Usman

bilde
Svarprosent60 %
Responstidrundt 4 timer
Rating
Medlem sidenMars 2016

E-post Facebook Telefonnummer

er verifisert

Anmeldelser

bilde

Veldig fornøyd med leieforholdet! Super bil, samt hyggelig og serviceminded utleier.

Gjertrud Maria - Dec 2017
bilde

Usman var veldig fleksibel og gav meget god service. Han både leverte og hentet bilen på min adresse. Supert! Bilen er veldig fin å kjøre og Usman er enkel å forholde seg til. Leier gjerne av han igjen.

Jørgen - Oct 2017
bilde

Topp bil, god å kjøre med god rekkevidde til EL-bil å være. Eneste minus er at det er litt få km inkludert i leieprisen. Kan anbefale Usman som utleier.

Therese - Sep 2017
bilde

Ikke noe problem som vanlig

Jon Espen - Aug 2017
bilde

Bilen var fin og veldig god å kjøre! Det var enkelt å forholde seg til Usman for å avtale henting og levering. Anbefales!

Vidar - Aug 2017
bilde

Kjempefin og ny elbil. Mye nyttige og fancye hjelpemidler man kan velge å ha på mens man kjører. Deilig med bil som ikke bråker. Enkel henting og avlevering. Anbefales!

Iselin Masternes - Aug 2017
bilde

Veldig fornøyd både med bilen og Usman! Han ga mye nyttig info ved overlevering og bilen var veldig god å kjøre. Anbefaler på det varmeste.

Emilie - Aug 2017
bilde

Hygglig folk og best car!

Mengstab Tilahun - Jul 2017
bilde

Topp utleier! Veldig god service og superfin bil. Bra for en nybegynner på el-bil.

Jon Espen - Jul 2017
bilde

Usman is a very nice guy and I recommend him so much. The car was perfect, even better than the cars you can get from rentalcars companies.

Hamed - Jun 2017
bilde

Usman tok seg tid til å forklare det praktiske rundt lading og tekniske finesser. I tillegg var han imøtekommende og fleksibel. Bilen var veldig komfortabel og lettkjørt!

Terje - May 2017
bilde

Hjelpsom og serviceinnstilt. Null problemer. Anbefales!

Sondre Bry - Apr 2017
bilde

God leieopplevelse! Problemfri bil og god kommunikasjon. Anbefales!

Arne Sannes - Mar 2017
bilde

Bra opplevelse. Alt som avtalt

Morten - Feb 2017
bilde

Anbefales veldig! Topp bil og topp service fra Usman. Leier gjerne av han igjen.

Sonja - Dec 2016
bilde

Det er andre gang vi leier bil av Usman, og vi er veldig fornøyde! Han er en veldig hyggelig, pålitelig og punktlig fyr! Vi anbefaler han på det varmeste!!

Anne - Jan 2017
bilde

Veldig bra opplevelse å låne Usmans bil! Han svarte svært raskt og fulgte godt opp hele tiden. Ekstra god service å bli hentet og brakt hjem. Lettkjørt og bra bil, med nok batterikapasitet da jeg kjørte nokså langt uten problemer. Anbefales

Arild - Dec 2016
bilde

Veldig hjelpsom og serviceinnstilt. Var min første tur med Leaf så jeg fikk god opplæring i lading og bruk. Null problemer.

Claus Erik - Dec 2016
bilde

Vår første tur med elbil, vi kjørte til Karlstad med hurtiglading i Töcksfors. Gikk veldig bra, selv om vi hadde litt angst for rekkevidden. Det hadde vi ikke trengt å ha, og vi kunne brukt mye mer AC enn hva vi gjorde. Vi fikk ca 165 km rekkevidde etter 30 min hurtigladding, enda veldig greit å ta en slik pause for å spise noe å slappe av litt. I tillegg er Usman en veldig hyggelig å hjelpsom fyr! Anbefalles!

Anders - Dec 2016
bilde

Usman er seriøs og fleksibel. Videre har han gode priser. De som tenker å leie Leaf bør merke seg at Usman - i motsetning til de fleste andre har 30-batteri. Vi kjørte til Geilo med full bil og ladet mens vi likevel måtte stoppe på Flå. leier gjerne bil fra Usman igjen!

Tuire Helena - Nov 2016
bilde

Utrolig fin bil,ren og pen og bra tatt vare på. Var veldig fleksibel forbindelse med henting/levering av bil kommer til å leie flere ganger :)

Tore johnny - Nov 2016
bilde

Veldig hyggelig fyr. Kjørte meg hjem etter levering. Fin og ny bil. Bare positivt. :-)

Svenn Olav - Oct 2016
bilde

Enkelt og problemfritt utleieforhold. Anbefales!

