Eirik

image
Response rate100 %
Response time37 minutes
Rating
Member sinceJune 2016

Facebook Phone number Driver's license E-mail Google

is verified

Mann 48 år, som Jobber i IT-bransjen. Jobber fra hjemmekontor flere dager i uken. I helgene bruker jeg sjeldent bilen. Den står derfor ofte ubrukt i garasjen. Leier den derfor gjerne ut til erfarne sjåfører.

Reviews

image

En veldig behagelig person å leie av og forholde seg til. Han svarte raskt og enkelt og var alltid beleilig med å hjelpe om det skulle være noe (og det var det jo aldri hemmer):)

Marius S - Sep 2019
image

Vi brukte bilen på en lang weekend tur. Fikk god informasjon før overtakelse av nøkler. Eirik ga svarte veldig kjapt om det skulle være noe. Vil anbefale andre å leie igjennom han på det sterkeste!

Guleed - Sep 2019
image

Bilen var i upåklagelig stand og meget god og kjøre! Eirik var både ryddig, fleksibel og enkel å kommunisere med. Anbefales!

Bernt Isak Grave - Aug 2019
image

Meget hyggelig leieforhold. Eirik møtte opp og ga en grei gjennomgang av bil og rutiner for leieforholdet. Var og veldig fleksibel med leietiden da vi støtte på utfordringer på turen. Alt i alt en veldig god bil, samt en hyggelig kar å leie av!

Knut - Aug 2019
image

Fantastisk bil å kjøre. Eirik var veldig hyggelig og ga en god innføring i bruk, lading og funksjoner av bilen ved henting. Vil absolutt leie igjen ved en senere anledning. Anbefales varmt :)

Isak Berge - Jul 2019
image

Eirik er en hyggelig og ryddig person som det er veldig ok å leie bil av. Teslaen er en super bil, som fungerer utmerket og som er en opplevelse i seg selv. Anbefales!!

Torstein - Jul 2019
image

Veldig bra servis 100%%%%!!!

Jakub Lukasz - Jul 2019
image

Kjempehyggelig og grei. Ikke noe problem og rask til å svare

Jon-Helge - Jun 2019
image

Enkel å forholde seg til, fleksibel og hyggelig

Odd Joar - Feb 2019
image

Vi leide bilen til Eirik for en langtur til Italia. Eirik svarte veldig raskt og hele leieforholdet var en ryddig og fin prosess. Bilen kom med alt av nødvendig utstyr både for Norge og nedover Europa. Ingen problemer underveis.Kan absolutt anbefale både Eirik og bilen hans til andre.

Stig - Aug 2018
image

Eirik var kjapp å svare på meldinger. Ellers fleksibel og hyggelig. Leier gjerne igjen av Eirik.

Aleksander - Jul 2018
image

Eirik er veldig hyggelig, alt gikk kjempefint med både henting og levering og han var tilgjengelig når vi hadde spørsmål. Rask til å svare og veldig behjelpelig:) kjempefornøyd!

Karim - Jul 2018
image

Eirik var enkel å ha med å gjøre og jeg fikk rask respons både før Henning av bil og ved levering! Super bil å kjøre med og vil gjerne leie den igjen!

Kjersti pleym - Jul 2018
image

Kjempehyggelig opplevelse å leie av Eirik. Vi dro på en langtur til Vestlandet, bilen egnet seg supert. Alt gikk som vi ønsket. Bilen har masse plass til bagasje både foran og bak. Vi satt også veldig pris på soltaket som alternativ til air-conditioning når vi ønsket det. Alt i alt, helt topp!

Tanja - May 2018
image

Eirik er en hyggelig kar. Møtte presis. Bilen var ren og pen. Kjempefin bil. Leier gjerne Eiriks bil igjen.

Jens - Aug 2017
image

Hei Eirik, Takk for beskjed. Mvh Sigbjørn

sigbjørn  - Aug 2017
image

Fantastisk bil og trivelig utleier. Super leieopplevelse.

Espen Åsgeir - Jul 2017
image

Rask tilbakemelding god service. Anbefalles!

Oskar - May 2017
image

Flott kommunikasjon i forkant av leieforholdet. Hentet en ren og pen bil som i seg selv er en opplevelse:) Anbefales Eiriks bil og kommer nok til å låne igjen

Arunn - Jun 2017
image

Super bil, og hyggelig utleier. Alt fungerte på en meget god måte!

Olof - Jun 2017
image

Bra bil, bra fyr og bra opplevelse. Anbefales.

Fredrik - Jun 2017
image

Rask og effektiv utleie. God kommunikasjon i forkant og Eirik var ikke sen med å endre hentetiden da planene mine ble endret. Anbefales uten tvil.

Espen - May 2017
image

Supert å leie av Eirik, veldig bra bil - kan anbefales!

Daniel Rene Sagstuen - May 2017
image

Verdig bra!

Nigel - May 2017
image

Supert leieforhold. Anbefales! Veldig flexibel og ryddig. Leier gjerne igjen av Eirik.

