Solveig

bilde
Svarprosent93 %
Responstid13 minutter
Rating
Medlem sidenJuni 2019

E-post Telefonnummer BankID

er verifisert

Vi er en liten familie på 4 som bruker 2 biler i hverdagen. I helgene og ferier vil vi gjerne at andre skal kunne ta glede av den ene bilen vår da vi ikke trenger den.

Anmeldelser

bilde

Fin bil, lett å finne - og bilen har en adapter for å lade fra stikkkontakt, noe som ikke alle ZOE biler har. Anbefales 100%.

John Anton - Aug 2020
bilde

Veldig hyggelig å leie av Solveig, rask respons og god kommunikasjon! Verdt å merke seg at bilen ikke kan hurtiglades. Fra ca 20 % tok det ca 18 timer å lade fullt batteri på hytta med vanlig stikkkontakt. Mens men en ladestasjon tar det ca 1,5 timer.

Daniel P. - Aug 2020
bilde

Ingenting å klage på. Behjelpelig og rask til å svare på meldinger :)

Marthe Kolstad - Jul 2020
bilde

Heilt fantastisk service og samarbeid. Nydelig bil:) anbefales

Ida - Aug 2020
bilde

Hyggelige og god veiledning på elbil 😊

Hanna - Jul 2020
bilde

Både bil og eier var helt topp. Anbefales.

Thomas Johansen - Jan 2020
bilde

Helt topp å leie bil av disse to. Ren og pen bil. Gode råd om bilen og veldig enkle å kommunisere med 👍 Man bør være oppmerksom på at denne modellen er veldig sensitiv overfor jordfeil når man skal lade, det var noen få ganger jeg hadde problemer med å få ladet den, men det løste seg etter litt prøving og feiling. Leier den gjerne igjen!

Sigurd - Jan 2020
bilde

Var utrolig forvirrende. Hun kunne ikke møte opp og det var mannen som overleverte bilen. Utrolig hyggelig fyr og vi ble enige om hvordan bilen skulle leveres. Ble enige at jeg ikke skulle vaske og ikke trengte og fylle strøm ettersom han kunne lade selv hjemme. Etter at den er levert begynte jeg å bli anklaget for å ikke ha vasket bilen og ikke fylt strøm. Ble nesten anklaget for en ripe som allerede var der. Takk og lov at jeg tok gode bilder. Hvis du noen gang skal leie bilen så er det greit å ha ting skriftlig så slipper du mas i etterkant. For min del så er det nesten verdt å betale mer fra en annen utleier enn alt stresset i etterkant.

Bushra - Jul 2019
bilde

Flott utleier og fin bil! Fikk masse god og rask hjelp da dette var min første EL-billeie. Anbefaler sterkt å leie hos henne og kommer til å leie ved et senere anledning. Bilen var veldig behagelig å kjøre!

Rebwar Salar Nori - Jul 2019