Prising av bil og tillatt kjørelengde

For at du skal få leid ut bilen din mest mulig er det viktig at prisen på bilen din er konkurransedyktig. Vi anbefaler derfor å starte med en lav pris slik at du øker etterspørselen fra leietakere. Når du har gjennomført noen vellykkede leieforhold og fått gode tilbakemeldinger kan du øke prisen.

For å endre på prisinnstillingene dine trykk "Dine biler" - Velg riktig bil - klikk på "Pris". Her kan du velge leiepris per time, dag, uke og måned. Dersom du ønsker å belaste mer eller mindre enn 2 kr. per overkjørte kilometer kan du også endre dette ved å trykke på "Endre pris per km".

Vedlegg:

• Pris_og_avstand.png