Erik - May 2017
image

Enkel og grei leie av Erik. Ren og pen bil. Veldig behagelig på langtur.

Erlend - May 2017
image

Min opplevelse er som alle andre skriver, god bil og hyggelig utleier. Takk, Eirik!

Steffen - May 2017
image

Har haft en fantastisk tur med Eirik sin Tesla i 4 dagar. En fantastisk bil och ett lika fantastiskt leieførhold. Eirik visade alla viktiga funktioner och finesser, och hade man frågor under turen var det bara att sända en sms så svarade han direkt. Otroligt bra helt enkelt. När vi leier Tesla nästa gång blir det garanterat med Eirik!!

Johan - Apr 2017
image

Eirik was very helpful and friendly. The car was amazing. Highly recommended. Thanks.

Rob - Apr 2017
image

Nok et smidig leieforhold. Anbefaler Eirik og hans Tesla til alle.

Øyvind - Mar 2017
image

Smidig og rask kommunikasjon. Nydelig bil som kan anbefales alle. Leier gjerne av Eirik igjen.

Øyvind - Mar 2017
image

Eirik's Tesla var mitt første møte med en Tesla. Fikk enkel og forståelig innføring i bilen fra Eirik ved overlevering. lånte den i 2 dager for en langtur på ca 1000km. fantastisk opplevelse.

Knut Magnus - Mar 2017
image

fabulous car and a excellent owner! would and will rent from Eirik next time too :)

Tuan - Mar 2017
image

Tipp topp tommel opp. Terningkast seks

Jon - Mar 2017
image

Perfekt leieforhold med hyggelig og hjelpsom fyr. Ikke noe å lure på👍

Endre - Feb 2017
image

Helt topp! Svært serviceinnstilt og hyggelig. Grundig innføring i bilens funksjoner. Aksepterte også at vi leverte en time etter avtalt tid. Anbefales på det sterkeste.

Rolf - Feb 2017
image

Topp leieforhold, super bil. Alt gikk som smurt. Kan sterkt anbefales videre!

Thomas Adelsten  - Jan 2017
image

Hyggelig, ryddig, alt iht avtale, bilen super, gjerne igjen.

Michael - Dec 2016
image

Super bil og super eier. Hele leieforholdet gikk som smurt. Anbefales på det sterkeste.

Mani - Dec 2016
image

Leide nylig Eirik sin flotte Tesla for andre gangen, og akkurat som tidligere leieforhold med ham, var Eirik presis og punktlig med ren og pen bil, samt topp ladet batteri. Eirik er en super hyggelig utleier der både kommunikasjon og nøyaktighet er veldig bra. I tillegg fikk jeg låne bilen lengre slik at jeg kunne være i et familieselskap helt til slutten..:-) Jeg anbefaler sterkt andre å leie bil av Eirik...toppkarakter fra meg!!

Espen - Dec 2016
image

Leide min første bil av Eirik nylig, en fantastisk og flott Tesla som er helt nydelig og en super kjøreopplevelse. Eirik er en meget hyggelig og imøtekommende mann, som viste meg alt om bilens funksjoner før overtagelsen. Bilen var nyvasket og pen ved henting. Dette var et 100% topp leieforhold, og leier definitivt av Eirik igjen ved en senere anledning. Anbefaler han som utleier på det varmeste..:-)

Espen - Nov 2016
image

Bilen til Eirik er flott og er veldig god å kjøre. Kommunikasjon med Eirik var veldig god.

Vidar - Nov 2016
image

Super bil å kjøre i snøstorm over Hardangervidda. Totalprisen ble den samme som en rimelig bensinbil, og mye gøyere å kjøre. Eirik gjorde det enkelt og hyggelig å leie bilen. Leier gjerne igjen.

Vigleik - Nov 2016
image

Super hjelpsom og hyggelig. God gjennomgang av bilen og mulighetene. Det blir nok flere ganger.

Jan Sverre Reboli - Oct 2016
image

Super bil, og meget hyggelig utleier. Anbefales på det sterkeste!

Knut - Oct 2016
image

Topp leieforhold. Bilen var nyvasket og batteri var ladet til 90%.. Klar til langtur. Kan absolutt anbefale å leie bil av Eirik 😊

Roar - Oct 2016
image

Erik er veldig hyggelig kar. anbefaler han . lyst å leie igjen fra han

Waseem Ahmed - Oct 2016
image

Eirik var meget punktlig og nøyaktig. Han forklarte meg alle de viktige funksjonene i den avanserte bilen. Bilen var ren og pen ved levering. Det å kjøre selve bilen var som en drøm, en av mine beste nabobil-opplevelser til nå! Kjempe fornøyd og jeg leier garantert av Eirik igjen.

