Tim

bilde
Rating
Medlem sidenApril 2016

E-post Telefonnummer Facebook Google Førerkort

er verifisert

Hei, vi er Tim (29) og Denise (28). Vi er et nederlandsk par som har flyttet til Oslo i fjor for å nyte naturen og kulturen i Norge. Jeg jobber som designer og utvikler på Bryn og Denise jobber som arkitekt i Oslo sentrum. Vi elsker å reise og utforske landet med ski, snowboard eller sykkel. Jeg spiller basketball og Denise gjør yoga.

Anmeldelser

bilde

Hyggelig å leie ut til Tim. God kommunikasjon og leverte bilen slik han fikk den. Velkommen til å leie igjen!

Jose Luis - Jun 2017
bilde

Tim var hyggelig og grei å ha med å gjøre. Leier gjerne ut til ham igjen.

Truls - May 2017
bilde

Tim var hyggelig og enkel å kommunisere med. Han viste også stor forståelse da det var en misforståelse om hvor bilen befant seg, og vi ble enige om en OK løsning for begge parter. Leier gjerne ut til Tim igjen!

Kine - Jan 2017
bilde

Det er ikke alle jeg kan stole på å ta med bilen tilbake sent om kvelden. Jeg bor i et område med ganske stort press på parkering og leietakere må pålegge seg å sirkle en del etter ledig plass når man kommer tilbake sent med bilen. Ikke alle gidder å være så nøye. Tim derimot tar godt vare på bilen og tar seg tid til å finne plass. Når jeg låner ut til han kan jeg stole på at bilen blir tatt godt vare på.

Martin Henrik - Sep 2016
bilde

Tim er en hyggelig leietaker som tar godt vare på bilen. Han har god erfaring med nabobil og får positive anmeldelser med god grunn. Det er andre gang jeg leier ut til Tim og jeg leier gjerne ut igjen.

Martin Henrik - Sep 2016
bilde

Veldig fornøyd med leieforholdet, og fikk nyvasket bil returnert!

Camilla - Jul 2016
bilde

Tim was flexible and easy to deal with. I would recommend Tim to others.

Erik - Jul 2016
bilde

Tim var en meget hyggelig leietaker som behandlet bilen godt. Han møtte presis og var hyggelig å kommunisere med. Vil anbefale Tim videre.

Martin Henrik - May 2016