Ingebjørg

image
Response rate100 %
Response time15 minutes
Rating
Member sinceSeptember 2017

Phone number Facebook BankID

is verified

Legger tilrette for at leietaker skal sitte igjen med en god opplevelse.

Reviews

image

Ingebjørg svarer fort på melding, og var veldig behjelpelig hvis jeg lurte på noe. Bilen var i god stand, og tok oss fint gjennom Lofoten i tre uker.

Hanna Engelhardt - Aug 2020
image

Veldig hyggelig å leie bil av Ingebjørg. Hun er fleksibel som er supert for oss. Tusen takk.

Jorunn - Jul 2020
image

Super lettkjørt bil med god kupeplass. Ingebjørg var svært sørvisinnstilt mtp hente-og leveringstidspunkt og sted. Vil gjerne leie av henne igjen!

Aage Steen - Jul 2020
image

Veldig hyggelig å leie av Ingebjørg. Fleksibel på levering/henting. Bilen var fin til rundtur i Vesterålen/Lofoten

Dan Inge - Jul 2020
image

Veldig kjekt å låne bilen til Ingebjørg. Super service med henting/levering på flyplassen. God kommunikasjon hele veien.

Terje - Jul 2020
image

Det har vært bare positivt å leie av Ingebjørg. Hun har levert og hentet bilen punktlig etter avtale og hun er veldig hyggelig. Kan anbefales😊

Anfinn - Aug 2019
image

Ingebjørg var imøtekommende og hyggelig. Svarte raskt på meldinger og var fleksibel på hente- og avleveringssted. Bilen var akkurat passe for en bilferie til Lofoten/Vesterålen. Vil absolutt anbefale både bil og bileier videre :)

Tone Helen - Aug 2019
image

Dette gikk som smurt. Ingebjørg leverte og hentet på flyplassen som var superbra for oss.

Jorunn - Jul 2019
image

Ingebjørg var veldig imøtekommende og grei, ikke noe problem å leie bil av Ingebjørg!

Silje - Jul 2018
image

Helt grei bil, fin kommunikasjon med Ingebjørg.

Tormod - Jul 2018
image

Ingebjørg var utrolig hjelpsom med tanke på henting og levering av bil, og gjorde at vi fikk en knirkefri og enkel opplevelse. Bilen var god å kjøre og hadde god plass til all bagasjen vi trengte for å kjøre rundt på Lofoten en uke. Jeg ville absolutt leid av henne igjen!

Daniel Jacobsen - Jul 2018
image

Lettkjørt bil i god stand. God service, fikk den levert på stasjonen når vi ankom Bodø. Svært fleksibel både på henting og levering av bilen.

Siri - Jul 2018
image

Lettkjørt, ren og god bil. Ingebjørg var svært fleksibel angående både henting og levering, og jeg kan på det varmeste anbefale hennes bil til andre leietakere 😊

Tone Undheim - Jul 2018
image

Dette var særdeles bra. Super service, topp kommunikasjon. Lettkjørt og fin bil i god stand.

Per Bjørn - Jul 2018
image

Bilen var i god stand da vi fikk den utlevert. Hun møtte opp på flyplassen, og vi fikk levere bilen der og avtale tidspunkt under veis. Veldig fleksibel, som gjorde det enkelt for oss å leie når vi skulle fly og kjøre et godt stykke.

Kristin - Jun 2018
image

God service. Kom og leverte bilen på flyplassen da jeg ankom, og jeg møtte henne i byen og vi kjørte sammen til flyplassen da jeg var ferdig med byen. Veldig godt å slippe å gå til et sted i snøen med bagasje. Bilen var ren og velholdt, og enkel å kjøre. Eneste minus er at jeg måtte betale parkering da jeg henter bilen fordi hun hadde parkert og ventet i litt for god tid før jeg ankom inne på et område hvor man må betale, så jeg fikk en lapp i hånden med bilen, og en lite hyggelig overraskelse da jeg måtte betale for å komme meg ut derfra.

Hanna Sesselja - Dec 2017
image

Trivelig, medgjørlig og fleksibel dame. Ingen problemer med å anbefale henne videre, ingenting negativt å bemerke verken på henne eller bilen!

Per-Atle - Oct 2017