Finne kvittering

Artikkel oppdatert ‪13/04/2023‬

Det er enkelt å laste ned og skrive ut kvitteringen for leieforholdet på Getaround. Logg inn på kontoen din fra en nettleser (ikke mobilappen) og gå til: Dine betalinger. Her finner du en liste over alle betalinger du har utført hos Getaround, med lenker til nedlasting.

Som et selskap for privat bilutleie, kan vi ikke gi deg fakturaer inkludert mva. Kvitteringen har imidlertid den samme juridiske verdien og kan også brukes som bilag til reiseregning.

Vi kan kun tilby fakturaer inkludert mva for tjenester vi leverer.

  • Getaround tilbyr en plattform som knytter sammen brukere som ønsker å leie et kjøretøy, med personer som ønsker å leie ut et kjøretøy.
  • Det er bileier som stiller sin bil tilgjengelig for utleie på vår plattform.
  • Vår forsikringspartner, If, tilbyr forsikringsdekning under leieforhold som blir utført via vår plattform.
  • Viking tilbyr assistanse under leieforholdet.

Plattformen vår er den eneste tjenesten vi tilbyr, og vi tar serviceavgifter for denne tjenesten. Selv om de andre tjenestene tilrettelegges via plattformen vår, tilbyr vi dem ikke. Som en konsekvens kan vi bare levere fakturaer med mva for tjenestegebyrene som belastes. Da de andre tjenestene kun betales via vår plattform, kan vi kun gi faktura uten mva for disse tjenestene.

Hvis du imidlertid har leid en bil av en av våre profesjonelle utleiere, kan du kontakte vedkommende direkte og be om en faktura som inkluderer mva.

Var artikkelen til hjelp?