Lars

bilde
Svarprosent100 %
Responstid29 minutter
Rating
Medlem sidenMai 2016

Telefonnummer E-post Førerkort

er verifisert

Anmeldelser

bilde

Jeg hadde en god leieopplevelse med Lars. Han var fleksibel med tanke på henting og levering av bil og han var lett å kommunisere med. Bilen var god og lett og kjøre, og brukte svært lite bensin. Jeg ville gjerne leid bil av Lars igjen ved en senere anledning ☺

Line - Dec 2016
bilde

Mye bil for pengene! Dette var mitt første møte med Nabobil. Lars svarte fort, imøtekommende og var behjelpelig da jeg hadde et spørsmål om bilen. Helt topp!

Jo - Dec 2016
bilde

Jeg har leid bilen til Lars for en måned. Lars er veldig hyggelig og hjelpsom og leverte bilen i avtalt tid. Han leverte en ekstra nøkkel til og med når jeg trengte det. Jeg vil leie bil fra Lars igjen og kan trygt anbefale han til andre.

Abbas - Nov 2016
bilde

Helt perfekt. Hyggelig utleier. Fin og rimelig bil. Og ikke minst billig i drift.

Geir - Sep 2016
bilde

Helt fantastisk å leie av Lars. Han er hyggelig og fleksible. Bilen er fint å kjøre, bruker veldig lite bensin. Jeg leier gjerne igjen av Lars og anbefaler andre til å leie av han. Takk for en fin samarbeid.

Abdullahi - Sep 2016
bilde

Leien av bilen gikk helt fint og Lars var vennlig og tilgjengelig i prosessen. Lett å komme seg til der han bor og lett å levere bilen. Var også lett å kommunisere ved hjelp av portalen nabobil har.

Svein - Sep 2016
bilde

Veldig praktisk liten Toyota Yaris. God valuta for pengene og trivelig utleier!

Ola Vogstad - Aug 2016
bilde

Lars er ein ryddig og imøtekommande fyr, som også viste romslegheit i høve til levering. Eg kjem definitivt å leige av han igjen, sjølv om bilen er noko dau.

Kristoffer Aune - Aug 2016
bilde

Liten og enkel bil å kjøre, bruker lite bensin. Lars er lett og ryddig og kommunisere med, og var fleksibel på både hente og leveringstidspunkt. Jeg låner gjerne bil av Lars igjen :-)

Hege - Aug 2016
bilde

Jeg er veldig fornøyd med leieopplevelsen med Lars. Kommunikasjonen, henting og levering gikk enkelt og greit for seg, så jeg kan absolutt anbefale andre å leie bil av Lars :)

Nina Marion - Aug 2016
bilde

Enkelt og greit! Bilen fungerte godt og kommunikasjonen med Lars var enkel.

Pål - Jul 2016
bilde

Veldig god opplevelse! Leier gjerne av Lars igjen :)

Jessica - Jul 2016
bilde

Bra of moro bilL Lars er kjempebra med tid i levering og henting. Hyggelig erfaring

shady - Jul 2016
bilde

Imøtekommende og hyggelig person. Bra erfaring.

John - Jun 2016
bilde

Lars var grei å forholde seg til og smidig i forhold til hente- og leveringstidspunkt. Ingen ting å utsette på bilen som fungerte helt fint til mitt bruk. Et pluss er aux-kabel til stereoanlegget og lademulighet for mobil.

Lene - Jun 2016