Kine

bilde
Svarprosent80 %
Responstidrundt 4 timer
Rating
Medlem sidenSeptember 2016

E-post Facebook Telefonnummer

er verifisert

Anmeldelser

bilde

Veldig bra!

Torstein - Mar 2017
bilde

God kommunikasjon og fleksibel på levering/henting. Leier gjerne Kines bil igjen.

Caroline - Mar 2017
bilde

Grei å ha med å gjøre. Kunne ikke møte å overlevere bilen selv, men det funket med nøkkeloverlevering på 7/11.

Tobias - Mar 2017
bilde

Tusen takk Kine , super fornøyd med bil og måten å leie bil på . Og Kine er kjempe hyggelig å leie bil av .

Svein Oddvar - Mar 2017
bilde

Veldig ryddig og rask tilbakemelding. hyggelig utleier. . alt fungerte bilen var veldig god å kjøre. kan anbefales på det varmeste. mva Rune Kråkmo Evaldi

Rune - Mar 2017
bilde

Raskt svar, fleksibel på tid. Bilen er fra 2004, så man må bare være klar over det at den snart er halvveis til veteranbil :) Jeg fikk det jeg forventet av komfort og tilbehør, så at den er 'gammel' var irrelevant for meg da jeg skulle se etter bil. Mulig A/C er noe slitent, så bør kanskje høre med Kine om det dersom det skal kjøres over fjell eller kalde steder.

Glenn - Feb 2017
bilde

Kine var ryddig og grei å forholde seg til. Romslig bil som var god å kjøre!

Marius - Feb 2017
bilde

Bilen trakk veldig mye bensin. Det fremsto for oss som det var noe galt med batteriet, og bilen ble aldri helt varm. Totalt sett en grei opplevelse.

Eivind - Jan 2017
bilde

God bil å kjøre. Enkelt og greit med kontakt.

lars håkon - Feb 2017
bilde

Dette fungerte helt opp! Bilen var god å kjøre, med god plass til fire godt voksne personer på harrytur til Svinesund. Kine var lett å få tak i og svarte alltid raskt om det var noe jeg lurte på.

Brede - Jan 2017
bilde

Kine var ikke med henting eller med tilbakelevering av bilen. Bilen finnes ikke på hente adressen, så måtte jeg gå til å søke bilen med venner hennes. Etter har jeg betalt reservasjonen og tat bilen over, fikk jeg melding fra Kine at bilen MÅ leveres på en gratis parkering plass. Jeg finner det over krevende og ikke påmeldt i gå tid. Hvis jeg visste at jeg må selv søke gratis parkeringsplass mest sentralt i Oslo burde jeg ikke ta denne bilen.

Matija - Jan 2017
bilde

Fikk låne bilen raskt og enkelt. Ingen problem ved levering, og ingen problem ved å gi den tilbake. Bilen bruker lite bensin, og kommer til å låne igjen ved en senere anledning :)

Nick Rios  - Jan 2017
bilde

God og rask kommunikasjon og enkel henting.

Anders Emil - Jan 2017
bilde

Misforståelser forårsaket en forsinkelse i å hente bilen, men det var vennlig løst av Kine. Bilen har vært på bilverksted dagen før og var helt greit. Ingen problem på isete veier og i kaldt vær. Godt valg for en billig helgetur.

Tim - Jan 2017
bilde

Det er andre gangen jeg har lånt bilen til Kine. Hun er veldig behjelpelig og svarer raskt. Bilen er god og kjøre og har god plass til både passasjerer og bagasje. Låner den definitivt igjen!

Tina - Jan 2017
bilde

Bilen var grei å kjøre med god plass til bagasje, men jeg opplevde to ganger at batteriet døde slik at jeg måtte få hjelp av forbipasserende med startkabler for å få startet bilen igjen. Det dårlige batteriet burde vært informert om på forhånd synes jeg, selv om eieren mener det aldri har skjedd før. Jeg ba om en liten reduksjon i prisen da det tok nokså lang tid å få tak i noen med startkabler på øde fjellveier og dette bidro til en litt kjedelig opplevelse for meg og kjæresten. Dette kom ikke på tale og jeg fikk heller beskjed om at det var noe jeg burde forvente at ville skje da jeg ved den ene episoden stoppet opp i 10 minutter for å spise lunsj med varmeanlegget på og motoren av. Den andre episoden skjedde over natten uten at vi hadde på noe som brukte strøm i det hele tatt. I mildvær. Det at slike episoder kan skje iblant er jeg helt inneforstått med, det er heller ansvarsfraskrivelsen fra eieren jeg ikke likte her. Jeg ville bare si dette slik at fremtidige kunder av Kine er klar over at bilen kan ha dårlig batteri og at en burde være ekstra forsiktig. Evt ta med startkabler. Mvh Ivar

Ivar Pande - Jan 2017
bilde

bra bil, kine är enkel att ha å göra med och väldigt trevlig.

Sofia - Nov 2016
bilde

Veldig positiv!

Madeléne Angelica - Dec 2016
bilde

Smidigt och lätthyrt.

Tony - Dec 2016
bilde

Kine var veldig hyggelig og flexibel, det var en veldig fint opplevelse :)

IOANNI - Dec 2016
bilde

Veldig effektivt og enkelt! Grei bil. Anbefales!

Kjetil - Nov 2016
bilde

Jättebra och stabil bil. Rekommenderas att hyra av Kine :-)

Oskar Johnsen - Nov 2016
bilde

Flott leieopplevelse! God og rask kommunikasjon. Fin bil å kjøre. Anbefaler å leie bil av Kine!

Jan-Inge  - Nov 2016
bilde

Kine svarer raskt og alt fungerte veldig fint :) Bilen var god å kjøre, trygg på vinterføre.

Tina - Nov 2016
bilde

Godt fornøyd med bilen, og kommunikasjonen med Kine fungerte bra. Leier gjerne av henne igjen.

Marte - Oct 2016
bilde

Kine var veldig hjelpsom og svarte raskt på meldinger. Bilen var bra og vi er fornøyde:) Det er litt vanskelig å finne parkering i strøket på søndagskveld.

Katharina - Oct 2016
bilde

Ok bil, fin att köra! Kine är trevlig och tillmöteskommande! Stort minus är parkeringsmöjligheter där hon bor. Jag hitta ingen gratis parkering på kvällen, vi löste det med att jag levererade bilen dagen efter då hittade jag gratisparkering.

Pär-Emil - Oct 2016
bilde

Hyggelig og bra bil for pengene. Anbefales!

Thomas - Oct 2016
bilde

Hyggelig og imøtekommende. Anbefales!

Kristoffer - Sep 2016