Elisabeth

bilde
Svarprosent80 %
Responstidrundt 3 timer
Rating
Medlem sidenJuni 2016

BankID E-post Telefonnummer Facebook

er verifisert

Anmeldelser

bilde

Veldig fornøyd

Morten - Jul 2021
bilde

Kjempegrei utlåner

Ida Helene - May 2021
bilde

Great, fuel-efficient car, it was easy and fun to drive it. Elisabeth is super kind and flexible, I can only recommend renting the car from her!

Shirley Sabrina - May 2021
bilde

Mye bilen til prisen!

Paulius - May 2021
bilde

Veldig hyggelig leie

Philip Arpad Håkon - Apr 2021
bilde

Elisabeth var veldig hyggelig og imøtekommende! God kommunikasjon, og bilen var behagelig å kjøre. Leier gjerne igjen :)

Vilde - Apr 2021
bilde

Veldig fint å leie av Elisabeth. Rask til å svare på meldinger, fleksibel og hyggelig. Bilen fungerte optimalt.

Elin Louise - Apr 2021
bilde

Fin bil, god å kjøre, og med stort bagasjerom. Og en fryd å leie av Elisabeth; veldig tilgjengelig, løsningsorientert, stilte opp på alle bauger og kanter for å gjøre leieforholdet så smidig som mulig.

Henrik - Mar 2021
bilde

Alt fungerte veldig fint. Bilen var god æ kjøre.

Tiiu - Oct 2020
bilde

Super service og bil!

Elise - Aug 2020
bilde

Anbefales! Enkel og rask kommunikasjon med utleieren. Bilen er helt i orden, har god bagasjeplass og lett å kjøre.

Aliaksei  - Aug 2020
bilde

Veldig fornøyd! Enkel å kommunisere med og svarer raskt.

Thomas - Jul 2020
bilde

God og punktlig kommunikasjon på levering og henting. Bilen er god å kjøre og ikke minst gjerrig på drivstoff. Anbefales! Takk for lånet😊

Kristian - Jul 2020
bilde

Problemløst

Mikkel Arno - Mar 2020
bilde

Alt veldig bra, bilen veldig bra, økonomisk og komfortabel. Elisabeth er veldig snill, veldig god person, alt gikk bra med henne, vi anbefaler henne til alle som trenger bilen hennes. Takk Elisabeth.

Viorel - Dec 2019
bilde

Veldig bra å leie bil av Elisabeth. Lett å få kontakt og god kommunikasjon med utleier. God bil. Anbefales!

Ragnhild - Jul 2019
bilde

Elisabeth är väldigt hygglig och tillmötesgående. Bilen är bränslesnål och går som en klocka. Anbefaller Elisabeth och leier gärna utav henne igen.

Philip - Aug 2018
bilde

Elisabeth var imøtekommende og lett å kommunisere med, og ordnet opp i endringer i leieforholdet underveis. Anbefales på det varmeste! Og bilen var helt super, god plass til å være en så nett bil og god å kjøre.

Maren - Jul 2018
bilde

Hyggelig og mukomplisert utleier. God og trygg bil selv på min langtur.

Harry - Jun 2018
bilde

Veldig hyggelig og behagelig å leie av. Trøbbel med bilen ble avklart og vi fikk ekstraservice når vi leverte inn bilen. Vi strakk også hente- og leveringstiden, men Elisabeth var forståelsesfull. Topp score!

Mats - Apr 2018
bilde

Leieforholdet fungerte helt supert! Elisabeth var kjempefleksibel, og fikk til utleie på kort varsel. Bilen var romslig og bruker veldig lite diesel. Anbefales!

Tea - Apr 2017
bilde

Hyggelig, enkel å forholde seg til, og en god bil som var gjerrig på diesel.

Jesper - Mar 2017
bilde

Elisabeth er hyggelig, hjelpsom, fleksibel og gir rask tilbakemelding når det er noe. Bilen er i fin stand.

Trond - Jan 2017
bilde

Super hyggelig bemötande, god kommunikation och en bekväm bil att åka med på långtur. Skulle rekommendera Elisabeth og lånar gärna bilen igjen !

Emelie - Sep 2016
bilde

Veldig hyggelig og åpen person nøyaktig og ryddig. God service og god bil.

Thomas - Aug 2016
bilde

Henting gikk greit med kommunikasjon via telefon og fjernstyrt garasjeport siden Elisabeth var på ferie. Blien var nettopp levert inn og skitten utvendig men det var uproblematisk for meg. Clutchen røyk i venstre kjørefelt i fredagsrushet på Bommestadbrua i Vestfold. Nabobil opptråtte profesjonellt, Falken kom forholdsvis raskt, og jeg fikk dekket turen videre til Kragerø med drosje samt retur til Oslo med buss. Når uhellet først var ute løste det seg greit og litt slitne biler må man vel regne med av og til i Nabobilsystemet. Men å drive privat bilutleie over tid uten tilsyn med bilen er en problematikk som Nabobil ikke har kontroll over, og som her gikk galt. Kanskje lurt å se litt på dette:-)

Eldar - Aug 2016
bilde

Utleier av bilen, Elisabeth, er hyggelig og ga god informasjon og service. Bilen var lettkjørt og fungerte helt utmerket. Alti alt er vi meget fornøyd. Ole Johan

Ole Johan - Aug 2016
bilde

Veldig greit å kommunisere og avtale med Elisabeth, både henting og levering gikk veldig fint. Og Elisabeth var tilgjengelig for spm underveis. Veldig god bil å kjøre på lengre strekninger, og den bruker absurd lite drivstoff(: Leier gjerne igjen..

Gøril - Aug 2016
bilde

👍 😃

Caroline - Jul 2016
bilde

Bilen har godt med plass, er fin å kjøre, og den bruker lite drivstoff. Avhenting og levering uten problemer. God kommunikasjon med Elisabeth. Alt i alt en knirkefri prosess, og jeg leier gjerne bilen igjen!

Cecilie - Jul 2016
bilde

Veldig ålreit bil, bruker svært lite drivstoff på langtur, perfekt til 3 personer med hver sin store tursekk, og Elisabeth er kjempefin å ha med å gjøre. Avslappa og positiv. En fin "nabo" å leie bil av rett og slett.

Tanja - Jul 2016
bilde

Elisabeth var veldig hyggelig, hjelpsom og fleksibel. Bilen fungerte utmerket, og jeg låner den gjerne neste gang. Anbefales:)

Andrej - Jul 2016
bilde

Rask til å svare og veldig fleksibel. Fin og ren bil, bruker lite drivstoff, god å kjøre

Henriette - Jun 2016
bilde

Bilen var fin og ingen problem ved levering, anbefaller bilen

Christopher - Jun 2016