Toril

image
Response rate93 %
Response time20 minutes
Rating
Member sinceMay 2017

E-mail Phone number BankID

is verified

kjøper og selger mye brukt, redder mye fra søppeldøden, opptatt av miljø, og liker konseptet delingsøkonomi.

Reviews

image

Toril var kjempehyggelig og lett å kommunisere med. Bilen fungerte knirkefritt, og vi hadde en kjempefin biltur opp til Nordland med Teslaen! Om jeg trenger å leie bil igjen, så vil jeg garantert leie denne bilen på nytt.

Tone-Lise - Jul 2020
image

Torill svarer raskt og bilen er tipp topp og kjøre. God kommunikasjon og enkel henting og levering. Vil definitivt leie denne igjen.

Ivvar Mahtte Eira - Mar 2020
image

Tipp toop. God bil!

Stian - Mar 2020
image

Toril har håndtert en uheldig situasjon meget rolig og profesjonelt.

Johan - Sep 2019
image

Grei bil til nærkjøring.

Per Øyvind - Sep 2019
image

Alt gikk fort ble godkjent fort og hun spurte ikke rare spørsmål og bilen var rask og fin og har en rekkevidde på 440km med aircondition på

Kamran - Aug 2019
image

Gikk ganske fint ved både henting og levering, bilen var ganske bra. Kommer tilbake til Toril igjen :)

Madiha Jahan - Jul 2019
image

The car was in a good condition and runs like a dream. Communication was fast and friendly. Thank you, Toril! Cheers from Finland!

Pamela Maria Henriikka - Jul 2019
image

.

Ali - Jul 2019
image

Hyggelig og fleksibel kvinne og fin bil.

Michael Tekle - Jul 2019
image

Anbefaler ikke. Vi betalte kontant og med vippse for kjøring mer enn 100km. Og nabo bil trukket fra oss også. Hun brukte dårlig språk vårt.

Ibrahim Ahmad - Jun 2019
image

Veldig hyggelig utleier. Flott bil.

Dag-Frode - Jun 2019
image

Langtidsleie når den er som best!!!!

Sebastian - Jan 2018
image

Flott elbil. Helt kurant for by- og småkjøring. Vær imidlertid oppmerksom på at ved kjøring over lengre distanser i kjølig vær går den rundt halvparten av distansen oppgitt, selv ved eco-kjøring. Følger kun med type 2 lader. Da vi leide denne bilen var det vanskelig å lade på kommunale ladestasjoner da sms-funksjonen ikke fungerte. Et tips er å skaffe kort fra elbilforeningen på forhånd. Ellers må man betale for lading ved utvalgte bensinstasjoner. Det er ikke hurtiglading med denne laderen, men semi-hurtig (2-3 timer for fullading). Kommunikasjonen var så som så. Vi fikk ikke mye informasjon, og det var dessverre noe vanskelig å få kontakt med utleier ved henting og levering. For kortere turer kan denne bilen anbefales! :)

Henriette - Dec 2017
image

Fin bil og en virkelig bra utleier!

Sebastian - Dec 2017
image

100% fornøyd!

Mateusz - Dec 2017
image

Veldig hyggelig og hjelpsom utleier, men lott surr i kommunikasjonen og veldig uheldig at jeg ikle fikk vite at det manglet en ladekabel før jeg leide bilen. Blien er grei, men det er veldig upraktisk at den ikke har et ladesystem som er mer utbredt. Fikk ikke hurtigladet noe sted.

Fred-Ragnar - Dec 2017
image

Flott utleier, meget imøtekommende og behjelpelig. Anbefales!

Fredric - Nov 2017
image

Fin bil og hyggelige folk!

Fredric - Nov 2017
image

Deilig bil å kjøre og en super hyggelig eier. Tipp topp tommel opp herfra:)

Linn Marie - Jun 2017
image

Svarte raskt, imøtekommende og lett å ha med å gjøre. Bilen stod til forventning. Leier gjerne av Toril igjen.

Rebecca - Sep 2017
image

Første leie på Nabobil. Fin bil, alt virket som det skulle, og hyggelig å leie av Toril. Vi leier gjerne av Toril igjen, og anbefaler det samme til andre. NB: Bilen står på Tveita eller Hellerud, ikke Sigurdsgate på Tøyen som jeg trodde da jeg bestilte.

Sigurd - Sep 2017
image

Toril er heilt super! Det er jommen ikkje utleigarar som inviterer på frukost når du hentar bilen. Bilen er òg veldig bra, eit godt døme på kor genialt elbil er.

Kristofer Olai Ravn - Sep 2017
image

Litt uklarhet omkring bilens plassering, men bortsett fra dette gikk det helt knirkefritt!

Tor Ezaki - Aug 2017
image

Nabobil-opplevelsen på sitt beste. Toril er meget hyggelig og serviceminded. Alt gikk smertefritt. Strøken bil. Anbefales!

Jan Andreas - Aug 2017
image

Alt gikk helt perfekt. Jeg så ikke Torill, allikevel fikk jeg et veldig godt inntrykk av henne. Bilen er fin og gøy å kjøre.

Morteza - Aug 2017
image

Supert opplegg. Bilen er god å kjøre og har rekkevidde på rundt 170+ km i "ECO" modus. Kommunikasjon med utleier var veldig god.

Martin - Aug 2017
image

det er veldig bra med fleksibel tid. Bilen er veldig bra for turen oss med familie av 4 personer. Takk !

Thanh Trung - Jul 2017
image

Supert å leie bil av Toril! Kjapt, enkelt og greit. Anbefales.

Karoline - Jul 2017
image

Bilen til Toril er noe "sliten" med teip på det ene baklyset, et defekt deksel på lade-kontakten, en del private eiendeler som lå rundt og litt smuss både utvendig og innvendig. Bilen nektet også lading på en av p-plassene vi var på, men Toril tok seg av dette etter tilbakelevering. Skal du ut med finstasen til f.eks. bryllup, dåp eller lignende bør du være forsiktig. Men om slike ting som over ikke plager deg, så er det bare å leie. For bilen er god å kjøre og kommer seg dit du skal uten problemer. Toril er hyggelig, energisk og løsnings-orientert. Pga endringer i hverandres planer, så dukket hun opp hjemme hos meg for å hente bilnøkkelen. Det var veldig hyggelig og utrolig kjekt.

Frode - Jun 2017
image

Kjempe ålreit å leie av Toril! Leier gjerne igjen :)

Heidi Hidle - Jun 2017
image

Toril var skikkelig hyggelig og behjelpelig med bil! Rask til å svare og stilte opp tidlig på morgenandakt jeg trengte bilen. Bilen var super å kjøre til det behovet jeg hadde. Vil definitivt låne denne bilen igjen:)

Benedikte - Jun 2017
image

Kjempe hyggelig dame :), lett å snakke med og veldig positiv. Bilen er meget flott og veldig behagelig å kjøre. Lett og enkelt ved overtagelse og levering. Jeg kommer nok å leie den bilen igjen.

vladan  - Jun 2017
image

Greit bil og hyggelig utleier! Alt gikk perfekt. Toril lånte bil på kort varsel i helga, det setter jeg pris på. Hun også kommer ikke med unødvendige rare krav når det gjelder ladenivå ved levering osv. Så det var lett! Anbefales på det sterkeste!

Vladislav - May 2017