Betaling

• Hvordan betaler jeg for et leieforhold?

Etter at utleier har akseptert din forespørsel kan du betale for leieforholdet. Ved å trykke på ‘Betal’ blir leieforholdet reservert og pengene har blitt belastet fra ditt betalingskort. Først etter at du har betalt er reservasjonen gyldig og du kan trygt overta bilen.

Dersom du har en kupongkode trykk `Jeg har en kupongkode´:

Slik ser det ut etter du har betalt:

NB! Når du skal hente Nabobilen, må du huske å fylle ut henteskjemaet.

Hvis du pådrar deg ekstra kostnader (for eksempel om du kjører lengre enn avtalt på forhånd, får parkeringsbøter, ikke har fylt drivstoff, må betale egenandel for skade eller lignende), kan vi belaste betalingskortet som du har registrert hos oss. Derfor er det viktig at du har penger satt av til dette på kortet.

Les mer om henting og levering av bil her

• Hvordan legger jeg til en kupongkode?

Hvis du har mottatt en kupongkode, kan du legge til denne når du skal betale for et leieforhold. Trykk på ‘Betal’ og du får opp dine betalingsalternativer.

Trykk på ‘Jeg har en kupongkode’ og du vil få muligheten til å skrive inn koden. Når du har skrevet inn koden, trykker du på ‘Betal’ og transaksjonen blir gjennomført. Hvis koden er ugyldig, vil du få beskjed om det.

For å være sikker på at kupongkoden har fungert, kan du gå inn på ‘Vis kontokreditt’. Det skal se slik ut:

• Vil jeg motta en kvittering?

Du som leietaker vil motta en e-post med regnskapsgodkjent kvittering når du har registrert bilen som levert. Denne vil også være tilgjengelig i samtalen med utleier. Om du trenger mer informasjon, kan du sende en e-post til hjelp@nabobil.no.

Slik ser kvitteringen ut:

• Hvordan legger jeg til eller endrer mitt betalingskort?

Ved å logge inn i din Nabobil konto kan du legge til eller endre betalingskort. Klikk på profilbildet ditt øverst på siden >> `Rediger profil´>> `Betaling´>> `Legg til kort´.

Hvis du allerede har registrert et betalingskort og ønsker å endre dette kan du laste opp et nytt kort og deretter fjerne det gamle kortet.

Slik ser det ut i din konto: