Tjen penger på bilen din

Jeg kan tjene over 7000 kr i måneden på bare én bil, så jeg går rimelig greit i pluss med tanke på de utgiftene som følger med å eie en bil.
– Audun, Oslo

Hvordan fungerer det?

9500 biler
1250 biler uten nøkkel
290000 brukere
Illustrations/du-har-kontrollen Created with Sketch. ?

Registrer din bil på nabobil.no

Bilen kan være aktiv på 5 minutter. Du trenger BankID, registreringsnummer og bilder for å komme igang.

Motta reservasjoner

Leietaker vil sende deg forespørsler om å få leie bilen. Du kan enkelt justere hvilke perioder din bil er tilgjengelig.

Henting og levering

Leietaker tar bilder, registrerer drivstoff og kjørelengde. Har du Nabobil uten Nøkkel slipper du også å møte opp.

Motta penger

Innen 5 dager etter leieforholdet vil du motta penger for leieforholdet - inkludert oppgjør for ev. ekstra kilometer kjørt eller manglende drivstoff.

Illustrations/tjen-penger-på-bilen-din Created with Sketch.

1.

Enkel installasjon

På under to timer installerer våre sertifiserte fagfolk en skjult boks i bilen din helt gratis.

2.

Sikker åpne/lukke funksjon

Bilen din er like sikker som før, men bilen din kan nå åpnes og låses fra en smarttelefon.

3.

Mobilapplikasjonen finner bilen for leieteker

Vår mobilapp vil lede leietaker til din bil. Leietaker vil ta seg av resten.

Det er trygt å leie ut hos oss

Våre utleiere tjener penger på bilen sin når de ikke bruker den selv. De gir oss tilbakemelding på at de er fornøyde med både forsikringen og den tekniske løsninger. Kanskje er det derfor de til sammen har leid ut mer enn 45 000 ganger?

Ofte stilte spørsmål

Pris og kjørelengde

Du vil få et forslag til fornuftig dagspris fra systemet. Du kan selv justere prisen opp eller ned samt bestemme hvor mange km. som er inkludert i leieprisen. Du kan også sette pris på kilometer utover det som er inkludert.

Krav til bilen

Person- og varebiler under 3 500kg. Bilen kan ikke være eldre enn 15 år og må ha gyldig registreringsnummer. Kilometerstanden må være mindre enn 300 000 km. (Ønsker du Nabobil Uten Nøkkel er kravene; max 10 år og 150 000 km.)

Forespørsler

Ved en forspørsel vil du selv kunne akseptere eller avslå. Om du ønsker mer utleie kan systemet svare automatisk «ja» på alle forespørsler. (Du styrer bilens tilgjengelighet i kalenderen.)

Utleiers ansvar

Besvar forespørsler og sørg for at bilen er ryddig og ren. Om du ikke har Nabobil uten Nøkkel må du også sørge for å overlevere nøkkel. Før ethvert leieforhold må du ta bilde av hver side av bilen slik at du er forberedt om et uhell skulle oppstå.

Forlengelse og kansellering

Leietaker har mulighet til å forlenge utleieperioden om det blir godtatt av eier. Begge har mulighet for å kansellere leieforholdet i forhold til følgende betingelser.

Bompenger, drivstoff og bøter

Leietaker er ansvarlig for å betale avgifter som er blitt påført bilen under leieperioden.

Hvem kan leie bilen?

Aldersgrenser for å leie bil hos oss er 20 år. 30 år for biler med mer enn 250 hk. (Alle leietakere verifiserer seg med Bank id og blir kredittsjekket før de kan leie.)

Forsikring

Under leieperioden benyttes Nabobils forsikring hos If. Maksimal erstatning er 1 000 000,-. I tillegg får du dekket kostnader til leiebil når bilen står på verksted. Leiebil dekkes inntil 10 dager. Bonusen på din private forsikring blir ikke berørt om et uhell skulle forekomme. (Leietaker betaler egenandelen)

If Kaskoforsikring for opptil kr 1 million inkludert

Forsikring er inkludert i leieprisen og følger automatisk med i alle leieforhold for både leietaker og utleier. Hvis det skjer en skade, så dekkes bilens verdi, opptil kr 1 000 000,–.

Ingen egenandel for utleier