Inger Sophie

bilde
Svarprosent60 %
Responstid37 minutter
Rating
Medlem sidenJanuar 2016

Telefonnummer E-post Førerkort

er verifisert

Jeg er ei blid og sporty jente som jobber som advokat i hovedstaden =)

Anmeldelser

bilde

Anbefaler

MP BILUTLEIE - Nov 2019
bilde

Veldig hyggelig leie av bil. Hun var både fleksibel på tid og levering, og bilen am var i fin stand. Leier gjerne igjen!

Jonas - Nov 2017
bilde

Inger Sophie er ei skikkelig hyggelig og grepa dame som det var enkelt å leie bil med. Veldig fleksibel og ålreit! Bilen fungerte bra, men anbefales ikke for spesielt lange turer, siden rekkevidden kun er 100-150km (etter hvor fort du kjører).

Sturla - Oct 2017
bilde

En veldig hyggelig leieopplevelse! Lettkjørt og fin bil og en hyggelig bileier som møtte oss med et smil selv om vi var ute litt før avtalt tid. :3

Mari - Sep 2017
bilde

Ikke noe å utsette på bil eller utleier!

Jon Espen - Sep 2017
bilde

Inger er veldig hyggelig og enkel å holde dialog med. Bilen er fantastisk god å kjøre, selv på langtur selvom det er en elbil. Anbefales på det sterkeste.

Takin - Sep 2017
bilde

Fin bil å leie, akkurat som forventet. Inger Sophi var fleksibel mtp møtepunkt for henting av bil. Anbefales!

May-Britt - Sep 2017
bilde

10/10! Kjempe hyggelig utleier og var flexibel med tid både ved henting og levering. Ingen tvil om at jeg skal leie fra henne igjen :)

Thi Ngoc - Sep 2017
bilde

Veldig fin og god bil. Kjempegreit å kommunisere og avtale med Inger Sophie

Margrethe - Aug 2017
bilde

Meget bra! Kom og leverte bilen hjemme hos meg. Takk!

Per - Aug 2017
bilde

Jeg leide denne for tredje gang fordi bilen er veldig bra og det er lett å leie av Inger Sophie.

Vidar - Aug 2017
bilde

Kjempehyggelig dame som stiller opp både ved henting og levering ;)

Herman - Aug 2017
bilde

Inger Sophie är fantastisk trevlig och hjälpsamm, första gången jag använde nabobil och kommer bara kontakta Inger Sophie om jag behöver bil igen. Bilen var helt perfekt att köra, jag körde tur och retur upp till Beitostølen från Oslo och det funkade super bra med laddningar längs vägen. Massa utrymme i bilen för två jenter som skulle vara på fjället i en vecka med massa packning. Tack så mycket 👌

Lisa - Jul 2017
bilde

Helmax leieopplevelse fra Inger Sophie, leier gjerne fra hun igjen!

Stian - Jul 2017
bilde

Super bil og Inger Sophie var fleksibel på både leverings- og hentested.

August - Jul 2017
bilde

Fin bil. Hun var hyggelig og svært fleksibel i forhold til tidspunkt. Anbefales.

Halvor - Jul 2017
bilde

Hyggelig leie. Bilen var strøken både innvendig og utvendig

Andre Nordal - Jun 2017
bilde

Inger Sophie er veldig trivelig, svarer raskt og er enkel å ha med å gjøre. Hun er flink til å formidle hva en er nødt til å være obs på med å kjøre elbil. Videre var hun svært behjelpelig med å planlegge ladestopp. Alt i alt svært fornøyd og kan anbefale å leie både bilen og av Inger Sophie på det sterkeste!

Jonas - Jun 2017
bilde

Inger var en utmerket utleier og ga en detaljert innføring i eGolfen. Bilen var velholdt og flott å kjøre. Anbefales!

Andreas - Jun 2017
bilde

Bilen var fantastisk! Inger Sophie er veldig hyggelig og imøtekommende. Jeg leier gjerne denne bilen igjen. Anbefales!

Elisabeth Caroline - May 2017
bilde

Greate car,easy to drive.Happy with the rent and highly recommend!Thank you Inger:)

Karen - May 2017
bilde

Topp bil og service!

Knut Ole - Mar 2017
bilde

Hyggelig utleier og fin bil

Andre Nordal - Mar 2017
bilde

En god opplevelse å leie bil av Inger Sophie! En flott bil, og en trivelig dame, kom tilogmed og møtte oss med bilen.

