Ragnhild

bilde
Rating
Medlem sidenJuli 2016

BankID Førerkort Telefonnummer E-post Google

er verifisert

Jeg kjørte opp i Norwich i England i en alder av 17, så nå har jeg snart hatt førekortet i 10 år. Jeg har kjørt bil i Norge siden sommeren da jeg var 18, så slapp av, jeg er mest komfortabel med girspaken i høyre hånd. Jeg eide egen bil fra jeg var 18 - 22. Bosted i distriktet i Trøndelag la opp til mange km per dag da jeg pendlet til jobb i Trondheim. Jeg bygde med andre ord erfaring raskt. Jeg startet med hektisk bykjøring i engelske storbyer og gikk til bratte, kronglete (og tidvis svært glatte) gårdsveier i Trøndelag. Jeg ser med andre ord på meg selv som en stødig sjåfør for allsidig kjøring. Jeg setter alltid sikkerhet først.

Jeg ser for meg å leie en nabobil ved flere anledninger i tiden framover. Som samfunnsøkonom med engasjement for miljøet vil jeg gjerne bidra til en velfungerende delingsøkonomi. Jeg tilstreber derfor å etterlate et godt inntrykk til utleier.

Så kjære nabo, håper jeg kan leie bilen din en gang.

Med vennlig hilsen
Ragnhild

Anmeldelser

bilde

Lånte bil til Ragnhild for andre gang og det var som sist veldig enkelt. Ragnhild er presist ved overlevering og lett å kommunisere med.

Erik Flem - Feb 2017
bilde

Det var hyggelig å kunne hjelpe Ragnhild med bilen min. Hun er presis og veldig grei å ha med å gjøre. Hun anbefales til andre utleiere!

Peter - Jan 2017
bilde

Hi.Cool

Norbert - Dec 2016
bilde

Helt super leietager! Punktlig, orden i sysakene og meget hyggelig. Leier til dette menneske når som helst.

Sami Ben - Oct 2016
bilde

Ragnhild leide bilen min til en skikkelig langtur, men det så ikke slik ut når den ble levert, ren og pen. Jeg opplevde Ragnhild som hyggelig og pålitelig og lett å kommunisere med, og leier gjerne ut bilen min til henne igjen.

Erik Flem - Jul 2016