Ingun

image
Response rate100 %
Response timeabout 2 hours
Rating
Member sinceMay 2016

Phone number E-mail Driver's license

is verified

Jeg føler selv jeg er hyggelig, åpen, ærlig, nøyaktig og meget fleksibel person som liker å snakke med andre mennesker.

Reviews

image

Helt topp! Behagelig bil, fleksibel ordning.

Ida Therese - Jul 2017
image

Bilen var veldig fin og enkel å kjøre for en som ikke kjører bil så altfor ofte. Ingun var utrolig hjelpsom og svarte på alle spørsmål etter kort tid. Hun ga nøye beskrivelse av alt jeg trengte å vite på forhånd, og bilen stod til forventningene. Hun gjorde hele leieforholdet veldig enkelt, og var blid og hyggelig. Leier gjerne av Ingun igjen :)

Christina - Jul 2017
image

Veldig enkelt leieforhold. God bil å kjøre, bruker lite bensin. Bluetoothen piper høyt et minutt etter at man starter bilen, men det er ikke noe farlig.

Kaja - Jul 2017
image

Bilen var topp, nøkkelordningen på Narvesen fungerte utmerket og kommunikasjonen med Ingun gikk lett som en plett. Leier gjerne igjen :)

Ida - Jul 2017
image

Leier for andre gang Inguns bil! En sann fornøyelse å leie hos henne. Veldig fleksibel både på henting og avlevering og lett å gjøre avtale med. Bilen er i tipp topp stand. Komfortabel, ren og ryddig. Anbefales absolutt!

Espen - Jun 2017
image

Allting gick väldigt smidigt och bilen var fin att köra. Väldigt hygglig. Rekomenderar starkt att leie av Ingun.

Elias - Jun 2017
image

Ingun and the car was great. Slight change of plan for drop off but was communicated clearly and in good time. Would recommend

Chris - Jun 2017
image

Hyggelig og fleksibel utleier, og bilen er veldig behagelig å kjøre. Leier gjerne bilen til Ingun igjen!

Mari - Jun 2017
image

lekker bil med velkjent saab kjøre- og sittekomfort, og ingun var en fornøyelse og leie av. anbefales!

David Richter - May 2017
image

God kommunikasjon, og bilen en godt vedlikeholdt! Enkelt og greit å leie bil av Ingun :) Ta med egen aux, om behovet for det er tilstede.

Kim Rune - May 2017
image

Hyggelig og hjelpsom. Fleksibel. Bra bil.

Nikolas - May 2017
image

Bra bil. Enkel og grei kommunikasjon med Ingun. Anbefales.

Anna Kristine - Apr 2017
image

Var supersmidigt att hyra Inguns bil! Den var toppen att köra och hon var flexibel med tider. Svarade snabbt och var väldigt trevlig. Vi kommer definitivt hyra denna igen! (Lämnade en usb-adapter så man kan ladda telefonen under vägen.)

Julia Johanna - Apr 2017
image

Allt fungerade snabbt och enkelt. Snabbt svar och flexibel med leveringstid. Kommer leie av Ingun igen.

Niclas - Apr 2017
image

Jeg kan på det sterkeste anbefale leie av Inguns Saab. Bilen var ren og pen, samt veldig god kjørekomfort. Rask kommunikasjon og var veldig fleksibel både ved henting og levering. Kjempefornøyd med leieforholdet og kommer garantert til å leie av Ingun igjen ved flere anledninger!

Espen - Mar 2017
image

Fantastisk god kommunikasjon og raskt svar! Jeg anbefaler å leie bil av Ingun på det sterkeste!

Mikal - Mar 2017
image

Rask til å svare å ingen problemer, anbefalles!

Kristoffer - Jan 2017
image

Ingun var veldig hyggelig og svarte raskt på forespørselen. Fra bestilling til henting av bil tok det bare 7 min! Bilen gikk fint og var behagelig å kjøre/sitte på i. Både bil og utleier kan anbefales!

Anna - Jan 2017
image

Supert! Andre gang jeg leide bilen. Flott bil og veldig hyggelig eier!

Marianne - Jan 2017
image

Supert leieforhold.

Knut - Dec 2016
image

Alt gikk veldig greit. Fin bil som er god å kjøre.

