Einar Kleppe

image
Response rate33 %
Response timeabout 1 hour
Rating
Member sinceMay 2017

Driver's license Facebook Google Phone number E-mail BankID

is verified

Fra Vestlandet, bodd i Oslo siden 2001. Bruker bilen periodevis i jobbsammenheng, ellers mye i utlandet med jobb. Så bilen står ofte i lengre perioder. Privat situasjon, samboer med barn, vi bor i Gamle byen og liker godt tilgangen til naturen vi har her byen og bruker i hovedsak bilen til familie logistikk, og å dra ut på tur i helger og ferier, event kjøre til Vestlandet. Typisk bruksforhold til bil. Ikke spesielt bilopptatt, ut over at den skal være funksjonell, miljøvennlig, trygg og god å kjøre. Det synest vi Priusen vår er.

Reviews

image

Veldig godt fornøyd med leie! Einar var positiv og serviceinnstilt. Bra bil, perfekt for helgeturer samt gjerrig på drivstoff. Ser for meg med å leie denne bilen av Einar igjen. Tri

Tri  - Aug 2018
image

Enkel og problemfri overtakelse/retur av bilen. Veldig fin og drivstoffgjerrig bil. Skiboks på taket var ekstra pluss da vi hadde mye bagasje. Leier gjerne bilen til Einar igjen.

Oliver - Jul 2018
image

Et perfekt gjennomført leieforhold!

Sigurd - Dec 2017
image

Bra og lettkjørt bil. Alt fungerte som det skal. Fleksibel henting/levering.

Radislav - Dec 2017
image

Å leie av Einar gikk supert og smertefritt, leier gjerne av han igjen :-)

Marius - Oct 2017
image

Einar is thoughtful and easy going. The pick-up and delivery were both smooth; the car is in good condition and it is indeed a fuel-saving car. Highly recommend! And thanks for offering the car and it is a great roadtrip in Norway. Will come back for sure.

Di - Aug 2017
image

Veldig fornøyd! Bilen var super å kjøre og billig i drift:) Henting og levering var ikke noe problem, og Einar var hyggelig og imøtekommende! Anbefales:)

Mariam - Jul 2017
image

Veldig behagelig bil å kjøre. Alt fungerte som det skal, og Einar er veldig trivelig.

Dara - Jul 2017
image

Veldig fornøyd med leieforholdet, både Einar og bilen er kjempegreie. Rask og god kommunikasjon og problemfri bil med god plass. Anbefales!

Margrethe - Jul 2017
image

Alt gikk bra! Bilen var som beskrevet, brukte lite drivstoff og god å kjøre :)

Soren - Jul 2017