Michael

image
Response rate0 %
Response time4 minutes
Rating
Member sinceJuly 2016

E-mail Google Driver's license Phone number Facebook

is verified

Reviews

image

Michael er hyggelig, presis og imøtekommende.

Rune Aure - Nov 2017
image

Helt topp! Jeg låner gjerne bil av Michael igjen.

Idunn Andreassen - Oct 2017
image

Michael var en veldig hyggelig person å leie av. Kommunikativ og alt var på stell. Leier gjerne igjen.

Andreas Helgerud - Sep 2017
image

Michael er en veldig hyggelig mann, lett å ha med å gjøre og svarte veldig raskt. Bilen er i veldig bra stand og komfortabel å kjøre. Jeg kommer til å anbefale han til andre og jeg kommer nok til å låne av han igjen.

Tommy - Oct 2017
image

Michael er meget vennlig, fleksibel og løsningsorientert. Ham leier jeg gjerne bil av igjen!

Anders - Sep 2017
image

Fin bil og grei utleier. Veldig fornøyd. Vil nok leie bil av han en annen gang.

Niels-Otto - Aug 2016
image

Bilen stank av røyk lukt, og eieren innrømt at han hadde kjøpt bilen for 4 mnd siden at den stank da men trodde lukten ble svakere. Jeg informerte han om at bilen hans ikke egnet til bruk før feilene eller feilen er reparert hos et verksted. Ved bremseing får man sterk viberasjon og dette kommer i følge Bertel O Steen verkested av feil ved forstillingen. Når man kjører bilen i hastehet over 90 km/t så svinger bilen mot venstre. Konutunelig risting i bilen under hele turen. Jeg har hatt føre kort side 1999 og har kjørt taxi i 11 år og har kjørt mange ulike biler, men som taxi sjåfør så har jeg kjørt kun Mercedes og siste bil jeg hadde før min Elbil var også en Mercedes. Jeg må innrømre at det er denbverste bilen jeg har kjørt i løpet av de siste 15 årene. Anbefaling fix den eller selg den.

Ghzwan - Aug 2016
image

Er meget fornøyd med leie av Michaels bil. Hyggelig og enkel å gjøre med, og bilen var veldig ren og fin å kjøre. Anbefaler i det sterkeste og vil gjerne leie igjen!

Sebastian - Aug 2016