Soren - Sep 2016
image

Tack Eirik för trevligt mottagande och för att vi fick hyra just din bil. Hade aldrig kört någon elbil tidigare men du tog dig tid och visade hur allt fungerar, så det blev en toppentur. Att få köra en Tesla var en underbar känsla, jag berättar för alla mina svenska vänner vilken härlig bil. Ingen bensin inga bomavgifter och väldigt snabb. Hyr den gärna igen nästa gång jag besöker Oslo. Tack ännu en gång Eirik! Anna i Sverige

Anna - Sep 2016
image

Helt topp leieforhold på alle måter. Leier mer enn gjerne denne bilen en annen gang også!

Ulv - Sep 2016
image

Tusen takk for et perfekt leiforhold. Eirik kom som avtalt og veldig hyggelig med en ren og pen bil. Han ga full innstruks av bilen :-) Jeg anbefaler Eirik på det sterkeste og kommer selv til å leie av han igjen.

Øystein - Sep 2016
image

Helt topp service og fleksibilitet. Lett å kommunisere med hele veien. Leier gjerne igjen av Eirik.

Frode - Sep 2016
image

Eirik leier ut en strøken bil som virkelig er verdt pengene. Han gir en grundig innføring i bilens virkemåte, svarer raskt og ryddig på henvendelser. Her er det ingenting å lure på- lei bilen til Eirik!

Johan Lindelien - Aug 2016
image

Vi har vært på 1 ukes tur med Eiriks Tesla. Helt fantastisk bil, og Eirik var veldig hyggelig og imøtekommende. Tok seg god tid til å forklare en masse om bilen. Svarte også raskt og effektivt på våre mange spørsmål, før vi leide bilen. Så lei av Eirik, han kan anbefales på det sterkeste.

Allen - Aug 2016
image

Very good rental experience. The Tesla was very comfortable and as advertised. Quick communication with Eirik was great. We got a good explanation from Eirik of the car settings and charging/distance options and very good response on any questions. Recommended.

Mark - Aug 2016
image

Supert! Dette må vi gjøre flere ganger!

Espen - Aug 2016
image

Utleier var presis og profesjonell. Bilen var upåklagelig! Leier gjerne igjen fra Eirik, og anbefaler andre som vil leie Tesla om å velge Eiriks Tesla fremfor andre :)

Qamar - Jul 2016
image

Fantastisk bil og utrulig behjelpelig utleier som anbefales på det sterkeste :) Kommer garantert til å leie bilen flere ganger :) Topp bil og topp service!!

Tom - Jul 2016
image

Jeg ønsker å takke for leie av Teslaen til Eirik. En liten familie har hatt en super tur frem og tilbake til Arendal. Det praktiske ved leieforholdet var smooth og bilen er en drøm å kjøre. Kan anbefales til andre som har lyst til å leie en Tesla.

Fredrik - Jul 2016
image

Sendte forespørsel dagen før, og fikk raskt svar tilbake. Et super menneske med super bil. Anbefales!

Syed - Jul 2016
image

Leide nylig denne utrolig fantastiske bilen! Strålende fornøyd! Eirik svarer raskt og er veldig hyggelig. Fikk levert bilen i perfekt stand og alt fungerte veldig bra. Kan anbefales på det sterkeste. Kommer absolutt til å leie når bergen turen er planlagt :)

Øzgur - Jul 2016
image

All was very pleasant, the car was super and communication was very good. We will surely rent another ones Eiriks Tesla.

Choukri - Jul 2016
image

Veldig bra kommunikasjon, flott og ren bil. Veldig hyggelig utleier, ga fin introduksjon til bilen, anbefales nydelig bil å kjøre.

Åge-Johan - Jul 2016
image

Super morsom bil å kjøre og ingen utgifter på verken bensin eller bomstasjon. Eirik svarte raskt på hendvendelsen og det var enkelt å avtale henting og avlevering av bilen. Både bil og utleier anbefales på det sterkeste :)

Martin Øglend - Jul 2016
image

Alt var supert fra A til Å. Kan på det varmeste anbefale å leie av Erik.

Andre - Jul 2016
image

Eirik svarte raskt på meldinger, var fleksibel, punktlig, og generelt veldig enkel å ha med å gjøre. Jeg leier gjerne igjen av Eirik og vil anbefale andre å gjøre det samme. Bilen er også fantastisk.

Oskar - Jun 2016
image

Eirik stiller opp med nyvasket bil og full tank. Jeg er godt kjent med Tesla, men blir like imponert hver gang jeg kjører en og Eirik sin bil er en drøm å kjøre. Etter levering av bilen kjørte han meg likesågodt hjem (i rushtid!). Anbefales.

Are - Jun 2016
image

Imøtekommende og hjelpsom og tilbydde en gjennomgang av bruk av Tesla dersom man aldri hadde brukt en før. Bilen var i topp skikk og ble levert på døren! Meget hyggelig utleier, anbefales sterkt!

Phat Tuan - Jun 2016
image

Fantastisk kjøreglede med Tesla. Spesielt bra når man skal ut av byen og slippe bompenger og bensinkostnad. Eirik svarte alltid med en gang og var veldig fleksibel på tid og hente- og leveringssted. Bilen var også veldig ren og pen.

Thomas - Jun 2016