Ketil

image
Response rate100 %
Response timeabout 1 hour
Rating
Member sinceMarch 2017

Facebook E-mail Driver's license Phone number BankID

is verified

Voksen kar som innehar førerkort klasse ABECEDEMST + Kompetansebevis for å føre kjøretøy med blålys.

Reviews

image

Anbefaler å leie fra Ketil! Ketil er en hyggelig og profesjonell utleier. Bilen er gjerrig på drivstoff og lett og behagelig å kjøre og passet perfekt for en langtur gjennom norsk natur. Leier gjerne igjen!

Markus - Aug 2018
image

Ketil er en super bilutleier som var meget hjelpsom og på tilbudssiden. Han tar tydelig godt vare på bilen sin, som var gjerrig på bensin og veldig god å kjøre. Kommer til å leie fra Ketil igjen!

Siri Fjærtoft - Jul 2018
image

Lånte igjen bil av Ketil som leverer nok en gang. Brukte ordningen med henting av nøkkel og det fungerer utmerket. Bilen var ryddig og pen som vanlig og veldig god å kjøre. Ketil er alltid på service-siden og veldig enkel å ha med og gjøre! Anbefales.

Jon - Jun 2018
image

Ketil er helt topp! Fleksibel og serviceinnstilt. Vil anbefale alle å leie bil av Ketil. Bilen er veldig god både i byen og på motorveien - stillegående og gjerrig på drivstoff. Ketil svarer raskt og er meget ryddig. Bilen ble levert vasket og strøken! Tusen takk.

Jon - Jun 2018
image

Meget bra bil - drivstoffvennlig med lang reise (typ 0.5L/100km). Kjører bra og rolig, lett i sentrum då den er litt mindre også. Ketil var som altid helt topp å leie fra!

Bengt - May 2018
image

Super car as always! Such a pleasure to drive and Ketil is top notch!

Bengt - Feb 2018
image

Bilen er topp! Låner gjerne igjen.

Malin Sørlie - Feb 2018
image

Flott, trygg bil! Deilig med varme i rattet på en kald dag i fjellet!!

Ingrid Klæbo - Jan 2018
image

Top car and service as usual!

Bengt - Jan 2018
image

2 gangen jeg lånte bilen av Ketil. Nok en gang er kundeopplevelsen helt på topp. Bilen er suveren og Ketil tilsvarende hyggelig og imøtekommende.

Tom - Jan 2018
image

Fantstisk god bil å kjøre. Enkelt å forholde seg til Ketil. Leier gjerne igjen!

Eirik - Jan 2018
image

Utrolig hyggelig bil å kjøre. Alt er topp med bilen - Kjetil holder den perfekt. Han monterte en skiboks også så turen til fjellet ble bra pakket in i bilen. Kan anbefale sterkt og håper jeg kan leie den igjen!

Bengt - Dec 2017
image

Ketil er den perfekte bilutleier. Bilen ble levert med full tank, nyvasket og den var en DRØM og kjøre. Ketil gjorde en bra helg til en perfekt helg. 110 % pålitelig kar. Anbefales på det varmeste. Tommel opp :)

Tom - Dec 2017
image

Veldig hyggelig leie😀 jeg anbefaler sterkeste!

Ben - Nov 2017
image

Dette her var strålende. Bilen funket perfekt til formålet og alt av kommunikasjon gikk som en drøm. Takk for muligheten, Kjetil

Sara - Oct 2017