Anja

bilde
Svarprosent100 %
Responstidrundt 1 time
Rating
Medlem sidenJuni 2016

Førerkort Telefonnummer BankID E-post Facebook

er verifisert

Jeg har erfaring med nabobilutleie, er stor fan av konseptet og har mange positive opplevelser. Bilen min har dessverre lagt på røret nå, men håper det er noen som ønsker å leie ut bil til meg en gang jeg skulle trenge det. Har hatt lappen i 10 år, er ingen råkjører og behandler ting og folk med respekt.

Anmeldelser

bilde

Anja er rutinert, fleksibel og flink, helt topp!

Niklas Bae - Dec 2017
bilde

Topp leietaker! Kan anbefales videre :-)

Valo Bil - Oct 2017
bilde

Det er helt supert å leie ut bilen til Anja. Hun har leid mange ganger av meg og jeg tror og håper hun fortsetter med det. Anbefales på det varmeste som leietaker.

Charlotte - Jun 2017
bilde

Annengangsutleie til Anja. Helt strålende :-)

Charlotte - Apr 2017
bilde

Anja behandlet bilen min pent og var veldig grei å kommunisere med både før og under leieforholdet. Jeg leier gjerne ut til henne ved en senere anledning. Anbefales!

Charlotte - Apr 2017
bilde

She was ontime and the communication was perfect. Recommended

Pedram - Feb 2017
bilde

Enkelt og lett å leie bil av Anja. Hun er veldig serviceinnstilt og svarer kjapt. Bilen er praktisk med mye plass og fungerer bra. Kan uten tvil anbefale å leie bil av Anja.

Harutjun - Feb 2017
bilde

Enkel og fleksibel. Veldig fornøyd!

Hilde-Gunn - Jan 2017
bilde

Helt topp å leie bil av Anja. Henting og levering av bil var null stress. Enkel å kommunisere med. Bilen funker veldig fint. Leier gjerne igjen!

Stine - Jan 2017
bilde

Anja var hyggelig og lett å forholde seg til. Ga god informasjon om bilen og svarer kjapt på meldinger.

Lars - Jan 2017
bilde

Hyggelig dame og veldig god bil å kjøre. Anbefales.

Kristian - Jan 2017
bilde

Jeg kan på det varmeste anbefale å leie av Anja! Dette var den første gangen jeg leide gjennom nabobil, og Anja har vært veldig behjelpelig hele veien. Hun svarer alltid, og veldig fort, og hjelper deg med alt du måtte trenge. Bilen fungerer også som den skal, og var behagelig å kjøre.

Lars Henrik - Jan 2017
bilde

Alt gikk strålende, både med tanke på kommunikasjon, punktlighet og bilens egenskaper.

Rune - Dec 2016
bilde

Bra bil

Tina - Dec 2016
bilde

Anja var veldig rask til å svare når det var noe jeg lurte på. Det er noe jeg setter stor pris på når jeg først skal benytte meg av en slik ordning som Nabobil. Jeg fikk også god informasjon om bilen før jeg skulle ut og kjøre. Med Anja får man god service og et meget rimelig leietilbud. Anbefales!

William - Dec 2016
bilde

Topp utleie. Fleksibel, og rask respons. Anbefales!!

Øystein - Dec 2016
bilde

Hun var veldig snilt, og alt gikk veldig enkelt. Jeg kan sikkert anbefale henne :)

Deniz - Dec 2016
bilde

Veldig hyggelig og tålmodig da jeg hadde vansker med å bestemme meg for tidspunktet jeg hadde behov å leie fra og til. Grei og fin bil som jeg absolutt vil leie igjen.

Christina - Nov 2016
bilde

Bilen fungerte utmerket til formålet, med god plass og piggdekk. Anja var lett å kommunisere med, svarte raskt og var presis ved oppmøte og levering. Leier gjerne av henne igjen.

Fredrik Luhr - Nov 2016
bilde

Dette var en veldig god opplevelse. Raskt svar og veldig fleksibel på henting og levering av bilen. Alt var som beskrevet og bilen fikk meg fra A til B!

Fredrik - Nov 2016
bilde

Enkelt og greit å samarbeide. Fleksibel og hyggelig utleier. Bilen helt funksjonelt, ren og stabil. Akkurat som det står i beskrivelse. Billig å leie. Anbefaller.

Aleksejs - Nov 2016