Verve en venn

Artikkel oppdatert ‪19/03/2024‬

Liker du Getaround? Gjennom verveprogrammet kan du introdusere konseptet for vennene dine også!

Hvordan fungerer det?

1. For å invitere vennene dine går du til Din konto > Få kr 150 i rabatt.

2. Når vennen din registrerer seg på Getaround fra invitasjonslenken din, får vedkommende en leiekreditt på kr 150. For å kunne bruke leiekreditten på kr 150, må vennen din opprette en profil på Getaround etter å ha klikket på invitasjonslenken din.

3. Når vennen din har fullført sitt første leieforhold på Getaround, vil du også motta en leiekreditt på kr 150 som du kan benytte på Getaround. Du kan opparbeide deg leiekreditt ved å verve opptil 5 venner i måneden.

Vi gjør oppmerksom på at verveprogrammet er beregnet for nye medlemmer. Venner som allerede har en konto på Getaround, vil dessverre ikke få leiekreditt på kr 150 hvis du inviterer dem.