Snorre Alm - Feb 2017
bilde

Jeg leide bilen til Inger Sophie igjen fordi det er en veldig bra bil og det er lett å kommunisere med henne. Anbefales!

Vidar - Jan 2017
bilde

Jeg trengte bil på veldig kort varsel og Inger Sophie kastet seg rundt og lånte ut bilen til meg. Som alltid var bilen perfekt og leieforholdet gikk knirkefritt!

Håkon-André - Jan 2017
bilde

Å leie bil av Inger Sophie er alltid en drøm. Bilen er topp og alt gikk som avtalt. Topp karakter! 👍🏻

Håkon-André - Jan 2017
bilde

Great car hire experience

Nicolas - Dec 2016
bilde

Veldig hyggelig å i møte kommende dame.Godt humør og det var ikke noe problem at jeg leverte bilen litt før tiden Apselutt en som jeg vil anbefale til andre.Bilen var behagelig å lett å operere.

Vigdis - Dec 2016
bilde

Flott bil og hyggelig eier!

Hallvard - Dec 2016
bilde

Tredje gang jeg leier av det som må være den hyggeligste utleieren på nabobil. Bilen er topp. Anbefales selvfølgelig!

Kjetil - Nov 2016
bilde

Andre gang jeg leier fra Inger Sophie. Nok en gang var hun rask, fleksibel og veldig hyggelig. Anbefales.

Tymon - Oct 2016
bilde

Det var veldig hyggelig å låne bil av Inger Sophie! Fikk låne bilen på kort varsel og hun ga meg en kjempe god innføring i bilens mange spennende funksjoner. Kort oppsummert var utleier og bilen toppers!

Stian Alexand - Oct 2016
bilde

Å låne denne golfen var veldig bra. For en som prøver el-bil for første gang var Inger hjelpsom og tok seg tid til å forklare hvordan bilen funker.

Joachim - Oct 2016
bilde

Andre gang jeg låner denne bilen, og jeg er stadig like fornøyd! Ingenting å utsette på noe som helst. Anbefales!!

Kjetil - Sep 2016
bilde

Inger Sophie var veldig hyggelig! Flink å forklare hvordan bilen fungerer. Å låne bil av henne gikk veldig smooth :)

alejandro - Sep 2016
bilde

Inger Sophie var rask i kommunikasjonen og veldig grei å ha med å gjøre. Bilen var en fryd å kjøre. Anbefales på det varmeste!

Tymon - Sep 2016
bilde

Inger Sophie kastet seg rundt og sørget for at jeg fikk bil når jeg atter en gang trengte på veldig kort varsel. Bilen var også helt perfekt! Anbefales!!

Kjetil - Sep 2016
bilde

Fin bil å kjøre, utleier veldig hyggelig, hjalp til å vise hvordan bilen virket, hvor man skulle parkere osv. Anbefales videre.

Nick Rios  - Aug 2016
bilde

Inger Sophie var ekstremt hyggelig, bilen gikk som et lyn. Anbefales på det varmeste.

Sigurd - Aug 2016
bilde

Dette var vår første møte med nabobil og Inger Sofie. Super fornøyd med begge. Inger Sofie var en utmerket utleie. Anbefales.

Chander Shekar - Aug 2016
bilde

Veldig fornøyd med å leie Inger Sophies bil. Hun kjørte meg til og med hjem etter tilbakelevering ;)

sigbjørn  - Jul 2016
bilde

Kjempebra bil og og veldig god service fra Inger Sophie sin side, hentet meg og svarte alltid veldig raskt på melding. Kan anbefales :)

Marius  - Jul 2016
bilde

Inger Sophie er en herlig utleier med en fantastisk bil! Alt var perfekt fra vi tok over bilen til vi leverte :) Leier lett med henne igjen i fremtiden!! :)

Tahnee - Jul 2016
bilde

Inger Sophie var serviceminded og meget lett å leie bil av. Hun kom og leverte bilen, gav en meget god innføring i bilen noe som hjalp veldig. Vil absolutt anbefale Inger Sophie.

Ole Martin - Jul 2016
bilde

Veldig bra oppfølging fra Inger Sophie og en meget fin bil å kjøre i topp stand. Med litt planlegging gikk turen til Sørlandet meget fint. Anbefales!

