Eyvind

bilde
Svarprosent86 %
Responstidrundt 4 timer
Rating
Medlem sidenJanuar 2016

Telefonnummer E-post Førerkort

er verifisert

Norsk, bosatt i Oslo de 10 siste årene. Jobber I shipping. Bilinteressert, og har til dags dato ikke hatt noen ulykker med bil. Kjører rolig, og har en eldre veteranbil som hobby.

Anmeldelser

bilde

Eyvind var veldig hyggelig, imøtekommende og fleksibel. Jeg har ingenting å utsette på kommunikasjonen. Vi lånte Subaruen for å kjøre over Hemsedalsfjellet og hadde med oss 3 par ski i bilen. Med firehjulsdrift og piggfrie vinterdekk hadde jeg ingen problem med å komme meg igjennom snøstorm og fjelloverganger. Bilen oppleves som stabil og driftssikker. Bilens radio har ikke DAB, så ta gjerne med egne CDer.

Daniel - Jan 2018
bilde

Fantastic

Lucas - Dec 2017
bilde

Har ingenting å utsette etter å ha leid Subaruen til hyggelige Eyvind. En bil i god stand, samt var den ren og fin ved henting. Anbefales!

Mats - Nov 2017
bilde

En god leieopplevelse! Eyvind var lett og kommunisere med - både på telefon og personlig. Han var presis og jeg fikk gode instruksjoner om bilen ved henting. God og lett bil og kjøre også! Anbefales!

Ida - Nov 2017
bilde

Eyvind var enkel å leie bil av. Han var fleksibel på levering. Bilen fungerte utmerket til en liten fjelltur! Leier gjerne av han igjen. Da dette var min første nabobil leie, var Eyvind meget behjelpelig:-)

Linda - Nov 2017
bilde

Unfortunately we manged to kill the battery so the car couldn't start, but Eyvind was really helpful and fixed the roadservice so we could get home in time. The car is super good if you need a car during winter or to a mountain destination. We can really recommend Eyvind and his car !!

Anders - Oct 2017
bilde

Eyvind var veldig fleksibel og grei å forholde seg til. Kommunikasjonen var bra. Anbefales!

Viktoria - Oct 2017
bilde

Eyvind er en hygglig og punktlig man. Svarar snabbt på mail og er veldig hjelpsom. Bilen tog mig frem og tilbake til Stryn uten problem. Anbefales :)

Katrin - Aug 2017
bilde

Bilen funket suverent. Mange kilometer, så behøvde en komfortabel bil og det var den. Eyvind var hyggelig og kommunikativ gjennom leien og trengte vi hjelp så var han bare en ring unna. Anbefales!

Martine - Aug 2017
bilde

Eyvind kommuniserer svært godt og svarer rask. Bilen er perfekt for både lange og kortere turer. Kommee garantert til å leie denne av Eyvind igjen.

Emilie - Jul 2017
bilde

It was easy to communicate and rent the car from Eyvind. Definitely recommend!

Daniele - May 2017
bilde

Vil absolutt anbefale å leie bil av Eyvind. Veldig vennlig type og bilen fungerte helt perfekt sitt til formål. Han er veldig behjelpelig og hjelpsom. Tommel opp.

Victor Østberg - Jul 2017
bilde

Eyvind reddet helgen vår. Trengte bil med sykkelstativ fredag til søndag. Sendte han forespørsel torsdag kveld og fikk svar på et par minutter. Bilen var god å kjøre og Eyvind var veldig hyggelig og fleksibel med henting og levering av bilen. Denne tar vi gjerne igjen neste gang!

Daniel Sven - Jun 2017
bilde

Det oppleves som en fornøyelse å leie bil av Eyvind! For det første er bilen lett og behagelig å kjøre, men så er også Eyvind meget lett og hyggelig å ha med å gjøre. Han svarer raskt og er tilpasningsdyktig. Ville lett leie av Eyvind igjen.

Kim Olav Fosshaug - Jun 2017
bilde

Supert å leie Eyvind sin Subaru. Bilen var god å kjøre fra by til fjell, og eier fleksibel ift henting og levering av bil. Leier den mer enn gjerne igjen ved senere anledning.

Karina - Feb 2017
bilde

Eyvind is extremely nice and helpful: would totally recommend renting from him!

Stefano - Feb 2017
bilde

It was a great experience to rent Eyvinds car. The car was in good condition, had plenty of space and was perfectlying suited for mountain conditions. The communication was also very easy and fast.

Jonathan - Feb 2017
bilde

Topp kommunikasjon og hyggelig mann. Anbefales

Synnøve M R - Jan 2017
bilde

Andre gangen jeg har leid bil av Eyvind og er like fornøyd som første gangen. Det er en god bil som ligger bra på veien, spesielt over lengre distanser. Leier gjerne igjen!

Stein-Olav - Jan 2017
bilde

Alt fungerte veldig bra. Eyvind var fleksibel på både henting og levering, og gjorde det veldig enkelt for oss. Bilen var god å kjøre, og føltes trygg på vinterføre. Jeg vil absolutt anbefale Eyvind til andre.

