Profilen til Håkon M.

Håkon
2
leieforhold
5/5
26 anmeldelser
Medlem siden 26/06/2017

JEG HAR DIN BIL TIL JULEFERIEN ELLER HYTTETURER I VINTER! Sporty, lekker bil til din juleferie eller hyttetur til fjells i vinter! Ta kontakt for å leie en mydelig, frisk sportsbil. Veldig god å kjøre, komfortabel og svært velholdt! . Bilen ligger veldig godt på veien. God plass til 4 personer, bagasje og ski eller annet sportsutstyr. Jeg tilbyr både korttidsleie og leie over lengre perioder, 1-3 uker.

1 anmeldelse av Håkon som utleier

Om Hyundai Veloster

Sara Sofia
14 apr 2023

Smidig og lettkjørt bil med overraskende mye plass i bagasjerommet gitt størrelsen på bilen, i tillegg plass til fire eller kanskje fem mennesker hvis de i baksetet er av den mindre typen. Veldig greit å kommunisere og avtale med eier!

4-dag(ers) leieforhold i april 2023

25 anmeldelser av Håkon som utleier

Om Hyundai Veloster

Roman
15 nov 2021

Flott bil, hyggelig eier. Anbefales.

Marie Bolstad
15 nov 2021

Bilen var fin å kjøre. Håkon var fleksibel da vi ønsket å endre leveringstidspunkt og svarte raskt på alle henvendelser. Leier gjerne igjen.

Cecilie Linea
15 nov 2021

Leide bilen i en uke, fin bil! Hadde vært greit å få bilen med full tank da det ville gjort det enklere ved fylling av bensin før tilbakelevering. Ellers var alt topp - Håkon var veldig fleksibel og gjorde både henting og levering veldig enkelt for oss selv når han var bortreist 😊👍🏼 anbefales!

Eirik Lilland
15 nov 2021

Enkel bil å kjøre og rask kommunikasjon med Håkon. :-)

Erling
15 nov 2021

Artig og behagelig bil å kjøre, lå godt på veien, god bagasjeplass. Vi var tre pers. På hyttetur i vinterferien. Med ett sete lagt ned var det god plass til skiene, mens tredjemann satt behagelig i bredt baksete. Utleier var rask og imøtekommende ved ut- og innlevering, helt supert.

Anmeldelser er rangert fra nyeste til eldste. Alle anmeldelser er skrevet av leietakere og moderert av Getaround. Les mer.