Installere Getaround Connect

Artikkel oppdatert ‪23/04/2024‬

Kriterier

For biler registrert i Norge:

Biler som oppfyller følgende kriterier kan installere Getaround Connect:

• Bilen må ikke være eldre enn 12 år, og kjørelengden må være under 150 000 km og 200 000 km for varebiler.

• Tilgjengelig for fotgjengere (dvs. ikke stå i lukket garasje).

• Internettdekning (Getaround Connect fungerer takket være internettdekning).

• Bilen må ha et sentrallåssystem for alle bildørene.

• Tilgjengelig minst 15 dager (inkludert 2 helger) per måned.

• Bilen må gå på bensin, diesel eller strøm.

• LPG-drevne biler er ikke kompatible med Getaround Connect.
  • Kjøretøyet må ha sitt endelige vognkort

• Være parkert i en av disse byene (se listen nedenfor).

Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Drammen, Asker, Sandvika og Lysaker.

NB: Enkelte biler oppfyller disse betingelsene, men er likevel ikke kompatible med Getaround Connect. Gå til denne siden for å sjekke om din bil er kompatibel.

Eieren må også oppfylle følgende betingelser:

• Du må ha to sett med nøkler til bilen.

• Vær oppmerksom på at Instant Booking vil være aktivert for bilen din så lenge Getaround Connect er installert.

Slik installerer du

Forbered annonsen din

Forsikre deg om at du har lastet opp bilder av høy kvalitet av bilen din, fylt ut en nøyaktig adresse inkludert et husnummer og gitt så detaljerte hente- og leveringsinstrukser som mulig.

Du kan legge til adressen og hente- og leveringsinstrukser ved å gå til Dine biler, finne den installerte bilen og velge "Hente- og leveringsinstruksjoner".

Book en avtale med teamet vårt

• Be om Connect fra din bilside og book en avtale med teamet vårt. Vi forklarer hvordan Getaround Connect fungerer, sjekker om du oppfyller alle kriteriene ovenfor og sender deg videre til et av våre sertifiserte Getaround Connect-verksteder.

• En installasjon gjøres mellom 08:00 og 16:00 i ukedager, og tar i gjennomsnitt 1,5 time. Du trenger ikke å være til stede under installasjonen. Installasjonskostnaden dekkes av Getaround.

Hva gjør jeg etter installasjonen?

Vent på aktivering

Teamet vårt aktiverer Getaround Connect for bilen din etter å ha kontrollert kvaliteten på annonsen din. Du vil bli varslet via SMS og e-post med Getaround Connect-instruksjonene når aktiveringen er gjennomført. Det kan ta opptil 48 timer før Getaround Connect er aktivert (mer hvis annonsen din ikke er komplett).

Abonnementet ditt starter den dagen Getaround Connect aktiveres på bilen din. Mer informasjon om abonnementet

Når Getaround Connect er aktivert, kan du bruke Getaround Connect-dashbordet til å:

• Låse og låse opp bilen.

• Lokalisere bilen din via GPS (når den ikke er i et leieforhold) hvis bilen befinner seg på et sted med internettdekning.

Du får tilgang til dette dashbordet ved å gå til Bilene dine, deretter finne den installerte Getaround Connect-bilen og velge lokaliser/lås opp/lås opp.

Administrere leieforholdene dine

For å forberede deg til leieforholdene dine må du huske å:.

1. La bilnøkkelen ligge i hanskerommet.

2. Hold kalenderen din oppdatert til enhver tid for å unngå kanselleringer.

3. Lås alltid opp/lås igjen bilen med Getaround-appen. (Hvis du låser bilen med nøkkel, vil ikke neste leietaker kunne låse den opp ved starten av leieforholdet).

Hvis du har flere spørsmål, kan du kontakte oss.

Har du problemer etter at du har installert Getaround Connect? Gå til Denne artikkelen.