Holde kalenderen og tilgjengelighet oppdatert

Artikkel oppdatert ‪12/07/2023‬

Du kan redigere kalenderen din i Dine biler > Kalender.

Klikk på den første og siste halve dagen i perioden du ønsker å redigere, og velg "Tilgjengelig" eller "Ikke tilgjengelig". Hvis tilgjengeligheten din har et fast mønster, kan du bruke "Gjenta"-alternativet. Når noen booker bilen din, vil det automatisk bli merket av i kalenderen, du trenger ikke å legge det inn manuelt. Hvis nødvendig, kan du også oppgi din tilgjengelighet mer nøyaktig via "Daglig tidsplan", f.eks. mandag til fredag fra kl. 9.00 til 18.00, og lørdager fra kl. 20.00.

Vi anbefaler deg å oppdatere kalenderen så ofte som mulig: Det vil forhindre at du mottar uaktuelle forespørsler og må skuffe interesserte leietakere fordi bilen ikke er tilgjengelig.

Tips: Dersom det er vanskelig å forutse når bilen din er tilgjengelig, anbefaler vi at du velger "utilgjengelig" som standardinnstilling og bare viser den som tilgjengelig når du vet at du kan leie ut bilen. Selv om du venter til i siste liten med å oppgi at den er tilgjengelig, er det fortsatt mulig å motta leieforespørsler, særlig før helger eller ferieperioder!"

Var artikkelen til hjelp?