Tjen penger på bilen din

Står bilen din stille flere dager i uka? Gjør som 5500 andre og lei den ut til naboen.

Registrer bilen din

If Kaskoforsikring for opptil kr 1 million inkludert

Forsikring er inkludert i leieprisen og følger automatisk med i alle leieforhold for både leietaker og utleier. Hvis det skjer en skade, så dekkes bilens verdi, opptil kr 1 000 000,–.

Ingen egenandel for utleier

La bilen ta regningen

Å leie ut bilen noen dager i uka vil gjøre bilholdet betraktelig billigere. I tillegg kan bilen generere en reell inntekt. Hittil har våre utleiere samlet tjent over 100 millioner kroner!

Stor etterspørsel i hele Norge

Hver dag sendes det hundrevis av leieforespørsler til våre utleiere, fra Mandal i sør til Honningsvåg i nord. Registrerer du bilen din nå er sannsynligheten stor for at noen vil leie den allerede i morgen.

Forsikring inkludert

Forsikring er inkludert i leieprisen og følger automatisk med i alle leieforhold for både leietaker og utleier. Om uhellet er ute vil bilens verdi dekkes for opptil 1 million kroner. Det er ingen risiko eller egenandel for utleier.

Det er trygt å leie ut hos oss

Våre utleiere tjener penger på bilen sin når de ikke bruker den selv. De gir oss tilbakemelding på at de er fornøyde med både forsikringen og den tekniske løsninger. Kanskje er det derfor de til sammen har leid ut mer enn 130 000 ganger?

Du har kontrollen

Det er helt opp til deg hvem som får leie bilen din, og når den skal leies ut. Bilen er forsikret for inntil 1 million kroner av If.

BankID & kredittsjekk

Vi sørger for at alle som ønsker å leie bilen din er seriøse. Nye brukere må verifisere seg med BankID, og det blir gjort en kredittsjekk.

Over 6500 utleiere

Å dele er smart. Over 6500 naboer i 200 kommuner i Norge leier ut bilen sin allerede. Du er med andre ord ikke alene om å tjene penger på bilen.

Del bilen din. Tjen 80 000,- per år.

Registrer bilen din

Tjen dobbelt så mye med Nabobil Uten Nøkkel

Les mer om hvordan