Raymond

bilde
Svarprosent100 %
Responstid30 minutter
Rating
Medlem sidenOktober 2015

Telefonnummer E-post Google Facebook BankID Førerkort

er verifisert

Anmeldelser

bilde

Anbefales! Veldig hyggelig mann, problemfritt. Flott bil å kjøre

Rudolf - Oct 2018
bilde

Har leid bilen til Raymond ved et par anledninger, og det er alltid en god opplevelse. Han er alltid behjelpelig og hyggelig å ha med å gjøre. Bilen er god og kjøre med god lagringskapasitet. Vil gjerne låne hos Raymond igjen.

Lasse Aase - Oct 2018
bilde

Veldig trivelig og ukomplisert å leie bil av Raymond!

stian - Oct 2018
bilde

Veldig hyggelig og enkelt leieforhold. Flott bil å kjøre. Leier gjerne igjen!

Karin Alice - Aug 2018
bilde

Vedlig hyggelig og en glede å leie bilen fra Raymond. Bilen fungerte som en drøm, og hadde alt av utstyr vi trengte.

Marja Kristiina - Jul 2018
bilde

Raymond var veldig hyggelig og imøtekommende. Bilen var romslig og pent brukt. Veldig lettkjørt. Hvis jeg trenger bil igjen kommer jeg absolutt til å sjekke om Raymonds Ford er tilgjengelig. Anbefales!

Fredrik Winther - Jun 2018
bilde

Fleksibel, og knirkefri kommunikasjon. Grei bil. Null stress.

Andreas Arnfinn - Jun 2018
bilde

Det var helt supert å leie bil av Raymond. Han er hyggelig og serviceinnstilt. Og bilen var tipptopp! Anbefales på det varmeste.

Jo Petter - Jun 2018
bilde

Dette var første gang jeg leier bil på nabobil. Og Raymond kan jeg bare anbefalle på det høyeste :) Kjempe hygelig kar og punktlig med alt. Bilen var kjempe fin og kjøre og god plass i alle seter.

Thomas Roskifte - Jun 2018
bilde

Raymond responderte raskt, og var svært hyggelig. Bilen var veldig god og kjøre. Låner mer en gjerne bil av Raymond igjen

Lasse Aase - Apr 2018
bilde

Raymond & bilen Ford Mondeo Stv var et veldig hyggelig bekjentskap. Raymond er veldig hyggelig, og veldig servicevennlig. Han responderer v hurtig på sms & tel og er rel fleksibel. Raymond og bilen anbefales på det varmeste og jeg leier gjerne igjen. Mvh JPA.

Jørn - Sep 2017
bilde

Veldig hyggelig og fleksibel utleier. Bilen var god å kjøre, med god sittekomfort. Jeg ville ikke nølt med å leie fra Raymond igjen.

Eirik - Aug 2017
bilde

Raymond er i møtekommende og hyggelig. Serviceminded og løsningsorientert. Strekker seg langt for å finne den beste løsningen. Bilen var ren og ryddig og en veldig god bil å kjøre

Per Olav - May 2017
bilde

Hi Kontakt med eieren rask og hyggelig. Bilen er testet og klar til å reise. Jeg vil anbefale å leie fra Raymond. Hilsen Cieloch Tomasz

Tomasz - Jul 2016
bilde

Raymond Super Hygglig, Rakk nesten ikke å sende forespørsen innan jeg fikk svar. Fantastiskt bil til bra pris. Rekommenderas. Anton

Antonio - Mar 2017
bilde

Veldig god bil, gjerrig på drivstoff og god lasteplass. Raymond gir god service, rask og fleksibel. Han hører nok fra meg igjen!

Pernille - Dec 2016
bilde

Fin bil m/hyggelig eier. Alt var som det skal være! Anbefales!

Carl - Oct 2016
bilde

God bil, alt på stell, bra kommunikasjon. Kan absolutt anbefales

Synnøve M R - Oct 2016
bilde

Kommer til å leie igjen :)

Ellen - Oct 2016
bilde

Veldig positiv opplevelse. Alt funket. Ren og pen bil. Leier gjerne av Raymond igjen.

Eirik - Sep 2016
bilde

Ryddige og greit. Anbefales.

Carl - Sep 2016
bilde

100% fornøyd med min Nabobildebut og kunne ikke ha fått en hyggeligere nabo å låne bil av. Meget god bil å kjøre. Blir garantert å gjøre business med Raymond igjen. Ps! Det kan være lurt å ha en lapp med seg i bilen og notere antall bompasseringer. (ikke notere i mens man kjører selvsagt) I hvertfall for førstegangsbrukere av denne tjenesten.

Kristian  - Aug 2016
bilde

En veldig fin opplevelse å leie fra Raymond. Han var tilbøyelig og hyggelig, selv når det ble litt kluss fra min side. Bilen var behagelig og god å kjøre. Anbefales!

Maja - Jul 2016
bilde

Raymond møter opp på kort varsel, svarer på meldinger innen noen få minutter og er en knallgod kar. Bilen var strøken og leien smertefri. Anbefales!

Aleksander - Aug 2016
bilde

Anbefaler Raymond og hans bil med glede! En punktlig samt fleksibel kul kar! Bilen fungerte som bare det, og det beste med det hele var at den var gjerrig på drivsstoff også! Skal vi leie bil igjen, blir det garantert fra Raymond :)

Linda - Jul 2016
bilde

De gikk helt greit å leie hos Raymond. Kommer helt sikkert å leie hos han igjen.

Gary - Jul 2016
bilde

Veldig hyggelig å imøtekommende. God bil å kjøre. Anbefales på det varmeste.

Terje - Jun 2016
bilde

Problemfritt leieforhold. God bil å kjøre langt med, og stort pluss for hundebur for min del. Anbefales.

Lisbeth - Jun 2016
bilde

En veldig rask og ryddig overtagelse, og fikk ha sykkelen i hans kjellerbod mens jeg leide bilen. Bilen var en drøm å kjøre med svært god plass til bagasje. Kan anbefale Raymonds bil på det varmeste.

Ane - May 2016