Finn en bilMeld deg innHjelpLogg inn

Hvordan blir jeg medlem?

Du oppretter en gratis konto med den personlige e-postadressen din. Du kan også velge ‘Logg inn med Facebook’ og/eller ‘Logg inn med Google’ så fremt opplysningene her stemmer med de på ditt førerkort. Neste steg er å verifisere telefonnummeret ditt og e-postadressen din. Du vil motta en verifiseringskode på SMS som du fyller inn og en verifiseringslink sendt til din email. Når dette er gjort avslutter du med å laste opp et bilde av førerkortets forside og bakside til manuell verifisering. Vennligst se til at navnet på din Nabobil.no-bruker samsvarer med navn på førerkort før du sender inn. Vi anbefaler deg også å verifisere deg med Bank-ID for at verifiseringen skal gå raskere.

Vi vil manuelt verifisere ditt førerkort så raskt det lar seg gjøre. Dette tar maksimalt noen timer mellom 09.00 og 00.00. I våre åpningstider mellom 09.00 og 21.00 tilstreber vi å gjøre dette enda raskere.

Vi anbefaler at du bruker flere måter å verifisere din profil på for å øke tilliten til din profil. Sannsynligheten for at du får akseptert en forespørsel om leie ser vi at øker i takt med antall verifiseringer du har gjort. Dette gjøres under "Rediger profil" →"Verifisering/Tillit"

• E-post
  • Førerkort
  • Telefonnummer
  • Bank ID
  • Facebook
  • Google

Du må også legge inn et betalingskort som står i ditt navn. Om du ikke har gjort dette før ditt første leieforhold vil systemet be deg om å legge til et betalingskort før betaling.

NB: Se også krav for å leie bil

tilbake