Avinstallere Getaround Connect

Artikkel oppdatert ‪19/03/2024‬

For å avinstallere Getaround Connect fra bilen din gå til Dine biler > Status på bilannonse > Avinstaller Getaround Connect. Følg stegene for å forespørre avinstallasjon, ved å bestille et møte med en fra teamet. Deretter må verkstedet avinstallere den fysiske Connect-boksen.

Vær oppmerksom på at hvis du allerede har fått en booking på et leieforhold, må du enten bytte bil i leieforholdet eller kansellere det før du kan be om å avinstallere eller inaktivere Connect-boksen din.

Når det ikke er flere fremtidige leieforhold registreres forespørselen på avinstallasjonen.

Hvis du skal selge bilen din, må du gi oss beskjed minst 30 dager i forveien slik at vi kan avtale time for å avinstallere Connect-boksen. Du vil belastes et gebyr på kr 4000 dersom Connect-boksen ikke leveres tilbake.

Det er kostnadsfritt å avinstallere Getaround Connect, så lenge man har gjennomført 5 leieforhold med bilen. Utover dette koster det kr 1000.

Hvis vi ikke kan avinstallere Connect-boksen på grunn av bilens tilstand (bilen er stjålet, har brent osv.), må du sende inn dokumentasjon på at bilen ikke lenger er disponibel for at abonnementet ditt skal opphøre og for at du ikke skal bli fakturert for kostnaden for Connect-boksen.

Du kan sende dokumentasjonen til følgende e-postadresse: [email protected]

Var artikkelen til hjelp?