Marcus

image
Response rate86 %
Response time43 minutes
Rating
Member sinceSeptember 2015

BankID E-mail Phone number

is verified

Easygoing:-)

Reviews

image

Great car. Mileage was just above 2000. Owner was quick to reply to support all questions. I would definitely rent this car again.

Nodirjon - May 2019
image

Det var en fornøyelse å leie bil av Marcus. Han leverte bilen til meg der jeg ønsket. Og han var tilgjengelig på kort varsel for tilbakeleveringen.

Torbjørn - Apr 2019
image

Det var hyggelig og enkelt å leie bil av Marcus. Han leverte bilen på døra og var lett å kommunisere med underveis. Bilen er god og kjøre og har overraskende god rekkevidde.

Knut Olav - May 2017
image

Når jeg blir gammel skal jeg sette meg foran peisen sammen med barnebarna mine. Jeg skal tenne pipen min og fortelle dem om Marcus. Forretninger med denne mannen er en glede! Jeg anbefaler denne person!

Dawid - Jan 2017
image

Ryddig og fleksibelt. Marcus la godt til rette for et meget godt leieforhold! Anbefales!

Mathias - Jan 2017
image

Det var veldig hyggelig, raskt og greit å leie bil av Marcus! Jeg fikk æren av å være første leietaker, og kjørte bilen hele 350 km på et døgn (!). Ioniq er en fantastisk artig bil å kjøre både på korte og lange turer (hvis du har tid til å stoppe å lade). Ekstremt behagelig og overraskende romslig. Dette er Tesla på budsjett, og er ikke overraskende kåret til årets beste bil.

Simen - Dec 2016