Sondre

image
Response rate100 %
Response time19 minutes
Rating
Member sinceOctober 2015

Facebook E-mail Phone number Driver's license

is verified

Bilentusiast, startupleder, pappa og gadgetfreak. Glad i sport så lenge det involverer ball, ski eller vann.

Reviews

image

Endelig fikk jeg anledning å kjøre Porsche i flere dager, uten å kjøpe en. Sondre har vært usedvanlig imøtekommende og serviceinnstilt, kunne ikke bli bedre. Nydelig bil, fantastisk lyd, perfekt for vår 5-dagers Østlandsferie. For den som lurer får en lett plass til 3 kofferter i cabin-baggasje-størrelse, + en liten sekk, 2-3 handleposer, og litt klær oppå der igjen.

Stefan - Aug 2021
image

Kjempefin kjøreopplevelse og smertefritt leieforhold. Anbefaler på det sterkeste å låne Porschen til Sondre når man trenger å bryte opp hverdagen litt :)

Marit Reitan - Jul 2021
image

Bra bil, fort å enkelt å leie hos Sondre. Annbefales.

Kay Roger - Jul 2021
image

Veldig fornøyd. Ren og fin bil. Alt gikk veldig bra.Sondre svarte fort på forespørselen. Anbefales og jeg leier sikkert igjen.

Kemali - Jul 2021
image

Fantastisk bil en virkelig drømmebil. Sondre er hyggelig og grei fyr, jeg kommer til å leie Sondre sin Porsche igjen. Ikke minst veldig rimlig pris. 200km inkl er nok for en dag. Anbefaler å leie fra Sondre. 5 juli Zaman

Mohammad - Jul 2021
image

Perfekt bil på en perfekt dag! Kul bil med herlig lyd. Sondre sin Porsche er noe for seg selv, den er bare helt rå. Digger å cruise rundt i den, med både taket oppe og nede. Sondre er veldig hyggelig, presis og imøtekommende utleier med stor bilinteresse. Hvis det var noe som så var Sondre til hjelpe på veldig kort tid. Kommer garantert til leie igjen med den herlige opplevelsen jeg fikk i dag. Anbefales på det sterkeste til andre som vil leie den herligheten av en bil.

Ijaz - Jul 2021
image

Takk for et uproblematisk leieforhold

Vegard - Jun 2021
image

Alt gikk bra med Sondre, leier gjerne ut til ham igjen!

Fredrik - Dec 2020
image

Enkelt og greit leieforhold, velkommen til å leie fra oss igjen😊😊😊

Hallangen - Oct 2020
image

Det gikk veldig greit å leie ut til Sondre, ingen problemer, veldig hyggelig fyr :)

Synne Marie - Sep 2017
image

Presis til oppmøte, og var fleksibel ved utleie. Fin og tight bil, og vi hadde et par konfirmanter som fikk sitt ønske oppfylt takket være bilen. Sondre var en kjempe kar!

Rajeegan - May 2017
image

Sondre kan du trygt leie bort bilen til!

Randi Synnøve - Sep 2016
image

Punktlig avlevering og mottak av bilen. Rask og ryddig tilbakemelding. Fantastisk bil å kjøre. Anbefales!

Usman - Aug 2016
image

Sondre er en ordensmann :) Ryddig og ordentlig. Renhold kan jeg ikke si noe om da jeg er utenlands.

Turi - Jul 2016
image

Enkelt og greit en flott bilopplevelse, fra første kontakt!:)

Lars - May 2016
image

Det har vært veldig koselig.. somme skjedd at bilen var parkert på en gate parkering..dagen etter så at bilen var ripet på høghre siden ...

Hyseni - May 2016
image

Sondre er en veldig hyggelig kar! Han var fleksibel på hente/leverings-tidspunkt og veldig behjelpelig med alt. Når det kommer til bilen så er dette absolutt en bil jeg kan anbefale! Helt rå kjøreopplevelse!

Robin - Mar 2016
image

Sondre er en trivelig kar med en fin bil. Dette er en bil som er perfekt for en lengre kjøretur. Det var derfor noe lite kjørelengde inkludert i leien. Det er stor sannsynlighet for at jeg kommer til å leie denne bilen igjen.

Ørnulf - Nov 2015