Henting og levering av bilen

Først etter at utleier har akseptert din forespørsel og du har betalt vil du få tilgang til utleiers kontaktinformasjon. Du kan sende melding til utleiere via Nabobil.no sitt meldingssystem for å avtale overlevering av nøkler og bilens hentested. Pass på at du har med gyldig førerkort for fremvisning til utleier. 

1) Henting

Ved henting av bilen skal du fylle ut "Henteskjema" som du finner i samtalen du har med utleieren på Nabobil.no. Det første steget i henteskjemaet er at du skal ta bilder av bilens fire sider (foran, venstre, høyre, bak) og dashbordet med tenningen på før leieforholdets start. Dette gjøres for å sikre at eventuelle tidligere skader på bilen er dokumentert. Deretter trykker du på "neste" og da du vil få muligheten til å fylle ut kilometerstanden og drivstoffnivået på bilen. Når dette er gjennomført vil du få opp en beskjed om at bilen er registrert som hentet. 

Eksempel på bilder av bilen ved henting: 

 

 

 

 

2) Levering 

Ved levering skal du gjøre det samme som du gjorde ved henting av bilen. Gå inn i samtalen du har med utleieren og fyll ut "Leveringsskjema" for bilen. Ta bilder av bilens fire sider (foran, venstre, høyre, bak) og av dashbordet med tenningen på ved leieforholdets slutt. Fyll deretter ut kilometerstanden, drivstoffnivået og bompenger som ble brukt på turen. Hvis du har benyttet deg av vår GPS tracker via telefonen din under turen vil feltet for bompenger automatisk bli fylt ut. Hvis du ikke har benyttet deg av dette kan du fylle ut bompenger manuelt ved hjelp av vår bompengekalkulator. Linken til bompengekalkulatoren finner du i leveringsskjemaet. 

Når dette er gjort er leieforholdet avsluttet og du vil få opp en melding om at bilen er registrert som levert. 

 

 

3) Skriv en anmeldelse av leieforholdet

Når du har fylt ut leveringsskjemaet vil du få muligheten til å skrive en tilbakemelding og rangere utleieren. Denne anmeldelsen vil ikke bli synlig før utleier har skrevet en tilbakemelding og rangert deg. Vær ærlig og rettferdig, også om du har hatt et dårlig leieforhold.

 

 

Vedlegg:

  • 15._Fyll_inn_tilbakemelding.png
  • 14._Ferdig_-_tilbakemelding.png
  • 13._Leveringsskjema_fyllt_inn.png
  • 12_-_Leveringsskjema.png
  • 11_-_Henteskjema_fyllt_inn.png
  • 9_-_Etter_betalt__overta_bilen.png
  • 8_-_Leietaker_betalt.png