Tommy

image
Response rate100 %
Response timeabout 2 hours
Rating
Member sinceAugust 2016

E-mail Facebook Driver's license BankID Phone number Google

is verified

47015851

Reviews

image

Kjempe kar, anbefales 👍

Emre - Oct 2019
image

Bra bil. Bra mann. Vi er nye i Nabobil, men dette gjør vi igjen.

Bjarte Norås - Apr 2017
image

Veldig bra. Umiddelbar respons på henvendelser. Enkel overlevering.

Per - Apr 2017
image

Dette er andre gangen jeg har lånt varebilen til Tommy, han var like hyggelig som sist, og bilen var i flott stand når jeg hentet den.

Anders - Mar 2017
image

Hyggelig fyr, på tide, tilbyr utstyr ren og fin bil. Veldig fornøyd!

Kevin Alexander - Feb 2017
image

Tommy fremsto som en meget hyggelig og pålitelig kar. Bilen var i tipp stand, og hele opplevelsen med å låne bil gjennom nabobil og Tommy fungerte meget bra. Vil absolutt anbefale andre å gjøre det samme :)

Ole - Jan 2017
image

Benyttet Nabobil for første gang og er svært fornøyd med opplevelsen, både fordi løsningen ble opplevd som svært enkel og effektiv, og fordi Tommy som utleier fremstod som svært ryddig og hyggelig. Leier veldig gjerne via Nabobil og Tommy ved en senere anledning. Mvh Petter

Petter - Feb 2017
image

Bilen til Tommy var perfekt for å ta flyttelasset. Det var enkelt å finne frem for å hente bilen og Tommy møtte til riktig tid. Han var fleksibel med leveringstid og var på tilbudssiden med tanke på ekstrautstyr som kunne følge med for å gjøre jobben lettere for oss. Vi gikk over små-skadene som bilen hadde fra før og fikk en god innføring i bilens tilstand og bruk. Bilen hadde kamera bak som som var enkelt å manøvrere etter. Tanken var full ved overtakelse og Tommy hadde god kontroll på bruk av Nabobil appen som bør benyttes under leien. Jeg anbefaler hans bil på det sterkeste til andre i byen som vurderer å kjøre flyttelasset.

Kristoffer - Jan 2017
image

Nok et problemfritt utleie. Rask respons, god kommunikasjon og en bil som holder god stand

toralf - Jan 2017
image

Helt topp person å leie bil av :-) hjelpsom og forklarte det jeg ikke visste siden jeg er ny her på nabobil :-) leier gjerne av han igjen :-)

Liv tone - Jan 2017
image

Tommy er profesjonell utleier. Rak respons på henvendelse om utleie initielt. God og rask tilbakemelding på spørsmål. Dette var min første nabohenvendelse og kom litt skjeft ut og var ikke selv godt nok forberedt ved overtakelses prosedyren, men Tommy utvist pragmatisme og ting ordnet seg raskt. Anbefaes sterkt. Bilen var bedre enn jeg hadde sett for meg. Virker fast og fin som ny. 5 stjerner på også å holde som lovet.

Bjørn - Jan 2017
image

God bil! Ren och fin. Inga problem med någonting. Tommy ær flexibel, hjælpsam och svarar på melding raskt.

Andreas - Jan 2017
image

Tommy er lett, rask og ryddig å forholde seg til. Han svippet meg til og med inn til sentrum etter jeg leverte bilen, da jeg manglet transport. Fantastisk bra! Bilen er god å kjøre, enkel å laste og har godt med utsyr for sikring av last etc. Leier gjerne denne bilen flere ganger for transport eller flytting!

Eirik - Jan 2017
image

Stor stjerna i boka! 💯😉👌🏼

Suad - Jan 2017
image

Leieforhold gikk fint for seg. Fungerende bil og Tommy er punktlig og hyggelig:)

toralf - Jan 2017
image

Bilen var perfekt for det vi trengte den til. Romslig og god å kjøre. Leier gjerne av Tommy igjen. Han var svært behjelpelig og veldig hyggelig. Trenger du en større bil en periode kan du trygt leie av Tommy.

Nina - Jan 2017
image

Kjempe bra tjeneste! veldig fornøyd med eieren og bilen. 100% Anbefalt.

Carlos Asdrubal - Dec 2016
image

Andre gong eg leigde bil av Tommy, og leiga fungerte like prikkfritt som sist. God bil å køyre til flyttelass/anna frakt, og Tommy er ein ordentleg og hyggeleg fyr å forhalde seg til undervegs.

Per Henning  - Dec 2016
image

Andre gang vi lånte bilen og like fornøyd. Fikk til og med skyss hjem igjen etter at jeg hadde levert bilen. Topp service :)

Magnus N H - Nov 2016
image

Veldig fornøyd med både bil og utleier. Kan ikke bli bedre enn dette.

Geir - Dec 2016
image

Upåklagelig 😃

Kristine  - Nov 2016
image

God varebil med praktisk lasterampe! Enkel og grei henting og levering. Leier gjerne igjen!

Magnus N H - Nov 2016
image

Bra kar, enkel å ha med å gjøre.

Tor - Nov 2016
image

Veldig bra leseopplevelse. Behjelpelig og raske tilbakemeldinger.

Torgeir - Nov 2016
image

Tommy er fleksibel og lett å ha med å gjere. Han leverte bilen som avtalt, og gav presis informasjon og ein god gjennomgong av bilen. Eg leigde bilen for flyttelass, og den var perfekt til det bruket. Bilen var god å køyre, og motoren er krafitg nok til å handtere tung last. Eg leiger gjerne bil av Tommy igjen!

Per Henning  - Oct 2016
image

Alt gikk fint for seg. Tommy var behjelpelig når jeg ønsket å utvide leien.

toralf - Oct 2016
image

Å låne bilen hos Tommy var en fryd! Vi trengte en bil i forbindelse med flytting av utstyr fra Stavanger til Bergen, og med Renaulten sin romslige lasteplan var dette null stress. Tommy var veldig flink med kommunikasjon og holdt meg godt oppdatert i forkant, å under henting og levering bilen.

Anders - Oct 2016
image

Hei. Leide bil av Tommy for å frakte mitt flyttelass til Trondheim. Kommunikasjonen gikk kjapt og greit. da jeg trengte assistanse på fjellet fikset det raskt og samtidig når jeg ba om forlengelse av leien var det ordnet på et blunk. Anbefales.

Asbjørn - Oct 2016
image

Bra bil og enkelt å leie. Mitt første møte med nabobil. Positiv opplevelse!

Steinar - Sep 2016
image

God of ren bil, veldig god service. Kommer til å leie igjen.

Sergey - Sep 2016
image

Topp service, ren og bra bil og kjøre. Leier gjerne av Tommy igjen.

Tom - Aug 2016