Mathias - Oct 2016
bilde

Fin bil og god kar! Anbefaler :)

Ahmed - Sep 2016
bilde

Hyggelig kar som var veldig fleksibel på leietidspunkt. Fikk også gode instruksjoner for en som ikke hadde kjørt elbil før. Bilen var helt strålende, stillegående og kvikk. Stor bonus at den i praksis koster 0kr i drift. Kommer nok til å leie den igjen!

Alexander - Sep 2016
bilde

Veldig bra bil og veldig hyggelig fyr! Anbefales!!!

Anne - Sep 2016
bilde

Meget bra! Usman er løsningsorientert og serviceinnstilt samt bilen var upåklagelig. Kommer definitivt til å benytte Usman igjen.

Endre - Aug 2016
bilde

Utmerket! Som første gangs el-bil bruker, ga Usman meg en bra innføring i bruk av bilen hans. Han svarte når jeg ringte og spurte om ting. Bilen er meget god å kjøre og har bra rekkevidde. Anbefales!

Johannes Thoresen - Aug 2016
bilde

Det var veldig hyggelig å leie bil av Usman - super bil, rask og hyggelig kommunikasjon og ikke minst er Usman en virkelig raus og hjelpsom person! Kan absolutt anbefales!

Per Andreas - Jul 2016
bilde

Allt fungerade hur bra som helst. Usman var snabb att svara på meddelande och väldigt flexibel med tider för hämtning och återlämning. Bilen var jättebra och jag fick t.o.m skjuts hem :) Hyr gärna av honom igen!

Tiina - Jul 2016
bilde

Alt i henhold til avtale. Fleksibel og imøtekommende. Bare positivt. Anbefales!

Vegard - Jul 2016
bilde

Anbefales! Usman er veldig hyggelig og lett å gjøre avtale med. Siden jeg ville leie i en periode når han var på ferie fikk vi ordnet levering med broren hans uten problem. Bilen var veldig ren og fin.

Oskar - Jun 2016
bilde

Alt flott. God og rask kommunikasjon! Veldig god bil!

Erik - Jul 2016
bilde

Helt enig med de andre leietakerne :-) Ble vist alt om bilen :-) Veldig hyggelig kar! Anbefales på det sterkeste. Ble kjørt hjem etter overlevering også!

kent - Jun 2016
bilde

Har lånt bilen til Usman tre ganger, og hver gang har vært en fryd! Utrolig fleksibel fyr. Siden leieforholdet har gått smertefritt, kommer Usman definitivt til å bli den jeg leier hos fremover. Anbefales!

Marit - Jun 2016
bilde

Fantastisk bil å kjøre! Usman var ryddig og veldig imøtekommende. Anbefales på det varmeste.

Linn Lærum Jippi - May 2016
bilde

Flott utleieforhold. Ekstremt fleksibel og hyggelig utleier! Anbefales på det sterkeste!

Mathias - May 2016
bilde

Flott leieopplevelse. Usman er serviceinnstilt, pressis ved henting og levering. Fikk grundig innføring i bilens funksjoner. Leier gjerne igjen.

Steve - May 2016
bilde

Veldig hyggelig kar! Anbefales på det sterkeste. Ble kjørt hjem etter overlevering også!

Magnus Haglund - May 2016
bilde

Usman er imøtekommende, serviceinstillt, punktlig, lett å snakke med , og en enkel utleier å forholde seg til. Leier gjerne igjen siden det var en veldig god opplevelse!

Revilo - Apr 2016
bilde

Kan absolutt anbefale å leie bilen til Usman. kjempehyggelig kar og god service.

Mohamed Abdulahi - Mar 2016
bilde

Hyggelig, punktlig og presis! Anbefales! Kommer definitivt til å leie bilen til Usman igjen.

Marit - Apr 2016
bilde

Jeg har ingenting å utsette. Usman var veldig fleksibel både ved avhenting og levering og leieforholdet kan absolutt anbefales. Ny og sprek bil med god plass og ekstremt økonomisk i drift i forhold til diesel og bensinbiler.

Eivind - Mar 2016
bilde

Veldig redelig, imøtekommende og enkel utleier å forholde seg til. Anbefales!

Snorre Djupesland - Mar 2016
bilde

Flott bil og topp service. Anbefales.

Thomas - Mar 2016
bilde

Ingenting å utsette på Usman eller bilen. Meget fornøyd!

Pavel - Mar 2016
bilde

Bilen var perfekt! Usman er en veldig hyggelig fyr, rask til å svare på meldinger og forklarte om bilen, funksjoner, etc. Stort pluss for at han kjørte meg hjem etter bilen var levert. Kan absolutt anbefales!

Pavel - Mar 2016