Borghild - Dec 2016
bilde

Veldig hyggelig fyr og fin bil å kjøre. Fikk god informasjon om alle eventuelle forhold ved bilen.

Andreas - Oct 2016
bilde

Veldig hyggelig å leie av Eivind. Veldig hjelpsom. Hentet til og med et sykkelstativ da jeg trengte det. Tilhengerlys fungerte ikke da jeg brukte bilen, men ellers fungerer den veldig bra.

Thomas Benedict - Oct 2016
bilde

Fantastisk leieopplevelse. Utrolig trivelig type, var ikke noe problem med noe. Anbefaler det på det varmeste, da det ikke var noen problemer og høy fleksibilitet.

Elisabeth - Oct 2016
bilde

Hyggelig fyr, alt fungerte bra. God bil for formålet.

Lars - Sep 2016
bilde

Kjempefornøyd med bilen og Eyvind! Bilen hadde god plass til bagasje og var lett å kjøre. Leier gjerne igjen.

Anne Charlotte - Sep 2016
bilde

Hei. Eyvind var rask til å svare på alle henvendelser, tilgjengelig og fleksibel. Bilen fungerer som den skal og alt gikk sømløst fra bestilling til levering. Philip

Philip - Sep 2016
bilde

Eyvind er veldig hyggelig, profesjonell og behjelpelig. Tilpasset seg møtested og klokkeslett for både henting og levering. Bilen er svært enkel å bruke. Vi dro til fjells, i Ål område, og vi hadde ingen problem på veiene. Kan trygt anbefales! Takk igjen Eyvind!

Erwan - Aug 2016
bilde

Eyvind was great. He was very helpful with whatever we needed. Car had no problems, it drove very smoothly! Will definitely rent again from him!

maria - Aug 2016
bilde

Flott bil, hyggelig kar! Veldig løsningsorientert da han måtte tilpasse egne planer for at jeg skulle kunne låne bilen i en lengre periode i sommer.

Thomas  - Jul 2016
bilde

Ingenting å utsette på bil eller utleier. Alt gikk knirkefritt og Eyvind var en særdeles hyggelig kar.

Mikael - Aug 2016
bilde

Är väldigt nöjd! Körde fram och tillbaka till Falun, bekväm bil att köra ☺️ blir 4 stjärnor (ist för 5) pga lite dålig ac, blev ganska varmt i bilen när solen stekte på 🌞 men det gick fint med lite öppna fönster.

Sara Johanna - Jul 2016
bilde

Flott opplevelse med en stor og lett kjørt bil. Eyvind var kvikk, trivelig og imøtekommende. 5/5

Nicolai - Jul 2016
bilde

Eivind var lett å kommunisere med, bilen var veldig bra, akkurat hva jeg trengte. Ingen manger/problemer.

Mina - Jul 2016
bilde

veldig fin kommunikasjon, super bra bil med bra baggasjeutrymme til Ikea tur. Kan anbefalle Eyvind og hans bil.

Asta - Jun 2016
bilde

Eyvind gav raske tilbakemeldinger, var meget imøtekommende for mine behov og en hyggelig fyr å kommunisere med. Bilen fungerte perfekt og var god å kjøre. Jeg vil anbefale Eyvind og hans Subaru på det varmeste.

Kim - May 2016
bilde

Meget god og ryddig kommunikasjon. Veldig ok type og hele leia gikk som en drøm. Anbefales. Bilen var som ventet og forespeilet i annonsen

Gudrun Elisabeth - May 2016
bilde

Eyvind er en hyggelig kar som er lett å ha med å gjøre! Leier gjerne fra han igjen. Bilen gikk også fint og gjorde jobben tur/retur hytta.

Hans - May 2016
bilde

Veldig ryddig og bilen fungerte optimalt!

Erik - May 2016
bilde

Utrolig hyggelig utleier som er veldig samarbeidsvillig og svarte raskt. Bilen var flott å kjøre og den lå veldig godt i veien. Vil absolutt leie igjen hvis muligheten tilbyr seg.

Stein-Olav - Apr 2016
bilde

Dette er andre gang jeg leier hos Eivind. Nok en gang tipp topp. Kjapp, respons, bra service og trivelig mann (og bil) Anbefaler igjen

Daniel - Mar 2016
bilde

Veldig grei mann, som svarte rask og var fleksibel ifh. til henting og levering. Bilen egnet seg bra til en tur på fjellet!

Kristian - Mar 2016
bilde

Eyvind var svært responsiv og behjelpelig før leieforholdet; med sitt hyggelige vesen og tilgjengelighet nøler jeg ikke med å skulle leie fra ham igjen. Med full tank fra start var det bare å sette seg inn og starte helgeutflukten. Bilen i seg selv er komfortabel å kjøre og absolutt å anbefale for vinterføre.

Amund - Mar 2016
bilde

Eivind responderte kjapt. Utrolig hyggelig mann og kjempe god bil. Meget samarbeidsvillig. Jeg anbefaler Eivind og bilen på det varmeste.

Daniel - Feb 2016