Gunnar

bilde
Svarprosent100 %
Responstid18 minutter
Rating
Medlem sidenOktober 2016

Førerkort BankID E-post Facebook Telefonnummer

er verifisert

Anmeldelser

bilde

Heisann Gunnar er veldig hyggelig snill hjelpsom fyr lett å snakke med han høflig karakter 6 fra meg kommer til å leie ved senere anledning

Jabran - Nov 2019
bilde

Bra

Noor Ul Hag - Sep 2019
bilde

Super hyggelig kar veldig behjelpelig og enkel å ha med å gjøre

Dennis Rosenquist - Aug 2019
bilde

Bulen tikker og går, er gjerrig på drivstoff og oppleves sprek. På overflaten er bilen betydelig mer slitt enn bildene gir inntrykk av og bagasjedøra er veldig gåen. Gunnar svarer raskt og er enkel å forholde seg til.

Simon - Jul 2019
bilde

Fleksibel og enkel å forholde seg til

Beate - Jul 2019
bilde

Som vanligt väldigt enkelt å greit! Gunnar er veldig fleksibel!😁

Robert Oscar - May 2019
bilde

Veldig hyggelig å leie bil av han og han er veldig grei å ha med å gjøre og hjelp meg masse anbefaler han veldig til andre som skal leie bil :)

Marziya - May 2019
bilde

Kjernekar. Hyggelig og enkel å prate med. Like fornøyd med den drivstoffgjerrige bilen som med eier👌🏽

Johnathan J R - Sep 2018
bilde

Leier gjerne av Gunnar en annen gang, trivelig fyr og ingen problemer.

Eivind - Jul 2018
bilde

Gunnar er en utrolig hyggelig fyr! Bilen funket bra og jeg er super fornøyd! :) Takk!

Tore - Jul 2018
bilde

Hatt en superfin erfaring med å leie bilen til Gunnar. Hyggelig og presis mann. Veldig behagelig å kjøre bilen. Kjempefin opplevelse med både eieren av bilen og bilen!

Mai Valentina - Jun 2018
bilde

Allting fungerade perfekt!! Gunnar var lätt att kommunicera med och det var inga konstigheter. Bilen var super - fungerade väldigt bra för en långtur till Stavanger, 7 timmar kändes som 3 Tim. Leier gjerne bilen av Gunnar igen.

Robert Oscar - May 2018
bilde

Veldig fornøyd med bilen :) Låner gjerne igjen:)

Hifza - May 2018
bilde

Det har vært en fornøyelse å få låne Gunnars golf stasjonsvogn. Lett å få tak i, rask til å svare på henvendelser, ingen ting å utsette på bil eller eier.

Ellen Margrethe - Mar 2018
bilde

Gunnar er en hyggelig kar. Han ga rask respons på forespørselen. Bilen er fin å kjøre. Jeg er veldig fornøyd med leieforholdet.

Amer - Jan 2018
bilde

Raskt,enkelt og fleksibelt.Bilen er diesel gjerrig og god å kjøre.Anbefaler på det sterkeste å låne bilen av Gunnar.Bil og Gunnar er topp.

Kim - Dec 2017
bilde

Helt supert å leie denne bilen mens min egen var på verksted, alt forløp problemfritt ved henting og levering. Bilen var fin å kjøre. Min første erfaring med Nabobil, jeg leier gjerne denne bilen igjen hvis jeg får behov.

Trine Lise - Aug 2017
bilde

Veldig serviceminded når det gjaldt henting og levering, noe som gjorde at det ble lettvint for meg. Gunnar er blid, grei og fleksibel. Bilen var god å kjøre. Med medbrakt aux-in kabel fikk vi spilt musikk fra mobil i hele ferien.

Birgit - Aug 2017
bilde

veldig hyggelig person er presis på avtaler alle ganger jeg har lån bilen fra Gunnar veldig deilig bil å kjøre jeg anbefaler andre også låne den fra Gunnar i sommerferien Karakter 6 til Gunnar

Jabran - Jul 2017
bilde

Dette er første gang jeg leier bil gjennom Nabobil, og Gunnar leverte 100 % med både bil og personlighet. Gunnar svarte raskt på henvendelsen min og var ryddig både på overlevering og tilbakelevering. Utover det bør det nevnes at bilen var solid og sterk og tilfredstilte våre krav på både komfort og sikkerhet.

Mona Lisbeth - Jul 2017
bilde

genialt kundeservice anbefaler andre å låne bilen til Gunnar veldig deilig å kjører den som en fly skal låne flere ganger ved behov

Jabran - Jul 2017
bilde

Og leie bil av Gunnar var en god opplevelse, du blir møtt av en fantastisk blid mann som leverer det han lover. Lett å kommunisere med samt at han går gjennom bilens ytre skader før henting, leier gjerne av Gunnar igjen. Bilen var god å kjøre og som beskrevet, anbefaler 👍

Thea Marie - Jul 2017
bilde

Nok en gang leiet jeg bilen av Gunnar og må si like stor fornøyelse som vanlig å møte på en smilende eier av denne bilen. Han får nok en gang 5 stjener av meg :D Veldig veldig fornøyd med Gunnar og hans bil. Vedlike holding av bilen sin er viktig for han!

Islam Abdul - Jun 2017
bilde

Hei God morgen min tilbake melding til Gunnar veldig god kundeservice veldig deilig bil å kjøre Gunnar er veldig snill og hyggelig hele tiden anbefaler kunder andre å kjøre bilen til Gunnar topp deilig bil karakter 6

Jabran - Jun 2017
bilde

Positiv og hyggelig opplevelse. Ryddig og greit! Helt topp.

Kim - Jun 2017
bilde

Gunnar er en veldig hyggelig person å låne bil av veldig snill god kundeservice god kontakt med meg veldig deilig bil å kjøre den anbefaler folk å prøve den bilen fra Gunnar karakter 6 fra meg til Gunnar

Jabran - Jun 2017
bilde

En fantastisk opplevelse å kunne leie bilen til Gunnar. Han er super hyggelig og går gjennom bilen grundig og påpeker manglene ved sin egen bil før du gledelig kan nyte tiden med hans Golf. Lettkjørt med det ekstrautstyret som trengs. Gunnar og hans VW får toppkarakter av meg!

Duy Khanh - May 2017
bilde

Ganske bra

Islam Abdul - May 2017
bilde

Det var en glede å leie bilen til Gunnar. Han svarte kjapt på henvendelsen, og var imøtekommende og hyggelig gjennom hele prosessen. Anbefales :)

Martine - Apr 2017
bilde

Gunnar er en topp fyr, svarer med en gang og er fleksibel. Tar kontakt med han igjen om jeg trenger en bra bil.

Lars Antonio - Apr 2017
bilde

Veldig hyggelig og fleksibel, svarer fort på henvendelser. Anbefales!

Rahma - Feb 2017
bilde

Tommelen opp. Hente og levere uten problemer. Bilen fungerte som forventet. En sterk og trygg bil. Anbefales

Paul - Jan 2017
bilde

Fin bil og flott service av utlåner.

Terje - Nov 2016