Terje - Dec 2016
image

Helt fantastisk. Trengte bil veldig raskt i forhold til flytting og hun svarte på noen få minutter, og jeg hadde bilen innen svært kort tid. Veldig grei med tanke på tilbakeleveringsfrist. Bilen framsto som godt vedlikeholdt og ren og ryddig. I god teknisk stand og god å kjøre. Leier gjerne hos henne igjen, med glede! :-)

Rino Isaksen - Dec 2016
image

Velkjørende og sprekk bil med et godt lydanlegg. Ingun svarer raskt på henvendelser, er lett tilgjengelig og fleksibel. Kan bare anbefales!

Niels Jørgen Søby - Nov 2016
image

Flott bil, flott dame. Alt gikk smertefritt. Det var ingen Aux kabler i bilen, så jeg la igjen min slik at andre kan nyte sin egen musikk :)

kevin - Oct 2016
image

Mitt første møte med Nabobil gikk knallbra med Ingun som utleier! Bilen var som forventet og Ingun var veldig hyggelig, fleksibel og behjelpelig med spørsmål. Hun svarer også superraskt på spørsmål via sms. Leier gjerne bil av henne igjen :)

Peder  - Oct 2016
image

Det var en fryd å leie bilen til Ingun! :) hun var veldig fleksibel og lett og ha dialog med! Anbefales på det sterkeste!

Emanuel - Oct 2016
image

Leide bilen til Ingunn på et blunk, og er veldig fornøyd. En ren, behagelig Saab som har gått veldig lite. Jeg forespurte leie og fikk svar iløpet av et par minutter, så kommer absolutt til å leie igjen. Veldig fleksibel og hyggelig dame!

Josias - Oct 2016
image

Meget meget hyggelig og flott dame. Hun tok seg god tid og det anbefales å leie hennes bil - som forøvrig var fantastisk å kjøre!

Vanja Løkken - Oct 2016
image

Kjempebra bil og alt. Takk for lånet

Helge Cato - Sep 2016
image

Både Ingun og bilen er helt fabelaktige! Anbefales veldig.

Ane - Sep 2016
image

Jeg leide Inguns bil da jeg dro på hyttetur til Tvedestrand i helgen. Alt fungerte helt topp! Ingun var både veldig responsiv og fleksibel, og bilen fungerte utmerket. Anbefales - jeg leier den gjerne igjen!

Kjetil Skudal - Sep 2016
image

Ingun var veldig hyggelig, og behjelpelig med svar på våre mange spørsmål, siden dette var vår første erfaring med Nabobil. Fleksibel med henting og levering. Takk for lånet :)

Ingrid - Aug 2016
image

Help topp bil på alle måter. Rask responstid og enkel henting/levering. Anbefales!

Ane - Aug 2016
image

Dette var vårt første møte med Nabobil.no, og Ingun var en formidabel utleier. Bilen var ryddig og i god stand, og humøret og smilet var på topp selv med en rekke tekniske problemer med appen ved utlevering. Ingun hadde god kommunikasjon, og var veldig fleksibel. Vi leier gjerne av henne igjen :)

Sebastian  - Aug 2016
image

Hyggelig leieforhold med Ingun. Fleksibel og vennlig. Bilen var som forventet. Leier gjerne av Ingun en annen gang.

Alexander - Aug 2016
image

Rask tilbakemelding på utleie, og Ingun er en meget hyggelig og imøtekommende dame. Bilen gir topp kjøreopplevelse, og veldig behagelig å kjøre! A+, leier gjerne igjen :-)

Sebastian - Aug 2016
image

Detta var mitt första möte med nabobil och jag kunde inte haft en bättre person och möta än Ingun. Lätt och kommunicera med och hjälpsam med allt. Bilen är otroligt behaglig och köra. Jag har kan bara rekommendera Ingun för de som vill använda henne.

Marat - Jul 2016
image

Veldig fin og behagelig bil. Ingun var veldig imøtekommende og fleksibel. Anbefales!

Petter Knutsen  - Jul 2016
image

Ingun svarte veldig raskt og var veldig fleksibel og hyggelig. Bilen fin å kjøre. Anbefales på det sterkeste!

Marianne - Jun 2016