Christina D

image
Response rate66 %
Response time31 minutes
Rating
Member sinceApril 2017

Phone number BankID

is verified

Reviews

image

Supert!

Apty A - Feb 2018
image

Christina er en flott og positiv dame som jeg absolutt anbefaler å leie bil av. Hun er punktlig og holder kommunikasjonen oppe hele veien.

Ilyas - Jul 2017
image

Veldig skuffet over dette leieforholdet! Da vi mottok nøkler gikk eier veldig raskt, hun gikk ikke over sjekklisten for å vise oss at alt var i orden ved henting. Bilen fungerte veldig fint alle dagene viand leide den. Vi valgte å levere tilbake bilen 4 timer tidligere enn avtalt. Eier mottok bilen før kl 17, hun overtok bilen på samme måte som da vi hentet den. Virket stresset og tok raskt nøklene og satte seg in i bilen. Kl 17.30 mottar vi en melding om at vi måtte huske å føre på bompenger. I dag nesten et døgn etterpå får vi en mail fra If forsikring der de har fått en mail ifra eier der hun skriver at knappen ved giret er ødelagt. Hun skrev at hun merket dette straks etter at hun gikk inn i bilen ved overtakelse, men hun nevnte jo ikke dette til oss da hun skrev til oss ang bompenger, og synes det er veldig mistenkelig at hun rapporterte dette svært lenge etter overtagelsen.

Michael  - Jul 2017
image

Great car! Easy to organize. Highly recommend hiring from Christina

Chris - May 2017
image

Det var så fint å leie bil fra Christina. Lett og klar kommunikasjon hele veien, og bilen hennes er en utrolig kul opplevelse å kjøre!

Jørgen - Apr 2017