable. Espen was really easy to communicate with, both pick up and drop of were really smooth. Would defiantly rent again!

Benjamin Edward - Jan 2019
image

Fantastisk god bil å kjøre! Ren bil og full tank ved henting, bilen oppførte seg pent og tok oss til fjellet uten problem. Anbefaler denne bilen om du trenger god plass.

Britt Oda - Dec 2018
image

Helt topp å leie bil av Espen 😊

Morten Hovind - Nov 2018
image

Espen svarer raskt. Bilen var ren og pen, og fungerte utmerket! Anbefales.

Dag Eirik - Oct 2018
image

Herlig bil til fjells!

Paal L Eriksen - Oct 2018
image

Veldig bra bil! Espen svarte rask og var veldig hjelpsom. Vil absolutt anbefale å leie fra han og vil definitivt bruke Espen igjen til neste fjelltur!

Tony - Sep 2018
image

Tipp topp tommel opp! 👍🏻

Haaken - Sep 2018
image

Flott 7-setter som er god å kjøre og utleier er rask å svare.

Ingrid - Sep 2018
image

Veldig fin bil og fin fyr å leie fra! 👌🏼

Håkon - Aug 2018
image

Clean and good car with lots of space, we could make longer tours comfortably with 5 grownups even without using the extra seats in the back. Espen is very responsive, and both pickup and return were uncomplicated.

Volker - Aug 2018
image

God kommunikasjon og raske svar hele veien. Ingenting å klage på, leier gjerne av Espen ved en senere anledning også.

Siv Iren Åmodt - Aug 2018
image

Espen var hyggelig og imøtekommende. Fin og romslig bil, kan anbefales for lange roadtrips.

Fahmida - Aug 2018
image

Espen er en meget hyggelig og hjelpsom utleier! Han gir rask tilbakemelding, er fleksibel og har en veldig fin bil. Vi leide over sommeren (familie på 5) og bilen passet oss meget bra. Bra med utstyr i bilen. Henting , kommunikasjon underveis og levering var topp. Vi leier gjerne igjen!

Kasper  - Jul 2018
image

Bilen fungerte glimrende, og Espen er meget hyggelig og gav god informasjon om bilen. Vi var seks gubber på tur fra Femunden til Karlstad på rulleskøyter, med denne bilen som følgebil, samt til og fra. Alt i alt, helt topp.

Thomas Løge - May 2018
image

Espen var super å leie av, anbefalt. Bilen går som en klokke.

Gaurav - May 2018
image

Vil takke Espen for topp leieopplevelse, serviceinnstilling og bil. Alt var i henhold til forventningene og mer til!

Leif-Erich - May 2018
image

Supertrevlig och service-minded, allt gick smärtfritt och bilen var rymlig och rullade fint. Topp upplevelse!

Jonathan - Apr 2018
image

Fleksibel, effektiv og hyggelig kontakt med Espen. Bilen var fantastisk å kjøre - seks voksne, ski og ryggsekker hadde en behagelig kjøretur til Hallingdal.

Henriette - Apr 2018
image

Espen stilte med nyvasket bil i topp stand, og var veldig grei å kommunisere med. Bilen var ypperlig til fjelltur under nedsmeltinga, da det var djupe hjulspor på enkelte steder. Med seks voksne med ski og bagasje ble det noe trangt på vei opp, men ikke noe stort problem. Anbefales!

Emil - Apr 2018
image

Espen svarte raskt, og ga god informasjon om det en måtte lure på. Bilen stod klar og hadde full tank da jeg hentet den, og Espen var fleksibel da jeg ønsket å levere den litt tidligere enn avtalt. Generelt en veldig hyggelig kar. Bilen var i god stand og en fornøyelse å kjøre. Kan absolutt anbefale Espen.

Hans Olav - Apr 2018
image

Rett og slett veldig fin opplevelse å leie bil fra Espen:) Svarte meg fort og var hyggelig å prate med!

Mak - Apr 2018
image

Seks voksne i en bil i åtte timer. Det høres ut som et lite mareritt, men med den komfortable, stabile og trygge Land Roveren til Espen ble det både nok plass og god stemning. Skiboksen var også veldig kjekk å ha på turen.