Lars Christian - Jul 2016
bilde

Inger Sophie er alt man kan ønske seg av en nabobil utleier. Bilen er morsom å kjøre og står sentralt parkert. Anbefales på det sterkeste.

Andreas - Jun 2016
bilde

Det var en sann fornøyelse å leie bil av Inger Sophie. Jeg trengte å leie bil på kort varsel tidlig på en lørdag morgen og Inger Sophie var fleksibel og imøtekommende på dette ved å svare på henvendelsen på under 5 minutter. Inger Sophie møtte meg på Oslo s ved avhenting av bil og hun kjørte meg også til toget ved levering. Hun var alltid tilgjengelig på telefon og var veldig service minded. Bilen var også helt perfekt med god rekkevidde. Leier gjerne bil av henne igjen.

Håkon-André - Jun 2016
bilde

Inger Sophie er hyggelig jente og fleksibel ved levering tidspunkt. Bilen er ny, praktisk og morsom å kjøre. Sterkt anbefales :)

Mahmod - Jun 2016
bilde

Smidig og praktisk måte å leie bil på. Bilen passet fint til mitt behov, og var i bra stand. Inger Sophie var rask til å svare, hyggelig og imøtekommende. Leier gjerne bil av henne igjen.

Linn - Jun 2016
bilde

Det var lett å kommunisere med Inger Sophie og hun tok seg god til å forklare alt man trenger å vite første gang man kjører el-bil. Bilen var veldig bra og god å kjøre. Jeg kommer nok til å leie denne bilen igjen.

Vidar - May 2016
bilde

Inger Sophie svarte meg superraskt, og tilbudte seg å hente meg på Sentralbanestasjonen, selv om hun bodde ikke så langt unna. En utrolig hyggelig kvinne, gikk gjennom alt ved bilen på en superryddig måte før hun slapp meg av gårde. Da jeg var ferdig å bruke den, kjørte hun meg tilbake til kontoret, på tross av at dette ikke var en del av den opprinnelige avtalen, men det er service det! Anbefales!

Dennis - May 2016
bilde

Hadde en veldig fin leie opplevelse med Inger Sophie, og deres VW eGolf :) Hun var veldig hjelpsom, hyggelig å prate med og alltid tilstede om man lurte på noe over telefon. Bilen var herlig å kjøre, en helt utrolig deilig kjøreglede som fikk meg til å vurdere en slik bil i fremtiden :D Når du lærer deg hvordan den virker og hvordan man kjører smart er dette en ren drøm, både om du skal på lengre turer og byturer :) Jeg kommer definitivt til å bruke Inger Sophies bil igjen!

Jonas - Apr 2016
bilde

Alt gikk etter planen og Inger Sophie var hjelpsom hele veien. Hun var fleksibel og ga en god introduksjon til bilen. En veldig god leieopplevelse!

Martin - Apr 2016
bilde

Inger Sophie er samvittighetsfull og veldig hjelpsom! Hun la alt til rette for at vi skulle ha en fin opplevelse, og hun var i tillegg veldig imøtekommende når hun tok seg tid til å gjennomgå detaljer og spesifikasjoner vedrørende bilens funksjon! Leieforholdet kunne ikke foregått på en bedre måte!

Khosro - Apr 2016
bilde

Hyggelig og ryddig. Jeg leier gjerne ut bilen til Inger Sophie igjen!

Are - Apr 2016
bilde

Det var andre gangen jeg leide E-Golfen til Inger Sophie. Elbilen var fulladet når jeg hentet den. Det var like hyggelig å leie elbilen denne gangen, som første gang.

Jon Magnus - Mar 2016
bilde

Jeg er svært fornøyd med å leid bil av Inger Sophie. Mitt behov var å leie bil i noen timer og trengte effektiv henting og avlevering. Dette gikk veldig bra. Inger Sophie er serviceminded, hyggelig og fleksibel. Dette gjør jeg gjerne igjen.

Liv Karin Lund - Feb 2016
bilde

Leide bilen fra fredag til søndag. Så god service må man lete lenge etter! Positiv opplevelse både med bilen og eieren :)

Sanel - Feb 2016
bilde

Inger Sophie er veldig blid og hyggelig. Hun forklarte i detalj de viktigste funksjonene på bilen. Dette var en veldig fin opplevelse, og jeg kommer til å leie av henne igjen.

Jon Magnus - Feb 2016