Morten

bilde
Svarprosent66 %
Responstidrundt 19 timer
Rating
Medlem sidenDesember 2015

Telefonnummer Facebook E-post Førerkort

er verifisert

Jeg er en enkel , flexibel person som er lett å ha med å gjøre.

Anmeldelser

bilde

Takk for fint og ryddig leieforhold. Velkommen tilbake.

Brobekk Bil - Feb 2020
bilde

Morten er en grei og hyggelig kar, leier gjerne ut til Morten igjen.

Ragnar Robert - Nov 2019
bilde

Alt gikk fint. Leier gjerne ut igjen.

Sverre - Oct 2018
bilde

Veldig hyggelig og kunne fint leid ut Morten igjen!

Simeon R - Oct 2018
bilde

Alt gikk fint. Leier gjerne ut igjen

Sverre - Aug 2018
bilde

Alt gikk fint. Leier gjerne ut igjen

Sverre - Aug 2018
bilde

Alt gikk fint. Leier gjerne ut igjen

Sverre - Aug 2018
bilde

Smidig person, leverte bilen med mer strøm enn da han hentet den. Anbefales!

Henrik Tingdal - Jun 2018
bilde

Veldig hyggelig og helt problemfritt å låne ut bilen til Morten.

Maria Elisabeth Solfall - May 2018
bilde

De har varit perfekt att använda bilen. Morten svarar snabbt när det är något man undrar på. Bilen är perfekt till att flytta stora möbler och man får plats med mycket:)

Jimmy - Feb 2016
bilde

Morten er en meget hyggelig og imøtekommende fyr. Leide bilen til flytting og fungerte fint til mitt bruk. Han svarte raskt på mine henvendelser og kan trygt anbefale han videre! Mvh. Marcus

Marcus  - Feb 2016
bilde

Problemfritt leieforhold. Bilen til Morten svarte til forventningene, og kommunikasjonen i forkant gikk knirkefritt.

Bjørn Erik - Feb 2016
bilde

Morten er en dedikert,hjelpsom og veldig fleksibel utleier. Bilen er var stor og bra for flytting. Jeg kan på det varmeste anbefale å leie bil av Morten

Ahmed  - Jan 2016
bilde

Grei og billig den. Du får det man kan forvente av den prisen. Morten var grei og enkel å kommunisere med og alt gikk fint. Kommer leie igjen om jeg trenger en stor bil.

Daniel - Jan 2016
bilde

Møtte aldri Morten, men han var veldig fleksibel og enkel å leie bil i fra. Bilen var helt OK, fungerer veldig bra til flytting av større ting. Dekkene er helårsdekk, så ved større snøfall/slapseføre bør en være forsiktig så en ikke kjører seg fast. Alt i alt en positiv opplevelse.

Øyvind - Jan 2016
bilde

Morten er en fleksibel og hyggelig kar som trygt kan anbefales. Det var vårt første møte med Nabobil, og det var en positiv opplevelse. Stor og praktisk bil til å flytte på ting. noen små tekniske ting som vi informerte Morten om, som han skulle fikse etter levering. Ikke noe som hindret oss fra å bruke den. vi møtte ikke Morten personlig, men fikk nøkkelen fra forrige leietager, og leverte videre til nestemann. Fungerte fint for oss.

Roar - Jan 2016
bilde

Bilen til Morten er ideell for flytting og andre gjøremål som krever stor bil. Han er fleksibel og veldig enkel å samarbeide med og svarer raskt på henvendelser. Anbefales!

Andreas - Jan 2016
bilde

Morten er en blid og hyggelig fyr som har en grei varebil med mye plass. Super til flytting av større ting eller store flyttelass o.l. Den var klar når den skulle hentes, og han var der til avtalt avleveringstidspunkt etter endt leieperiode. Dette er en varebil, så rensligheten var ikke nødvendigvis tipp topp, men det var ikke nødvendig for mitt formål uansett. Noen ganger litt sene svar på telefon og SMS, eller god kommunikasjon. Morten fikk tips om at tanken bør være full ved henting, slik at det er enklere å fylle opp tanken nøyaktig etter bruk. Dette var både min og Morten sitt første forsøk på Nabobil, så alt i alt en god opplevelse som frister til gjentakelse.

Ingunn - Jan 2016