Lars

image
Response rate100 %
Response timeabout 1 hour
Rating
Member sinceJuly 2016

Phone number E-mail Facebook

is verified

Hei, beklager hvis jeg svarer litt sent på meldinger nå og da, appen ser ikke ut til å ha lyst å gi meg notifications på spesielt jevn basis. Håper det går bra.

Reviews

image

Første gang med Nabobil, og det gikk superfint! Lars var rask til å svare, behjelpelig med å følge meg til bilen der den stod parkert og var veldig hyggelig. Anbefaler absolutt å leie bil av Lars!

Tomine - Sep 2016
image

Riktigt bra körglädje, Lite trångt då jag är 2 meter lång

Erik - Aug 2016
image

Godt fornøyd med både bil og utleier.

Håkon Frede - Aug 2016
image

Lett tilgjengelig og veldig hjelpsom. Anbefaler å leie av Lars:)

Simen - Aug 2016
image

Det var veldig greit å leie bil av Lars. Han svarte raskt og var svært imøtekommende i forhold til henting og levering. Bilen var morsom å kjøre og fungerte utmerket! Et glimrende førsteinntrykk av hvordan Nabobil fungerte!

Bjørnar - Jul 2016
image

Kjempemorsom bil å kjøre! Anbefales for de som lett kan bytte ut bagasjeplass med motor;) Går som ei kule, og så er det deilig at man kan ta ned taket og få litt vind i håret. Lars er en kjempefin fyr som jeg lett kunne leid av igjen. Han svarer kjapt, er enkel å forholde seg til og veldig morsom:) Anbefales på det sterkeste!

Kamilla - Jul 2016
image

Jeg leide Lars sin Toyota MR2 som gikk knirkefritt, Lars er hyggelig og veldig lett å ha med å gjøre. Bilen funket bra og er morsom å kjøre :

Jonas - Jul 2016