Mikael Julius

bilde
Svarprosent100 %
Responstidrundt 1 time
Rating
Medlem sidenFebruar 2016

Google E-post Telefonnummer Førerkort

er verifisert

Anmeldelser

bilde

Hyggelig mann. Bilen var tipp topp. Leier gjerne igjen.

Jon-Håkon - May 2017
bilde

Hyggelig og fleksibel utleier, bilen fungerte fint, anbefales!

Eirik - Apr 2017
bilde

Veldig bra! Mikael Julius svarer raskt på meldinger og er grei og ryddig å ha med å gjøre. Bilen fungerte plettfritt.

Johanne - Apr 2017
bilde

Jeg var så heldig at min første bil på nabobil.no var Mikael Julius' Skoda. MJ er hyggeligere og mer hjelpsom enn man kan forvente, og bilen er upåklagelig. Top score!

Bård Scheie - Apr 2017
bilde

Perfekt utleievert og god bil! Svarer raskt og er tilpasningsdyktig. Anbefales

Maren - Mar 2017
bilde

Mikael Julius var veldig grei å forholde seg til, rask til å svare på spørsmål, hjelpsom og fleksibel med tidspunkt for henting og levering. Ingenting å utsette på bilen, god å kjøre og masse plass til bagasje og folk.

Anne - Mar 2017
bilde

Mikael Julius er hyggelig og profesjonell. Anbefales!

Jo Emil - Feb 2017
bilde

Mikael Julius var svært imøtekommende og fleksibel på både hente- og leveringstidspunkt. Bilen er i veldig god stand og den var helt nyvasket ved henting. Jeg kommer til å leie bil av Mikael igjen.

Jan-Erik - Feb 2017
bilde

Ett gott intryck! Enkel, flexibel och trevlig på alla sätt och vis. Bilen var kanon och toppen att köra långa sträckor och har stort utrymme om du tänkt köra flyttlass. Jag hyr gärna av Mikael igen :)

Malin - Feb 2017
bilde

Praktisk og stor bil, veldig god service.

Vegar - Feb 2017
bilde

Han var veldig fleksibel, både i forhold til hentetidspunkt og avleveringstidspunkt. Bilen er bra, men han oppgir 9 m3 i lastekapasitet. Jeg skulle flytte 6 m3, men måtte kjøre 2 turer. Jeg vil tippe kapasiteten er rundt 6m3.

Kjell-Christian - Jan 2017
bilde

Brukte denne bilen til å flytte fra en 55 kvm leilighet i Oslo. Bilen var ren, deilig å kjøre, og hadde god plass til alle møblene våre i lasterommet. Mikael Julius var veldig fleksibel med leverings- og hentingstid. Utrolig enkelt og praktisk første opplevelse med Nabobil!

David Bruce - Feb 2017
bilde

Leieopplevelsen med Mikael Julius har jeg ingenting å utsette på. Han var hyggelig og presis, og bilen var optimal for å flytte med.

Sara - Feb 2017
bilde

Mikael er veldig hyggelig og punktlig. Rydder opp hvis det skulle være noe. Stor plass i bilen både bak og til barnesete. Anbefales!

Anette Ruud - Jan 2017
bilde

Mikael Julius er en seriøs, fleksibel og hyggelig utleier. Han svarte raskt, både på leieforespørselen og på spørsmål jeg hadde ila. leieperioden. Leide bilen i forbindelse med flytting fra Bergen til Oslo. Den klarte seg bra over fjellet - nok krefter, 4x4, webasto og stort lasterom. Anbefaler å leie av Mikael J.

Alexander - Jan 2017
bilde

Super fornøyd med bil og service! Rask og god kommunikasjon og fleksibel innstilt! Annbefales!

Jim Egil - Jan 2017
bilde

Helt topp å leie bil hos Mikael!

Britt - Dec 2016
bilde

Veldig fornøyd med leieopplevelsen! Rask tilbakemelding, god kommunikasjon, fin bil, og alt i alt en veldig lett prosess. Anbefaler Mikael Julius!

Haakon - Jan 2017
bilde

Mikael Julius svarte raskt på henvendelse og var veldig grei å kommunisere med. Fleksibel i forbindelse med henting og levering. Bilen var i god stand og er romslig og lettkjørt. Anbefaler absolutt å leie av Mikael Julius.

Steinar - Dec 2016
bilde

Leide bil av Mikael Julius for å dra på fjellet en helg sammen med samboeren. Bilen var god å kjøre, og Mikael Julius var veldig enkel å forholde seg til. Kommer helt sikkert til å leie av han igjen.

Magnus Sebastian Dahl - Nov 2016
bilde

Helt supert! Andre gang jeg leier av ham. Han svarte raskt, bilen var ryddig og han er en hyggelig og enkel utleier å forholde seg til.

Olav Hovda - Sep 2016
bilde

Helt supert! Han svarte raskt og var tilgjengelig på meget kort varsel. Bilen fungerte utmerket. Anbefales!

Olav Hovda - Sep 2016
bilde

Very nice car, any problems. I recommend it !

Brieux - Aug 2016
bilde

Tipp, topp, tommel opp - god første opplevelse av å bruke nabobil.no! :-)

Asbjørn - Aug 2016
bilde

Lettkjørt og fin bil med god plass. Mikael var imøtekommende og fikset alternativ henting da han ikke kunne møte på et tidspunkt. Leier gjerne bil igjen en annen gang.

Guri Karoline - Aug 2016
bilde

Problemfri overlevering, hyggelig fyr og god og romslig bil. 10/10.

Andreas - Aug 2016
bilde

Mikael svarte nesten umiddelbart, var imøtekommende, hyggelig og hjelpsom. Bilen var i kjempegod stand og flott å kjøre. En veldig positiv opplevelse.

Espen - Aug 2016