charles

bilde
Rating
Medlem sidenJanuar 2016

E-post Telefonnummer Førerkort

er verifisert

Fransk, 33år, i norge i 5 år.
Nabobåt: Jeg har aldri eiet en båt, men jeg har seilget mye med Laser, Hobiecat, skippi. Jeg er ikke så kjent med Oslofjord enå, bare noe seiltur med venn. Men jeg har lust å seile mehr. Jeg er bedre på engelsk en i norsk for senere kommunikasjon .

Nabobil: jeg eier ingen bil i Norge men jeg aldri hat ulikke i Frankrike eller London( hvor vi kjører på venstre) hvor jeg eiet 2 biler i 15år. Jeg leier bil veldig often i Norge aldri noe problem bare 1 bot for fartsgrensen...

Anmeldelser

bilde

Charles er lett å kommunisere med, gir nøyaktige beskjeder og er veldig etterettelig. Jeg har leid ut til Charles flere ganger , og leier gjerne ut til ham igjen og kan sterkt anbefale ham til andre utleiere. En fornøyelse å leie ut til Charles

Anita - Mar 2017
bilde

Det er en veldig positivt å leie ut til Charles. All kommunikasjon er veldig god, avtaler blir holdt. Bilen trengte å få fylt på olje ved denne utleien. Charles påtok seg å fylle og legge ut for beløpet. De beste anbefalinger gir jeg Charles . Anita :)

Anita - Jan 2017
bilde

Charles er en hyggelig og punktlig fyr. Lett å ha med å gjøre. Det er helt greit at han bruker bilen til å frakte juletre, men det hadde vært hyggelig om han hadde støvsugd bilen etterpå.

Tom - Dec 2016
bilde

Charles kom presis og er meget sympatisk pg hyggelig å kommunisere med , ryddig og kan anbefales . Leverte tilbake bilen til avtalt tid. Jeg hadde fått kraftig feber og omgangssyke, og klarte ikke å komme ned til avtalt sted og tid. Charles gav fin beskjed om hvor han hadde satt bilen og lagt nøkkelen. Jeg leier veldig gjerne ut til Charles igjen,

Anita - Nov 2016
bilde

Charles gav et meget godt inntrykk, kom til avtalt tid og leverte bilen til avtalt tid. Veldig hyggelig å leie bilen ut til ham, og jeg gjør det med glede igjen.

Anita - Aug 2016
bilde

Alltid veldig hyggelig å leie bort bilen til Charles :) fleksibel, lett å kommunisere med og alltid like hyggelig!

Andrea - Aug 2016
bilde

Som alltid er det en glede å leie ut bilen til Charles! Alt går knirkefritt.

Andrea - Jun 2016
bilde

Helt topp å leie ut til Charles! Fikk tilbake bilen nyvasket og til avtalt tid. Leier gjerne ut til han igjen.

Andreas - Apr 2016
bilde

Charles henter og leverer bilen som avtalt og vi har en god kommunikasjon😊 Alltid hyggelig å leie ut bilen sin til Charles!

Andrea - Apr 2016
bilde

Did not meet him face to face, but by phone and sms. Seems like a nice and reliable guy.

Robert - Mar 2016
bilde

Flott samarbeid og kommunikasjon. Ikke noe farlig å leie bort bilen til en slik grei mann. Leier gjerne ut igjen til Charles!

Andrea - Feb 2016