Prising av bil og tillatt kjørelengde

I prismodellen er det foreslåtte priser som er et standard utgangspunkt. Disse kan du selv endre for å tilpasse prisene til din bil. Maks tillatt kjøreavstand bestemmer du også selv ved å fylle ut feltene. Om en leietaker kjører utover tillatt kjørelengde, som du har satt for leieforhold, vil det påløpe en ekstra kostnad på 2 kr per ekstra kjørte kilometer. Dette er en standardpris som kan endres og pleier normalt å ligge rundt 1-6 kr.

For at du skal få leid ut bilen din mest mulig er det viktig at prisen på bilen din er attraktiv. Vi anbefaler derfor å starte med en lav pris slik at du øker etterspørselen fra leietakere. Når du har gjennomført noen vellykkede leieforhold og fått gode tilbakemeldinger kan du øke prisen. 

For å endre på prisinnstillingene dine trykk "Dine biler" - Velg riktig bil - klikk på "Pris og kjørelengde". Her kan du velge leiepris per time, dag, uke og måned. Videre kan du registrere hvor mange kilometer som er inkludert per dag, uke og måned. Dersom du ønsker å belaste mer eller mindre enn 2 kr. per overkjørte kilometer kan du også endre dette ved å trykke på "Endre pris per km". 

Vedlegg:

  • Pris_og_avstand.png