Nabobil Uten Nøkkel

 • Hvordan fungerer automatisk aksept?

  Alle biler som er utstyrt med Nabobil Uten Nøkkel har automatisk aksept aktivert. 

  Det er ingen begrensning på hvor mange leieforhold du kan ha i en periode, så lenge de ikke overlapper.

  Dersom din bil mot formodning ikke har automatisk aksept aktivert ber vi om at du kontakter kundeservice på hjelp@nabobil.no

   

  Standardmeldinger

  1. Gå til Dine biler
  2. Opprett en velkomstmelding (relevant info om bilen)
  3. Opprett en bekreftelsesmelding (relevant info til leieforholdet; bilens plassering, nøkkel, viktighet av å ta bilder, ect.)

  Kalender

  Vær oppmerksom på at du må holde bilens kalender oppdatert slik at du ikke mottar bookinger på tidspunkter der bilen ikke er tilgjengelig.

  Kalenderen til bilen din finner du ved å trykke på "Dine biler" - velg riktig bil - "Kalender"

  Hvis du for eksempel ønsker å leie ut bilen i et spesielt tidsrom vil man ved hjelp av "garantert ledig" funksjonen gjøre bilen mer synlig i søket.

 • Hva er Nabobil Uten Nøkkel?

  Nabobil Uten Nøkkel lar deg  åpne bilen med Nabobil-appen, og dermed trenger ikke utleier overlevere nøkkel når bilen skal leies ut.

  Nabobil Uten Nøkkel gjøres mulig ved å installere nøkkelfri åpningsteknologi i bilen. Denne kobles så til Nabobil-appen og gjøres tilgjengelig når du booker en bil som har teknologien installert.

  Du kan lese mer her

 • Hvordan fungerer leieprosessen med Nabobil Uten Nøkkel?

  1. Bilen bookes direkte av leietaker
   Dersom bilen er ledig i kalenderen til utleier kan den bookes direkte av leietaker. Utleier mottar da bekreftelse via epost, push-notifikasjon og SMS. (Dette kan endres under varslinger inne på rediger profil)

  2. Gjør bilen klar for utleie
   Sørg for at bilen er klar til henting. Før henting legger du nøkkelen på avtalt sted inne i bilen (f.eks hanskerom) og låser bilen vi Nabobil-appen. For å låse bilen velger du bilen det gjelder i appen > keyless > Låse

  3. Henting av bil
   Oppgi informasjon om hvor bilen står parkert til leietaker i god tid før den skal hentes. Leietaker kan åpne bilen fra samtalen deres i Nabobil-appen. Deretter må leietaker gå over bilen og ta bilder av bilens 4 sider som lastes opp i samtalen via appen. Så registreres km. stand og drivstoffnivå. Under leieforholdet benytter leietaker nøkkelen som normalt.

  4. Levering av bil
   Avtal hvor bilen skal parkeres på forhånd. Leietaker skal så ta bilder av bilens 4 sider som lastes opp i Nabobil-appen, deretter registrere bompenger, km. stand og drivstoffnivå. Når dette er gjort legger leietaker nøkkelen tilbake på avtalt sted inne i bilen (feks. hanskerommet) og låser bilen fra appen. Utleier kan så åpne bilen fra appen, ta ut nøkkelen og bruke bilen videre som normalt. 
 • Hva er kravene for å få installert Nabobil Uten Nøkkel i min bil?

  Kjøretøy som tilfredsstiller følgende krav kan få installert Nabobil Uten Nøkkel: 

  • Bilen kan max være 10 år gammel
  • Bilen kan ikke ha kjørt lenger enn 150.000 km.
  • Bilen må stå parkert på sted som er tilgjengelig for leietaker (gateparkering, åpent parkeringshus)
  • Stedet bilen står parkert må mobildekning (åpning av bil gjøres over 4G nettverk)
  • Bilen må ha sentrallås system 

  Teknologien er ikke kompatibel med alle biltyper og dette må derfor avklares med Nabobil på forhånd.  

  Det er ingen bindingstid for Nabobil Uten Nøkkel. Nabobil dekker kostnaden for avinstallering av utstyret gitt at bilen er utleid minimum fem ganger etter du har montert utstyret. Ønsker du å avinstallere før du har gjennomført fem leieforhold vil det løpe en kostnad på 1000 kroner. Som utleier er du ansvarlig for å avtale avinstallering med oss før du for eksempel selger bilen eller lignende. Om det ikke gjøres kan Nabobil fakturere deg kostnaden for utstyret: kr 4 000,-.

  Meld din interesse her

 • Hvordan installeres Nabobil Uten Nøkkel?

  Det er veldig enkelt å få teknologien installert.  

  1. Lever bilen til Nabobil på avtalt sted og tid.
  2. En sertifisert tekniker gjør installasjonen. Normalt ønsker vi å ha bilen fra 08.00 til 16.00 samme dag.
  3. Når installasjonen er gjort kan du ta i bruk Nabobil Uten Nøkkel.
  4. Du vil motta informasjon om systemet per epost etter installasjon.

  Meld din interesse her

 • Hvordan kan jeg avinstallere Nabobil Uten Nøkkel?

  Det er ingen bindingstid for Nabobil Uten Nøkkel. Vi dekker kostnaden for avinstallering av utstyret gitt at bilen er utleid minimum fem ganger etter du har montert utstyret. Ønsker du å avinstallere før du har gjennomført fem leieforhold vil det løpe en kostnad på 1000 kroner. Som utleier er du ansvarlig for å avtale avinstallering med oss før du for eksempel selger bilen eller lignende. Om det ikke gjøres kan Nabobil fakturere deg kostnaden for utstyret: kr 4 000,-.

  Dersom du ønsker å avslutte ditt abonnement og avinstallere teknologien ber vi om at du kontakter oss ved å fylle ut skjemaet. (Klikk på teksten)

  Videre fakturering vil bli avsluttet så fort utstyret er demontert.

  OBS! Dersom bilen skal selges ber vi om at du kontakter oss minst 30 dager i forkant for å avtale tid for å avinstallere teknologien i din bil.