Veronica Andersen

image
Response rate100 %
Response timeabout 2 hours
Rating
Member sinceJanuary 2017

BankID Facebook Driver's license Phone number E-mail

is verified

Pga endring i jobb situasjon er jeg ikke lengre avhengig av bilen min i hverdagen og den brukes sjeldent i helgene. Bilen er 4 år gammel og fremstår som ny. Super kjørekomfort. Den har Bluetooth for å koble opp telefonen, GPS, ryggekamera og god plass i bagasjerommet. Håper den kan komme til nytte for deg.

Jeg har barnesete om det er ønskelig å låne med bilen.

Ingen røyking i bilen.

Reviews

image

Kjempehyggelig leietager. Punktlig og ordentlig. Kan absolutt anbefales

Ronny - Jul 2020
image

Veronica er en super udlejer. Meget nem at kommunikere med og meget imødekommende. Det var dejlig let at leje at leje bilen og bilen selv fungerede perfekt. Jeg ville helt klart leje af Veronica igen.

Hjalte Christian - Jul 2018
image

Fin lettkjørt bil. Fikk leid denne på kort varsel. Jeg opplevde Veronica som redelig, blid og ansvarsfull. Bilen fikk ripe etter mitt bruk, men vi ordnet opp problemfritt. Alt vel.

Eirik - Jun 2018
image

Topp å leie fra Veronica! Meget bra bil og super kommunikasjon med Veronica. Anbefales!

Rita - May 2018
image

Perfekt utleier tusen takk😀

Ben - Apr 2018
image

Kjempefornøyd. Har hatt med bilen på fjellet i skikkelig vinterføre, og det var null problem. Kommunikasjonen med Veronica var lett og trivelig. Anbefales!

Anne Nilsen - Feb 2018
image

Veronica var vennlig og imøtekommende. Fikk til og med tips til kjøkkenbygging. Bilen var i topp stand og veldig god å kjøre. Utrolig kjekt med ryggekamera på trange parkeringsplasser. Låner gjerne bil hos Veronica igjen en gang.

Robin - Aug 2017
image

Super utleier!

Cecilie - Aug 2017
image

Bilen er i tipp topp stand og Veronica svarer umiddelbart på forespørsler man måtte ha. Jeg vil anbefale Veronica på det sterkeste.

Daniel - Jul 2017
image

Super bil - god å kjøre, super stand, og lavt drivstofforbruk. Veronica er også en super vert, fleksibel og hjelpsom! Leier gjerne denne igjen!

Anne-Kathe - Jul 2017
image

Veronica er veldig hyggelig, svarer kjapt på alle spørsmål og hjelper førstegangsbrukerne. Bilen er fin, lettkjørt og komfortabel. Anbefales på det sterkeste!

Dominika Anna - May 2017
image

Rekommendera Veronica och hennes bil :) allt gick lätt och smidigt!

Helena O F - Apr 2017