Aravinthan

image
Response rate86 %
Response timeabout 2 hours
Rating
Member sinceSeptember 2015

E-mail Phone number Driver's license Facebook Google

is verified

Ærlig og redelig person. Jobber som sykepleier til daglig.
Kjørt bil i 19år, erfaring med buss og lastebil kjøring i 16år. Har førerkort klassene BCD.

Inntektene går til å dekke bilens kostnader og det som blir til overs går til veldedighetsarbeid.
Hjelp til selvhjelp prosjekter.

Reviews

image

Gikk fint, fikk bil med full tank.

Frank Vidar - Sep 2021
image

Ingen kommentarer

Sveinung P - Aug 2021
image

Det var en ganske dårlig opplevelse.Grunnen for det er at det var en lyspære som var slukket det var også ganske dårlige vinterdekk. Vi mistet veldig mye tid på å komme oppover på bakken. Pga dekkene ikke kjørte opp. Bilen er ganske dyr og vi fink en ganske dårlig opplevelse. Var ikke verdt pengene.

Saadia - Dec 2020
image

God service og bil.

Martine - Jun 2019
image

Herlig kommunikasjon med Aravinthan! Null problem!

Quoc Vu - Apr 2018
image

Ein stødig bil og ein ryddig utleigar. Me hadde god dialog og fekk all informasjonen me trengte. Lånar gjerne denne bilen igjen!

Fredrik - Jan 2018
image

Bra

Daniel - Sep 2017
image

Litt mye surr med hentingen av bilen ettersom forrige leietaker var sent ute, men alt i alt en god leieopplevelse. Bilen er fin, god å kjøre og dieselgjerrig. Aravinthan er fleksibel og han følger opp.

Emil - Oct 2017
image

fleksibel, svarer rask, tålmodig;)

Mateusz - Sep 2017
image

Hyggelig eier og super bil til trivelig pris. Bilen er godt vedlikeholdt og god å kjøre. Frister til gjentagelse, anbefales!

Markus - Feb 2017
image

Det gikk strålende å leie av Aravinthan, han var enkel å kommunisere med. Bilen funket perfekt og god plass til 9 stykker i bilen.

Fredrik - Jan 2017
image

Aravinthan var en hyggelig og ryddig fyr å forholde seg til. Bilen var som beskrevet og jeg fikk en nøye gjennomgang av alt vedr. vognkort, bensin, kilometerstand, ekstrautstyr osv før jeg kjørte avgårde. Har ingenting å utsette. Anbefales!

Jens Andreas - Aug 2016
image

Aravinthan holder det han lover.

Per Jonas - Aug 2016
image

Aran er en utrolig hyggelig fyr, med raskt svar og god oppfølging. En som bryr seg at alt er i orden med leiebilen før leieforholdet og underveis. Enkel, punktlig og rask behandling. Veldig godt fornøyd med både eier og leiebil.

Daniel Rene - Jul 2016
image

Bil til mange formål. Passer perfekt for henting og bortkjøring av materialer. Blid og imøtekommende utleier.

Bjørn erik - Jul 2016
image

Veldig godt fornøyd med Aravinthan og bilen. Jeg trengte bil og 1 time senere hentet jeg den. Leier gjerne bil hos han igjen. Anbefales. +++++

Kent - Jul 2016
image

Aram var en grei og fleksibel utleier, bilen fungerte fint selv om den har gått relativt langt. Kan anbefales. Anne Lene

Anne Lene - Jul 2016
image

Veldig fornøyd med og leie bil av Aravinthan. Han var punktlig og tilgjengelig. Dette var en Veldig god opplevelse. Kommer helt sikkert og leie bil av han igjen. takk

Tri  - Jun 2016
image

Hyggelig og imøtekommende, pålitelig. God bil til transport av store ting.

Elisabeth - Jun 2016
image

Dette var min første erfaring med Nabobil.no og hele opplevelsen var veldig positiv. Aravinthan responderte på henvendelsen min umiddelbart, svarte på alle spørsmål og var svært hyggelig. I tillegg var han fleksibel rundt levering/henting. Bilen var god å gjøre og alt fungerte. Jeg fikk parkere min egen bil hos ham mens jeg leide varebilen, noe som gjorde det svært enkelt for meg. Kan anbefales!

Aleksander - Jun 2016
image

Perfekt bil for frakt av flere personer som samtidig skal ha med seg en del utstyr. Aravinthan var enkel å ha med å gjøre. Ryddig ved overlevering ved å gå gjennom skader som allerede var på bilen og tilsvarende ved tilbakelevering.

Reidun - Jun 2016
image

Flott bil og leieprosessen gikk veldig bra. Fleksibel på tiden og kommunikasjonen gikk veldig fint. Leier gjerne igjen

Elisabeth - Jun 2016
image

Jeg leide Volkswagen transporter med 9 seter til mitt utdrikningslag. Den var super å kjøre og Aravinthan var utrolig imøtekommende og ordentlig. Veldig fornøyd med leien. Victoria

Victoria - Jun 2016
image

Glimrende bil og en hyggelig eier. Anbefales!!

Jon Olav - Jun 2016
image

Aravinthan er kjemperyddig og serviceinnstilt. Vi fikk god service og perfekt bil levert til oss. Ingen problemer i kommunikasjonen. Kan anbefale å leie bil fra ham!

Lars Christian - May 2016
image

Det er alltid hyggelig og trygt å leie bil fra Aravinthan. Kan anbefales.

Eliakim - May 2016
image

Hadde en veldig hyggelig leieopplevelse med Aran for et utdrikningslag jeg arrangerte. Bilen med 9 seter hadde utrolig nok veldig god bagasjeplass, noe som passet oss veldig godt. Bilen var ren, velstelt og gikk som et sveitsisk urverk, til tross for tysk produksjon. Aran var fleksibel med henting og levering, satt stor pris på hjelp med henting på lørdags morgenen. Vil absolutt anbefale å leie bil fra Aran og jeg har alle intensjoner om å leie fra han igjen, ved behov for en så stor bil.

Per Fredrik Borge - May 2016
image

Helt topp opplevelse, Aravinthan er veldig hyggelig og hjelpsom, og bilen har kjempegod lastekapasitet og er god å kjøre. Leier gjerne igjen!

Jan Andreas - May 2016
image

Aravinthan er en hyggelig kar, sendte en forespørsel med kort varsel om jeg kunne leie bilen og dette ordnet han. Jeg fikk også en bra gjennomgang av hvordan bilen fungerer og om lading etc

Kashif - May 2016
image

Aravinthan er en veldig hyggelig og ordentlig fyr, og jeg kan anbefale på det varmeste å leie bil fra han.

Eliakim - Apr 2016
image

Aravinthan er veldig hyggelig og hjelpsom. Bilen var i god stand, og vi leier gjerne fra han igjen!

Kjersti - Feb 2016