Monica

bilde
Svarprosent100 %
Responstidrundt 3 timer
Rating
Medlem sidenJuni 2016

Facebook E-post Telefonnummer

er verifisert

Innflytter til Oslo, jobber i sentrum og bruker derfor Ruter (ganske mye) oftere enn bilen 🚗

Anmeldelser

bilde

Hyggelig og fleksibel utleier!

Tom-Erik - Sep 2016
bilde

Monica er blid og hyggelig og absolutt å anbefale å leie bil av. Bilen bruker nærmest ikke noe bensin, og er fin hvis du ikke har behov for en bil med masse bagasjeplass. Positivt at den er 5-dørs, selv om den er såpass liten. Jeg har bare brukt Aygo-en til småkjøring.

Ingunn - Aug 2016
bilde

Rask og enkel leieprosess. Bilen ren og pen og i god stand. Lettkjørt og grei og viste seg å bruke lite bensin.

Aksel Reppe - Aug 2016
bilde

Veldig god opplevelse med Monica, alt gikk knirkefritt. Veldig fleksibel:) anbefales. I tillegg bruker bilen ca null i bensin..

Kristoffer - Aug 2016
bilde

Monica var fleksibel og hun svarer raskt. En fin liten bybil som var ok å kjøre, og bruker lite bensin. Leier gjerne bilen hennes igjen.

Tonje - Aug 2016
bilde

Fin og lettkjørt bil som bruk minimalt med bensin. Kjørte Trondheim - oslo og bilen brukte 1,5 tank. Monica var veldig hyggelig og lett og kommunisere med, og var veldig behjelpelig med både henting og levering av bil!

Karianne - Jul 2016
bilde

Super fleksibel og hyggelig! Svarer veldig raskt. Bilen er god å kjøre og passet perfekt for vårt behov.

Kristina - Jul 2016
bilde

Veldig god kommunikasjon. Hentet nøkler først så bilen på avtalt adresse. Monica var fleksibel og ryddig. Selve bilen var liten, noe man merket til en viss grad på motorveien, men den gjorde jobben og brukte veldig lite drivstoff. Alt i alt en god opplevelse! Jeg leier gjerne av Monica igjen hvis jeg trenger bil igjen :)

Soren - Jun 2016
bilde

Monica var fleksibel og imøtekommende! Anbefales.

Trine Renate - Jun 2016
bilde

Monica var en hyggelig dame. Bilen var var strålende, bruker veldig lite bensin, komfortabelt å kjøre. Generelt sett jeg hadde en veldig god opplevelse av hele leie prosessen. Jeg vil gjerne leie bilen hennes igjen i fremtiden. Sterk anbefales!!

Nik Mohammad - Jun 2016