Damir - Mar 2018
image

Espen var trivelig og hjelpsom. Har aldri kjørt en bedre bil!

Ømer Ilker S - Mar 2018
image

Stor, romslig bil. God komfort, høy med god oversikt i trafikken. Espen er rask med å svare på henvendelser og veldig fleksibel. Anbefales

Charles - Mar 2018
image

Veldig fin bil og en veldig hyggelig fyr! Bilen har masse plass og gode kjøreegenskaper. Vi brukte den til hyttetur - helt perfekt. Espen var fleksibel og bilen og han stor klar da jeg kom. Han bor også veldig sentralt så det er enkelt å komme seg til han for å hente bilen.

Magnus Frøshaug - Mar 2018
image

Espen ga umiddelbart et solid inntrykk. Svarte raskest av alle på forespørsel, og var flott å kommunisere med. Bilen anbefales på det sterkeste. Starter velvillig i -20 gr., og har Webstovarmer. 4x4 systemet i komb. med piggdekk tar deg sikkert frem til hytta. Stort pluss for enorm bagasjeplass. Tilbakelev. gikk også på skinner.

Magnus - Feb 2018
image

Bra bil, fantastisk mann og super service. Anbefales på det sterkeste

Stian - Feb 2018
image

ESpen var meget enkel å forholde seg til, skikkelig god service og meget god info om bilen. Han bisto også med et par gode praktiske tips som for meg gjorde leieopplevelsen kjempegod. Bilen er særdeles bra å kjøre, meget velholdt, og perfekt som turbil. God plass og komfort.

Geir - Jan 2018
image

Topp å leie bil av Espen. Fleksibel på henting og levering. Fin og behagelig bil å kjøre. Aldri følt oss så «trygg» på veien. Leier gjerne igjen.

Jørn - Jan 2018
image

Lånte bilen da vi var 4 stk som skulle oppover til Hemsedal. Suveren bil, fantastisk på vinterføre og nydelig å kjøre. Espen er hyggelig, ryddig, og var alltid rask med å svare på meldinger. Kommer garantert til å leie bilen hans igjen ved en senere anledning.

Niels Fredrik - Jan 2018
image

Leide Espens sin fine Land Rover over jul og er kjempefornøyd. Beste bilen jeg kjørt og Espen er en kjempehyggelig kar! Kjap respons og fikk forlenge en dag med kort varsel. Du sitter som en konge når du kjører og med plass til mye. Anbefales virkelig!

Kajsa - Dec 2017
image

God plass til alle og bagasjen--en skikkelig 7-seter. Nesten den eneste i Oslo-område med piggdekk, som vi trengte for fjellturen vår. Espen var snill og gjorde det lett.

Ryan Paul Rodrick - Dec 2017
image

Dersom jeg trenger bil så vil jeg leie av Espen neste gang også. Topp kommunikasjon og topp bil! Vi var 6 stykker som lånte bilen til å dra på fjellet med - god plass til alle sammen og bagasje. Bilen passer perfekt til vinterføre på fjellet!

Petter Leinaas - Nov 2017
image

Veldig hyggelig å leie bil av Espen, fleksibel på overtakelse. Og super bil! Ren og fin ved levering, og herlig å kjøre.

Adrian Ertsås - Oct 2017
image

Rask tilbakemelding, hyggelig kar, super bil med god plass

Trine Næssvik - Oct 2017
image

Topp bil og utleier

Simen - Oct 2017
image

Helt strålende dette! Nydelig bil med høy kjøreglede faktor og følelse av trygghet og komfort for både sjåfør og 6 passasjerer. Topp score til utleier også. Håper virkelig denne er ledig neste gang jeg trenger 5-7 seter for lengre turer.

Nicholas Emmanuel - Oct 2017
image

Var helt supert å leie den romslige og luksuriøse bilen til Espen for en liten tur ned til Jotunheimen. Det var en ren fornøyelse rett og slett, og han var veldig hyggelig å låne av! Espen er en blid, ryddig og hjelpsom kar.

Tomas - Sep 2017